Lördagsförmiddag

Hej,

Hur mår ni denna grådisiga lördagsförmiddag?

Jag mår bra men känner mig ganska slut efter veckan. Igår hade jag en kaosdag med trehundra möten som avlöpte varandra och hann knappt andas. Jag kände starkt att det var den sista energin som användes men idag vaknade jag istället upp med ett lugn. Vetskapen om att jag är helt obokad resten av helgen och bara kan fokusera på kvalitetstid med D känns underbar. Jag har en del jobb att gå igenom under helgen eftersom förra veckans alla event och möten satte stopp för det administrativa, men det känns faktiskt bara mysigt.

Det är intressant det där med vad som ger och vad som tar energi från en. Alla människor är så olika och behöver olika typer av bränsle, men jag börjar verkligen lära mig hur min energi fylls på. Igår såg bränslet ut såhär: Gick bort på middag där jag blev serverad god mat och god dryck hemma hos en fin vän med ett gäng gulliga tjejkompisar. La ifrån mig mobilen i hallen och glömde bort den där. Satt på golvet med Chloé innan middagen och pillade med olika leksaker. Det meditativa i att leka med ett barn är helt otroligt tycker jag. Det är som att tiden står still när man iakttar ett lekande barn. Så tacksam för att jag har Chloé i mitt liv och får bränsle av hennes närvaro.

Undrar vad jag ska göra nu… ta ett bad kanske. Ha en härlig lördag så hörs vi lite senare!

  1. Hej! Här kommer en till frågor med Forni.
    Jag vill få hår och make fixat inför en fest, men det är så otroligt svårt att veta var jag ska börja kolla. Det skulle vara grymt om du ville dela med dig av några tips på personer eller salonger jag skulle kunna kontakta. Supertack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi