WEEKLY PLANS

God morgon kära ni!

Den här veckan ser planerna ut såhär:

S A R D I N I E N!!!

Lyxen i det. Jag ska röja undan ordentligt idag och sen åker vi imorgon. Jag får se om jag hinner in till kontoret idag eller om jag håller mig hemma, även om jag tog det lugnt i helgen så träffade jag mycket människor så jag känner att en dag för mig själv kan vara på sin plats. Mysigt att samla lite egentid innan en vecka av umgänge också.

Idag ska jag blanda jobbet med packpauser. Är det bara jag i hela världen som tycker om att packa? Jag tycker att det finns något meditativt i det. Dessutom så får man en chans att visualisera sin semester så att man hinner börja längta extra mycket. Planera outfits, välja ut bikinisar, med omsorg plocka ut rätt böcker. Börjar nog på en gång nu när jag tänker efter. Jag har säkert 20 böcker som ligger och väntar på att bli lästa här hemma så det valet blir nog det svåraste. Hinner jag tre böcker på en vecka när jag har en bästis sällskap? Tveksamt…

Vi hörs lite senare! Det kommer att komma upp ett roligt samarbete med en video som jag är väldigt nöjd över – samt ”Min helg i bilder” såklart! Puss.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi