Framme på Sardinien… och lite matförgiftning på det

Det finns fan ingen som har så otur med matförgiftning som jag har. Åt en god (!) men dålig lunch och kände ganska snabbt efter att den inte var helt bra för magen. Sprang upp från stranden och sen blev det några timmars kräkfest på hotellrummet (förlåt för detaljerad info). Tycker faktiskt rätt synd om mig själv som måste börja min semester med det här. Missar ju en halv dag och det känns tråkigt. Nu börjar det dock lugna ner sig och jag hoppas kunna yoga som vanligt imorgon. Det blir dock väldigt försiktigt mat och dryckesintag resten av veckan. Jag känner att jag inte vill utsätta kroppen allt för mycket.

Vi hade i alla fall en underbar dag fram till att det här hände. Hotellet har en liten privat strand som ligger vid en vik där havet är klarblått. Kände mig helt pirrig i kroppen när jag lät solens strålar träffa min hud samtidigt som jag läste på en bra bok och hade havet som utsikt. Här ska jag nog ha det bra i en vecka. Jag ser fram emot att komma hem med ny energi.

Puss och ha en mysig kväll!

  1. Stackare! Tur att du reser så mycket då ☺
    Jag är utomlands kanske en gång vartannat år och blir alltid magsjuk.

  2. Var på Sardinien är ni? Jag åt den godaste pastan jag någon sin ätit på en restaurang i Algero. Drömmer fortfarande om den pastan!!

  3. Vem är du på denna semester med? Vill du inte berätta det eller har jag bara helt missat? Hoppas du har det underbart dock 🙂

  4. Hej!
    I eran fantasktiskt underbara pod så nämnde du i erat första avsnitt (som förövrigt var bland det bästa jag någonsin lyssnat på) så sa du att du kastade en bok på Petra när ni bodde ihop, vad var detta för bok?!

    Med vänlig hälsning, en som lider av brustet hjärta

    1. Heej jag är inte Michaela haha men jag minns vilken bok! ”He’s just not that into you”.
      Hoppas du mår bättre snart! <3

  5. Hej Michaela! Vill börja med att tacka för en fantastisk blogg. Du inspirerar mig varje dag <3 Denna fråga kanske kan funka till frågor med Forni eller liknande, nu till min fråga. Jag har genom livet yogat i perioder, i studio, hemma, på gym, vanlig och bikramyoga. Jag ÄLSKAR det. Det finns ingen träning jag tycker passar bättre för migfysiskt, efter varje pass känner jag att jag gärna kan göra ett till. Nu till min fråga (till dig som är lite utav ett proffs) hur har du lärt dig att samla tankarna när du yogar? Jag försöker fokusera på andningen och stunden jag är i men mina tankar springer iväg och jag känner mig ungefär som en person med adhd som ska sova (https://www.google.se/amp/s/www.pinterest.com/amp/pin/372884044118404307/). Jag vill så gärna att yogan ska tillfredsställa mig lika mycket psykiskt som fysiskt men har svårt att veta hur. Har du tips/tankar/idéer? Lärde du dig själv eller var det någon som lärde dig? Förstår även om du inte har ett bra svar men lyssnar gärna på dina tankar kring detta!

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi