Kvällsprat

Hej från hotellsängen!

Jag har precis duschat efter ett yinyoga-pass. Nu sitter jag i sängen i ett par svarta ankelbyxor och ett vitt linne i siden. Mellan varje mening jag skriver tar jag ett Pringles (Sourcream & Onion) och mellan varje chips tar jag en Ritter Sport-choklad (Biscotto). Så som man gör på eftermiddagarna på semestern. Vi yogar fem timmar om dagen här och det är först idag, på dag tre, som det börjar hända grejer med min kropp och mitt sinne. Jennie, som är min yogalärare, gav mig healing igår efter att hon såg hur stel jag var i nacken. När hon var klar med mig var det som att massa press släppte och idag har jag inte haft huvudvärk på hela dagen – det är första gången på en månad som det händer.

Allt går åt rätt håll som ni förstår.

Jag har även bestämt mig för att fortsätta hålla ett avstånd till hemma, på samma sätt som jag har gjort naturligt under dessa första dagar. Jag kollar mejlen en kvart om dagen, håller mig väldigt kort när jag är inne på alla sociala medier och öppnar inte varken datorn eller mobilen för att surfa runt, om det inte är för att googla upp en ny strand i närheten.
Jag tror att det är livsviktigt att stänga av från sociala medier ibland. Jag behöver pausa från alla intryck hemifrån och bara få tid till att gå in i mig själv. Jag märker ju att det händer saker med mitt sinne när jag är iväg såhär och det känns slösaktigt att inte ta tillvara på det. Jag vill fortsätta på mitt spår under den här resan och inte hamna på fel väg.

Nåväl, allt är bra här. Jag njuter av yogan och solen och sällskapet. Ni ska få se lite bilder i dagarna, men de kommer när de kommer. Jag hoppas att ni får en underbar fredagskväll. Ät något gott och ge er själva en stor, varm kram. Kom ihåg att ni är värdefulla.

  1. Vad härligt det låter, det är du värd ❤️ Jag har en lugn fredagskväll i soffan med pizza, vin, senaste Modern Family och viktigast: min fina man! Allt jag behöver efter en tuff vecka. Kram ❤️

  2. Det låter väldigt skönt att stänga av en liten stund och fokusera på sitt inre, sina känslor, alla intryck som man inte hunnit bearbeta mm. Så värt att ta den tiden för sig själv.
    Mmm jag blir själv sugen på att åka iväg och bara få vara en stund <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi