Torsdag

Hej hopp!

Jag sitter på Bangerhead och kapar fem cm till på håret. Jag älskar mitt korta hår. Känner mig väldigt mycket som mig själv.

Idag är första jobbdagen sen ledigheten. Jag har en hel del att ta tag i… märkligt hur man tycker att alla borde stanna upp när något händer i ens liv, för att sedan inse att ingen ens bromsar. Framåt marsch! Men har avbokat en hel del nu i oktober fram till begravningen.

Okej, nu ska jag ta tag i några av dagens punkter: blogga, göra ett utkast till samarbete, planera morgondagens podd, spika ett annat samarbete, gå igenom en miljard papper från min revisor. Men i em ska jag passa Chloé, jag tror att vi går till parken en sväng.

Puss!

Jag och Chloé i parken igår 🙂

  1. Hej, tänkte bara tipsa om den här dokumnetären:
    https://www.svtplay.se/video/15403521/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-18-avsnitt-7?start=auto&tab=2017
    Jag själv hade ingen aning om detta och tänkte att det kanske inte är så många andra som har det heller? Men det kanske är en sak som är bra att informera om så att man som konsument kan ställa krav och se till att det kommer från ett bra ställe och få bort fejk-märkningar 🙂

  2. Åh, älskar din nya frisyr så mycket att jag själv vill klippa av mitt hår som jag ÄNTLIGEN lyckats spara ut hehe! Ha en fin dag 😘

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi