Inspiration: Höstoutfit

Inlägget innehåller annonslänkar

Beige kappa | Beige tröja | Beige kappa | Ballerina | Byxor | Väska | Boots | Grå tröja | Vinröd kappa | Mössa | Vit skjorta

Här kommer höstinspiration i mina favoritfärger denna säsong! Beige, ljusgrått och vinrött, så otroligt fint. Jag är riktigt nöjd med min höstgarderob hittills, den känns rätt i tiden men samtidigt väldigt jag. För den här säsongen har jag satsat på just dessa färger ovan och sen plagg som kashmirtröjor, polotröjor med stor krage, kortare kappor och olika typer av vita skjortor. Känns som en bra bas!

  1. Min sambo får mig att känna mig som hans andra eller tredje val i livet. Jag vet att man ska prioritera sig själv i många fall. Men det är så svårt när man själv är den personen som vill alla andra väl och ofta glömmer av att prioritera sig själv. Han har bara bett mig att acceptera läget och är trött på att höra mitt tjat om att jag önskar att det ena eller det andra och att jag är tydligt med att finns potential till förbättring. Därför har jag börjat att bara samla på mig mina känslor och ibland. Tex nu, brister det för mig och jag kan bara inte få tårarna att sluta rinna. För jag vet att om jag försöker ta upp en diskussion om det jag känner så slutar det med att han blir upprörd, eftersom att han givetvis inte ser på saken samma. Och då blir hans ilska/bitterhet mycket mer prioriterat att lösa och frågan som startade detta berodde på mig och den är då bortglömd. Därför slutar det med att jag bara får hålla med honom i frågan och säga okej. Men jag sviker mig själv och mina känslor.

    Det har varit vi i något år nu och med åren ska man ju komma längre men det känns som att vi bara står och trampar med samma problem pga kommunikationen. Och jag är fullt medveten om att jag kan förbättra mig lika mycket som honom men det går inte att dra ett lass själv för två.
    Vad gör man egentligen i ett sånt här förhållande? Man ser äldre kvinnor som är gifta med män och verkar befinna sig i samma situation som jag. Är det så det ska vara? Hur är ett förhållande annars? Är folk på riktigt ofta villiga att kunna ändra på ett beteende och svälja sin stolthet? Har det med mognat och erfarenhet att göra kanske.. Vad är din tanke kring detta Michaela? Er läsares tanke?
    ❤️

  2. Till frågor med Forni:
    Hej!
    Föjt din blog sedan rar-perioden. Hehe
    En fråga som jag grubblar över. Jag har sedan tonåren ”lidigt” av ansiktsbehåring (överläppen ) vilket jag avlägsnat med vax. Det har fungerat jättebra hittills men har börjat tröttna och tycker att håret kommer tillbaka allt snabbre. Har du någon erfarenhet av hårbortagning med laser på typ ben, armar, bikinilinje eller i ansiktet? Om du har det, funkar det? Hur mycket kostar kalaset? Vet du vart jag kan vända mig? Tack för en mysig blogg du har. / Maja

  3. Hej, du känns som att du är bra på att vardagslyxa. Har läst din bok och blivit inspirerad till att skämma bort mig själv lite. Har du några tips? Kram

    1. Ja!! Precis vad jag hade behövt läsa! Snälla, ägna ett långt inlägg åt detta 😍 Vardagslyx, högt & lågt. Och hur du gör för att vardagen ska vara så härlig som möjligt generellt (planering, struktur, inställning osv)

  4. Hej!!

    Jag är en person med mycket känslor. Man märker om jag är ledsen, för är jag ledsen så agerar jag ut min sorg, gråter och ältar. Men jag är lika bra på att visa det positiva. Bokar jag en resa pirrar det i hela kroppen och jag känner en längtan, en otrolig lycka! <3
    Min pojkvän är dock mer stabil i känslorna. Om han är ledsen märks det inte, får han ett nytt bra jobb så säger han att han är glad men inget mer. Ja vi är olika i detta och enligt honom så behöver han en stabil person i sitt liv. Därför har jag suttit och tänk vad jag kan göra för att bli mer stabil. Har börjat kolla om en psykolog kan hjälpa mig. För jag minns att mitt tidigare förhållande var likadant. Jag var liksom stormen. Men lika så solen. Vad jag förstått det som är du också en känslomänniska. Hur hanterar du tex dina negativa känslor? Agerar du alltid ut de eller kan du avgöra om de är nödvändiga eller inte?
    Tack för en bra blogg och för att du tar dig tiden att svara på förvirrade själar <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi