Livet har ett fräckt sätt

Idag är det söndag.

Det betyder att det är den dagen man tar en timme för sig själv och lyssnar på min och Hamiltons podcast. Kanske medan du tar ett bad, lagar din söndagsmiddag eller går en promenad. Du får ju spara den till imorgon om du vill, för att lyssna på vägen till jobbet eller när du promenerar någonstans. Kanske vill du sätta på den innan du ligger i sängen och ska somna.

Veckans avsnitt handlar om livet och döden i all sin storhet och enkelhet. Tårar blandas med skratt, vi pratar om huruvida kräksjuka eller diarré är det bästa alternativet, Hamilton uttrycket sitt hat mot tjejer som kastar bitch-blickar på krogen och ja… lite mer morfar också. Oundvikligt.

Högt och lågt, helt enkelt. Vi dricker dessutom två glas bubbel under inspelningen så den blir mindre och mindre seriös för varje minut haha :)))

Ni hittar det i er närmsta podcast-app där ni skriver in ”Forni och Hamilton”. GLÖM INTE ATT PRENUMERERA OCH BETYGSÄTTA OSS TACK ♥

Pst… om du inte kommer in på din podcastapp hittar du avsnittet direkt här (klick!) också.

  1. Jag längtar alltid till ett nytt avsnitt av er podd och lyssnar oftast då jag går till universitetet. Tycker ni sätter så bra ord på känslor och blir varje gång rörd av ert prat. Fortsätt med det ni gör, ni är grymma!

  2. Haha lätt risig i magen över kräksjukan, sånt kan man ju ta nåt stopp-piller mot kräkis är ju bara så vidrigt och slitigt :((

    1. Hahaha men neeeej. Tycker inte att kräk är så farligt? Älskar att det här är en så brinnande fråga haha.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi