WEEKLY PLANS

God morgon (eller okej förmiddag) kära ni!

Jag och Theres har ätit frukost på kontoret och gått igenom veckan. Pain au chocolate och en stor kopp kaffe, mums. Jag har träningskläder på mig och är osminkad, som varje måndag, vilket är så synonymt med mysmåndag för mig. Ett svettigt yogapass, massa jobb på kontoret men ändå en harmonisk stämning i luften. Måndagar är härliga.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Kontorsjobb och Daily Forni-tid. Yoga på lunchen. Manikyrtimme med Emilia efter jobbet. Kanske gå och köpa en ny dator till kontoret? Min nacke behöver en stationär dator från och med nu. Eller egentligen borde den haft det jämt. Inte schysst mot kroppen att sitta med laptop alltså…
Tisdag: Jobba hemifrån på förmiddagen, möte med Spotify på eftermiddagen och sen middag hos svärisarna efter jobbet.
Onsdag: Frukostseminarium med Perfect Day där vi ska presentera poddis. Sen har jag lunchmöte med Josef som driver Businesspodden. På eftermiddagen väntar poddinspelning (roligaste timmarna på veckan!) och jobbdagen avslutas på bästa sätt med afternoon tea på Grand Hotel. Jag, Theres och Tess ska fira Daily Fornis framgångar samt planera för resterande 2017. Jag är så stolt över oss!
Torsdag: Kontorsdag, lunch med Sofie innan hon får bebis (!), månadsmöte med Cure Media. Efter jobbet ska jag träffa Emma som jag inte träffat på superlänge, det ska bli så mysigt!
Fredag: Jag tror att jag ska jobba hemifrån på fredag. På eftermiddagen har jag plåtning med Maria Nila och sen ska jag och Theres plåta + förbereda för massa kampanjer och artiklar. Så blir nog en jobbdag på hemmafronten. Fullt upp dock!

  1. Köp ett sånt där stativ annars, som man stämmer laptopen på. Som man kan höja och sänka så att det kommer i ögonhöjd 🙂🙂🙂

  2. Vill bara tillägga att det är 100 ggr bättre än ett laptop stativ. Med stativ har du ju ändå samma storlek på skärmen. Nä, skärm, extern mus och tangentbord så är du hemma!! Lycka till

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi