Weekend outfits by Wakakuu

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Wakakuu

Klänning (klick!)
Stövletter (klick!)
Väska (klick!)
Örhängen (klick!)

Förra veckan gjorde jag en magisk djupdykning ner i Wakakuus sortiment och plockade ut några favoriter inför helgen. Ni är en del som har frågat om helgens klädsel och här nedan ser ni flera av plaggen som visades i ”Min helg i bilder”.

Den här klänningen från Self Portrait är en sån pangklänning alltså. De fick nästan bända av den när vi hade fotat bilderna… om det vankas stort födelsedagsfirande eller bröllop med fri klädsel för någon av er i höst så säger jag bara THIS DRESS IS THE ONE!

Tröja (klick!)
Jeans (klick!)
Ankelboots (klick!)
Örhängen (klick!)

Den Perfekta Höstoutfiten!!! Blev så kär i den här outfiten så vill typ bo i den resten av hösten. Jeansen är de skönaste och finaste jag någonsin haft på mig, kommer bo i dem för resten av mitt liv tror jag. Köpte ju en del av grejerna jag lånade hem, de kändes som riktiga kvalitetsköp som kommer att hänga med i många år.

Träningstights (klick!)
Tröja (klick!)
Puderfärgat yogalinne under tröjan (klick!)
Skorna är privata

Det är en konst att hitta riktigt fina men också praktiska träningskläder. Det här setet från Stella McCartney for Adidas är 100 poäng! Så skönt, sitter perfekt och hur snyggt som helst. Fick många komplimanger under lördagens Djurgårdsrunda :)))

Tröja (klick!)

I söndags hängde jag omkring i den här fantastiska skapelsen. Snacka om att liva upp i mörkret som kommer.

Väska (klick!)

Den här lilla svarta skapelsen var ju inte heller fy skam… en riktigt bra vardagsväska av bästa kvalitet. Den har en längre rem också så att man kan ha den cross-over!

Wakakuu erbjuder er 15% på sortimentet (gäller ej Acne Studios och Monclair) när ni shoppar om ni anger koden: m15forni. Rabattkoden gäller fram till tisdag den 24:e oktober! De har ju över 100 varumärken hos sig, allt ifrån Rodebjer till Dagmar, Toteme, Ganni och Filippa K.

Tack Wakakuu för en mysig plåtning och för att jag fick hänga i era underbara kläder ♥

  1. WOW! Gud så vacker du var i den stickade tröjan 😍
    Du passar väldigt, väldigt bra i ditt nya hår också!

  2. När du gör adlinks, kan du inte börja länka direkt till produkten istället för som nu då de flesta länkar bara pekar på webbshoppen? Tycker det brukar va rätt svårt att veta exakt vilket plagg du bär och när jag måste leta själv blir det istället att jag tappar intresset/inte orkar och det blir inget köp.

    1. Hej Johanna!

      Alla länkar i det här inlägget går direkt till produkten – i alla fall för mig! Brukar alltid länka direkt in för att underlätta för er ❤️

  3. Först av allt vilket snyggt samarbete!! Älskar den outfiten du hade i Sofias soffa! Så mysig! Och den lila stickade tjocktröjan.

    Jag har en fråga. Jag har nyligen blivit laktosintolerans. Och tycker det jobbigaste att inte kunna äta mjölkchoklad. Men jag har sett att du gör det. Hur gör du då? Tar du allergitabletter varje gång innan?

    1. Haha – visst är det! Fått så mycket positiv respons på det. Blir fler hoppas jag 🙂 Kul när man får välja ut prick allt själv. PUSS!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi