New in: Meli Meli & Apartment Stories

meli meli

Glömde publicera den här bilden i ”Min helg i bilder”. Slarvig söndagsbäddning dagen innan städ, men ville så gärna visa er vårt nya påslakanset och kuddar! Bäddsetet är från Meli Meli och det har jag spanat på ett bra tag. Jag och D har lite olika smak när det kommer till bäddset men till slut övertalade jag honom och även om han inte vill erkänna det har han sovit som en stock när vi har bäddat med det!

Även de beiga kuddarna är nya och kommer från Apartment Stories. Hittade dem hos Henrietta för ett par månader sen och slog till strax efter sommaren.

Finns ingenting i världen som jag älskar så mycket som vår säng ♥

  1. Hejsan fina!! Detta är till er båda Michaelor och handlar om er podd! Jag vill bara tacka er för den, för i denna individualiserade värld som jag ibland bara vill spy på, beskriver ni den osjälviska och villkorslösa kärleken. När ni pratar om kärlek och relationer så pratar ni inte främst om hur ”viktigt det är att prioritera sig själv först”, ”vikten av egentid”, ”att man ska akta sig för att kompromissa för mycket” osv, utan ni framhäver teamkänslan. Osjälviskheten. Hur fint det faktiskt är att älska någon så mycket att man väljer att sätta dennes glädje framför sin egen ibland. Självklart är det viktigt att prioritera sig själv, men jag börjar mer och mer ledsna på att matas av det, för jag tror inte att det är mer av det som vår värld behöver. Den biten är vi nog rätt duktiga på redan. Så tack, för att ni bidrar med något annat. Ni beskriver kärlek och känslor så fint och rent. Kramisar

  2. Åh! Sååå fint! Kan du inte försöka skaffa oss läsare en liten rabattkod på Meli Meli? ÄLSKAR deras grejer med det är lite pricey… Puss!

  3. JAAA, det vore underbart med en rabattkod! Vill ha typ allt i butiken och med en rabatt skulle jag definitivt shoppa loss! 💸

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi