Lördag i en tennishall

Hej Gullisar!

Vad gör ni? Jag sitter i Kungliga Tennishallen och kollar Sthlm Open. D går varje år men jag brukar boka in något annat eftersom jag inte är galen i sport på samma sätt som han är haha. I år kändes det dock kul att gå, jag gillar tennis och dessutom blev jag inbjuden av Vitamin Well så då kändes det givet! Jag och D hejar på olika personer i matchen som är just nu (Del Potro-Verdasco), de har hållit på i två och en halv timme så helt klart en jämn match. Vi får se vem som kammar hem det, förloraren får laga middag ikväll 😉

Imorgon kommer ett extra ”Frågor med Forni” upp förresten, var så mycket frågor den här veckan! 💋

  1. Åh men kul med tennis! Två frågor: hur ofta gör du dina bryn och brukar du fylla i med penna eller liknande emellan besöken? Kram på dig och ha en fin lördagskväll!

    1. Det här är inget samarbete 🙂 Jag tror att ni som läsare ibland glömmer bort vad ett samarbete innebär. Jag har inte fått betalt för att skriva det här inlägget, det är inte ett sponsrat inlägg, utan precis som jag skriver om de flesta event jag går på så skriver jag om detta. Det är PR! Jag förstår att det kan vara jättesvårt för dig att förstå hur samarbeten och reklam fungerar, om du vill kan du läsa det jag har skrivit här så kanske du får en lite bättre överblick:
      http://forni.se/2017/02/19/om-reklam-och-pr/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi