Kvinnopepp och pinsamma scener kring en vibrator

Jag måste säga TACK för peppen efter vårt femte poddavsnitt som släpptes igår. Jag har fått så mycket mejl och dm’s och kommentarer i alla mina kanaler och det gör mig varm i hela själen. Det roliga med podden är att balansera mellan högt och lågt, allvar och humor. I det här avsnittet kändes det som att vi fick till det. Historien om vibratorn på slutet verkade flera ha skrattat högt åt – BRA! Vi skrattade så tårarna rann i studion.

För er som inte hunnit lyssna än – varje vecka har jag och Hamilton varsitt ångestryck som vi tar upp. Det kan vara allt ifrån en pinsam grej man slängde ur sig på en middag till något sjukt sms man råkat skicka. Jag är inte direkt känd för att göra superpinsamma grejer och får snarare ångestryck av lite mindre grejer medan Hamilton fullkomligt levererar varenda vecka. Längtar alltid efter hennes ångestryck haha. Den här veckan handlade det om en städerska och en vibrator – skrattade så jag kissade på mig???

Juste, jag snackade ju om att min shopping förra veckan gick bananas. Kika in snart igen så kommer lite bilder på mina inköp! Puss!

Hamilton och Zara <3 Är ni nyfikna på Michaela? Kanske ska jag intervjua henne till bloggen så att ni får lära känna henne lite!

  1. ÄLSKAR er podd! Så himla härlig och rolig jag gråter och skrattar med er om vartannat! Skulle vara superkul om du intervjuade Michaela till bloggen hon verkar vara så skön 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi