WEEKLY PLANS

Oktober går mot sitt slut och som vanligt pustar jag ut i samband med det. Oktober är inte min favoritmånad. Speciellt inte det här året. Den här måndagen känner jag mig dock stark, jag tog det väldigt lugnt i helgen och vaknar med harmoni i kroppen. En ganska vanlig arbetsvecka väntar, men ändå inte. Ska vi kika?

Måndag: Kontorsdag och yoga på lunchen ♥
Tisdag: Jobbar hemifrån, tänkte gå på ett Megaformer-pass eller ut och springa en sväng om vädret tillåter.
Onsdag: Morgonmöte med min redaktör Ann som hjälpte mig med ”Jag är inte perfekt, tyvärr”. Jag ska spela in veckans poddavsnitt samt på möte med Spotify. På eftermiddag väntar två möten till, ett med Vitamin Well och ett med Cure Media. Fullspäckad dag med andra ord.
Torsdag: Frukostmöte med Alexandra som driver förlaget där jag har gett ut mina böcker. Vi ska prata framtid, jag börjar bli sugen på en fjärde bok. Sedan har jag möte och lunch med Maria Nila innan jag och Petra ska iväg och fixa maskeradklädsel till lördagens maskerad hos Bella! På kvällen ska jag och D på en tryffel och vinkväll tillsammans med Barolo – L Y X!
Fredag: Begravning för morfar ♥


Bildkälla

  1. Hej! Först och främst vill jag bara säga att du är så inspirerande! Särskilt när det kommer till att hantera känslor ❤️

    Jag har en fråga, kanske till frågor med Forni? Jag både läser din blogg och lyssnar på din podcast och jag har fått så olika intryck av dig! I bloggen tycker jag du verkar så lugn och harmonisk, men i podden verkar du mer ”rivig”. Är det något du har tänkt på själv eller beror det kanske bara på att det är olika format?

    Obs! Detta är verkligen ingen kritik, bara en nyfiken fundering. Kram! 😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi