Mathem, tryffelchips och kylskåp

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mathem

Heja Mathem friskt humör!

Hur mysig är inte den här lilla videon som jag spelade in i helgen när det var dags att shoppa för att kylen ekade tom? På en minut så visar jag er hur det ser ut när jag fyller på kylen tack vare Mathem OCH så får ni en present som stavas t r y f f e l c h i p s om ni anger koden FORNICHIPS.

Klicka på play!

Om du behöver inspiration för vad du ska handla så hittar du mina favoritprodukter här (klick!). Kanske kycklingfajitas till tisdagsmiddag?

  1. Ett inlägg som vore jättekul om du gjorde är att visa upp vad du alltid har i din kyl, frys och skafferi! 🙂 Känns som du gjort något av en ”hälsoresa” senaste året/åren när du börjat äta så mycket veganskt och vegetariskt, verkar fokusera på att få i dig mycket grönt osv men samtidigt också vill njuta av livet med en god pasta och vin osv. Tycker detta är väldigt inspirerande och skulle gärna få lite inspiration från vad du brukar handla hem 🙂

  2. Fråga till frågor med Forni:

    Jag undrar om du och din kille bråkar? Det känns som om jag och min kille bråkar hela tiden nuförtiden. Varje gång det händer hör jag inget från honom på några dagar tills jag ringer. Jag är lik dig en känsloperson som lider av katastroftankar. Varje gång vi bråkar är jag rädd att han skall göra slut.

    Vet egentligen inte vad den faktiska frågan är, men om du kanske har tips eller råd på hur man kan hantera sådana situationer. Jättetack!

  3. Det enda jag stör mig på med mathem är att de påstår sig ha fri frakt men istället har de en expiditonsavgift eller om det är framkörningsavgift på 89 kr ? Vad är grejen med det?
    Då tycker jag mat.se är bättre som har en fraktkostnad på 29 kr om man handlar för mindre än 500kr tror jag det är och ingen expiditonsavgift.

  4. Hej Michaela! Du som har varit i bloggbranschen så länge, hur har den utvecklats under de år som du varit med? Hur har samarbeten och din syn på att tjäna pengar på bloggen förändrats? Keep up the good work!
    Kram 😘

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi