Inspiration: Svarta byxor

Inlägget innehåller annonslänkar.

svarta byxor

Som ni vet är jag besatt av svarta byxor. Har dem i alla former. Man kan aldrig ha för många om ni frågar mig! Svarta ankelboots och byxor samlar jag på hehe… här nedan ser ni några av mina favvos på nätet just nu!

svarta byxor

1 HÄR | 2 HÄR | 3 HÄR | 4 HÄR

svarta byxor

1 HÄR | 2 HÄR | 3 HÄR | 4 HÄR

Sist men inte minst måste jag tipsa om Adoores svarta byxor med slits – de är SÅ JÄKLA FINA! Mycket stolt över min älskling som ligger bakom märket. Ni hittar de här!

  1. Hej! Hoppas det är okej att jag frågar, men vad använder du för preventivmedel? Jag är också högkänslig och började använda preventivmedel första gången i år när jag blev tillsammans med min bf. Ingenting verkar funka för mig för får ångest av ALLT 🙁 Provat p-ring, p-piller och jaydess spiralen. Tänkte höra med dig som också är högkänslig hur du reagerar.

  2. Åh PERFEKT att få tips på svarta byxor nu för är på jakt efter ett par nya för att jag typ bara använder svarta byxor o de jag har börjar bli lite slitna! Älskar nr 3!!

  3. Hej! En fråga till Frågor med Forni. Vilken städfirma har ni och rekommender du? Vill anställla en, men vet inte vilken som är bra. Har för mig att jag har läst om att ni även får hjälp med tvätten och att få den vikt etc. Hur fungerar det? Hittar ingenting på nätet som erbjuder det. Tvättar ni själva och dem viker, eller hur fungerar det? Vore så tacksam!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi