Bonjour från Champagne

God morgon från Champagne!

Nu har jag skrivit om det här inlägget tre gånger men tack vare något tekniskt fel så försvinner det varje gång… tack för det teknikguden. Jag ser det som ett tecken på att jag ska vara inne mindre på internet och njuta mer av Champagne 🙂

Allt är otroligt här, jag finner nästan inga ord. Ska försöka igen när tekniken samarbetar med mig bättre. Så länge: Puss, ha en underbar dag, njut av ert liv <3!

  1. Jag lyssnar på avsnittet från din och Michaelas podd om självkänsla och självförtroende och blev så ledsen när du säger att du mår dåligt för folk säger att du skriver dåligt/grammatiskt inkorrekt och allt vad det är. Det är ingenting jag märker av och varför skulle en akademisk utbildning göra dig till en bättre människa? Varför skulle dina samarbetspartners säga att ditt skrivande är bra om så inte är fallet? Ditt skrivande, din blogg och speciellt din senaste bok, har hjälpt mig så mycket och jag garanterar dig att den har hjälpt sååååå många fler. Har fått så många bra tips och tankar efter min utbrändhet från dig. Det är något du ska vara jävligt stolt över! Ha nu världens bästa fredag och låt ingen trycka ner dig för du är så jävla grym!

  2. Så härligt ni verkar ha det! Verkligen drömmen ju :)) Vill bara säga att jag verkligen gillade ert senaste poddavsnitt om självkänsla och självförtroende!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi