Lördag

Hej lördag!

Jag ligger i sängen och har precis kollat ikapp finalavsnittet på Paradise Hotel hehe… man slukades ju med rätt ordentligt detta år. Det var några år sen jag såg det sist men det har absolut varit höstens guilty pleasure. Vem jag hejade på? Smail såklart!

Det känns så skönt att vara hemma och tillbaka i mitt liv samtidigt som tröttheten kommer ikapp mig efter en vecka som lite har känts som en dröm. Det har verkligen varit maxnivå från morgon till kväll i Champagne och nu när jag är hemma känns det som att jag var borta i tio dagar, inte i fyra. Hade dock kunnat stanna några dagar till om jag ska vara ärlig, haha, men kroppen kanske hade kapitulerat då efter alla intryck. Vilken jävla resa alltså, absolut något av det bästa jag gjort i mitt liv.

Nu väntar sista ruschen på höstterminen för mig. Jag har tre veckor hemma innan jag åker iväg igen. Det är jobb, events, ett par galatillställningar och lite middagar inplanerade under dessa veckor. Men först ut väntar lördagskväll och firandet av min älskade Amanda som fyller 30 år! ♥

I dagarna kommer all uppdatering från min resa, jag ser fram emot att berätta om den för er, men idag väljer jag nog bort jobb för lite egentid. Det blir några avsnitt Bachelor och lite choklad nu istället… puss!

En bild på Amanda för prick ett år sen när vi firade hennes 29-års dag! Kul att hon håller i en flaska Richard Juhlin som jag precis var iväg med 🙂 Det var ett riktigt stökigt födelsedagsfirande vill jag minnas, men i år blir nog snäppet stökigare hehe…

  1. Heej,

    Jag kommenterar sällan på bloggar, men kände att jag verkligen ville göra det nu, även om du kanske inte läser denna kommentar eftersom du har så många läsare. Jag började läsa din blogg för 1-2 månader sen när jag var mitt uppe i min stressigaste månad på universitetet där jag just nu läser mitt sista år. Det har varit lite upp och ner denna hösten då jag börjat på en master med bara nya människor, där min närmsta krets har slutat plugga och flyttat från Lund där jag pluggar och det har varit mycket på samma gång. Mitt i detta hittade jag alltså din blogg och jag kan helt ärligt säga att VARJE gång jag kikar in här så infinner sig någon typ av lugn i min kropp. Jag vet inte vad det handlar om, men du känns så himla geniun som person och det känns som att du verkligen lyckas att vara personlig i din blogg. Du delar med dig av mycket (jag förstår att du absolut inte delar allt) och det är både det bra och det lite mindre bra. Det känns som att du bryr dig på ett större plan om dina läsare med dina ”frågor med Forni”, daily Forni diskussionerna etc., vilket jag tycker är SÅ imponerande, givet hur mycket du har på gång i ditt liv.

    Jag ville bara visa min uppskattning och hoppas att du fortsätter som du gör och fortsätter vara den fina person som jag har fått uppfattningen här att du är! Stor kram!

  2. Forni! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips på fina saker en kan önska sig i julklapp? Vore GULD! Kram

    1. Om man inte önskar sig något så tycker jag inte att man ska tvinga fram en önskelista. Du har uppenbarligen allt du behöver om du inte själv kan komma på något. Be dina nära att skänka en slant till välgörenhet istället.

      1. Hej Ebba!
        Väldigt många både får och ger presenter vid jul och födelsedagar, och jag tycker personligen inte att det är något ”fult” i att lämna några förslag till de som vill ge, på exempel på saker en skulle bli glad av att få. Det är ju ändå det som oftast är syftet med en gåva, att glädja mottagaren. Pengar till välgörenhet är absolut en gåva som glädjer mottagaren, men det kan också få finnas fler alternativ tycker jag. Jag brukar både ”ge bort” och ”få” donationer till välgörande ändamål, men det behöver väl inte utesluta att jag någonsin ger bort eller får något annat?
        Ha en fin kväll!

        1. Självklart är det inte fult, jag både önskar mig saker och ger bort saker. Det jag menade var att om man nu inte kommer på något man vill ha/behöver så kanske man inte ska leta febrilt efter något att önska sig eller be någon annan komma med tips på vad man ska önska sig, för uppenbarligen har man allt man behöver.

          1. Okej, då kanske jag feltolkade din kommentar. Tack för att du tog dig tid att förtydliga!
            Jag tycker inte alls det är konstigt att be om tips om en sådan sak. En av de stora anledningarna till att jag gillar Michaelas blogg är att jag tycker hon är grym på att inspirera när det kommer till alla de där grejerna som ger ”guldkant i vardagen” – vackra kläder, god mat, snygg inredning osv. Det är inte vad jag skulle klassa som saker jag ”behöver”, men som kan göra mig glad. Därför tänkte jag att Michaela skulle kunna ha några bra tips på sådana saker, som jag själv inte tänkt på 🙂

  3. Vore kul om du kunde kort motivera varför du hejjade på just Smail, alltid lika kul och höra folks motiveringar kring sin favorit i PH. Ta hand om dig, u go!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi