Drömmiga jackor, saffransbullar och döende kärlek

Här kommer några bilder från mina senaste dagar. Igår var vi på event på Sturebadet för Oral B, som jag ju jobbar med i november och december. Det var så fint uppstyrt och jag är redan kär i min nya eltandborste, kommer ett inlägg om den imorgon!

Jag älskar att min farmor är 73 år och använder alla sociala medier. Hon har både Facebook, Instagram och Twitter + att hon följer min och mina vänners bloggar från Italien. Det kallar jag hjärngympa, så imponerad av henne. Hon kommer vara mentalt stark tills hon blir minst hundra tror jag! När hon är över 90 år tänkte jag att hon skulle börja blogga och bli Italiens svar på Dagny Carlsson 🙂 Här är gårkvällens uppdatering på deras hund med emojis och allt <3

Jag tog en promenad i förmiddags, herregud så magiskt Stockholm är just nu. Måste vara den bästa november någonsin? NJUTER.

TITTA BARA!

Ramlade över den här bilden på Lisa och klickade hem fuskpälsen på mindre än två minuter. Himla fin, ser fram emot att använda den i vinter. Till stickad tröja och jeans på vardagar och något mer festligt på helgen. Älskar en jacka som bär upp en hel outfit.

Fikade i eftermiddags med kaffe och saffransbulle från Bröd & Salt, MUMS. Årets första men långt ifrån sista, nu börjar saffransMYSET.

Lyssnade igenom poddisen på promenaden. Gillade verkligen det här avsnittet, har ni hunnit lyssna? Det är så roligt för alla åtta avsnitt hittills har verkligen känts helt rätt. Ibland när man skapar grejer så kan man ju bli missnöjd men när det kommer till podden känns den bara som gjord för oss. Vi hittar alltid till rätt läge och jag känner att jag verkligen får ut något av att driva den, så rolig känsla.

I veckans avsnitt pratar vi om döende kärlek, jag läser några utdrag från mina kärleksböcker och så berättar jag vad jag hade velat säga till den Michaela som inte hade träffat D än.

Jaja, nu ska jag sticka iväg och spela in veckans avsnitt. Sen går jag på helg! Ha en mysig fredag så hörs vi imorgon ♥

  1. Måste bara säga att er podd är helt underbar att lyssna på. Min nya söndagsrutin är numera att ta en promenad med er podd i lurarna. Tack för att ni gjort mina söndagar lite bättre. Er podd har blivit min perfekta anledning att röra på sig lite och samtidigt på lite egentid.

  2. Jag verkligen älskar er podcast! Era två röster är så härliga att lyssna på och jag har saknat dig så i poddvärlden <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi