Frågor med Forni

Hej! Jag ska på inflyttningsfest hos killen jag dejtar (typ tillsammans med). Han bor väldigt fint och har allt typ. Vad skulle du köpt till D om ni var i samma sits? 🙂

Oj vad svårt! Jag hade nog satsat på doftljus eller handtvål + kräm från Byredo (om du vill köra på något lite lyxigare), killar brukar vara dåliga på sånt själva. Annars en riktigt bra flaska champagne, jag är som du förstår helt insnöad på champagne just nu 😉

Hej! Du verkar vara ju vara experten på svarta byxor, så det känns självklart att vända sig till dig med detta! Har länge letat efter ett de perfekta svarta kostymbyxorna, utan lycka. Har du några tips? Mina krav är att de inte ska vara för croppade, inte högmidjade, inte för tajta men inte för lösa heller samt bra tjocklek (dvs. inte för tunna och flygiga men inte för tjocka heller)… Har du råkat trilla förbi det här perfekta paret?;)

Okej, jag har svaret till dig. De perfekta svarta byxorna är mina nya från Adoore. Har fått SÅ mycket komplimanger för dem, helt galet. Passar till ALLT. Unna dig dem, du kommer inte bli besviken!

Om du letar efter ett par i stuprörsmodell skulle jag rekommendera de svarta byxorna från FWSS höstkollektion (annonslänk), de är sköna som tights men ända dressade.

Puss!

Nya favvobyxor från Adoore

Kände också att det var fel att fråga, men hade gärna velat veta var din fina rosa fluffiga jacka kommer ifrån? <3

Den kommer från Wos Store! <3

Vore kul om du kunde kort motivera varför du hejjade på just Smail, alltid lika kul och höra folks motiveringar kring sin favorit i PH. Ta hand om dig, u go!

Haha, jag tycker bara att han är SÅ HIMLA GO! Charmig, rolig, glad. Tyckte han gjorde hela säsongen. Sen var det ju kul med dramat med han och Emma… lite kärlek behövs i alla serier! Kristian och Anna är alldeles för puttenuttiga för mig, då gillade jag Smail och Emmas komplicerade historia mer.

Forni! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips på fina saker en kan önska sig i julklapp? Vore GULD! Kram

Såklart! Det kommer! Puss

Heej, Jag kommenterar sällan på bloggar, men kände att jag verkligen ville göra det nu, även om du kanske inte läser denna kommentar eftersom du har så många läsare. Jag började läsa din blogg för 1-2 månader sen när jag var mitt uppe i min stressigaste månad på universitetet där jag just nu läser mitt sista år. Det har varit lite upp och ner denna hösten då jag börjat på en master med bara nya människor, där min närmsta krets har slutat plugga och flyttat från Lund där jag pluggar och det har varit mycket på samma gång. Mitt i detta hittade jag alltså din blogg och jag kan helt ärligt säga att VARJE gång jag kikar in här så infinner sig någon typ av lugn i min kropp. Jag vet inte vad det handlar om, men du känns så himla geniun som person och det känns som att du verkligen lyckas att vara personlig i din blogg. Du delar med dig av mycket (jag förstår att du absolut inte delar allt) och det är både det bra och det lite mindre bra. Det känns som att du bryr dig på ett större plan om dina läsare med dina ”frågor med Forni”, daily Forni diskussionerna etc., vilket jag tycker är SÅ imponerande, givet hur mycket du har på gång i ditt liv. Jag ville bara visa min uppskattning och hoppas att du fortsätter som du gör och fortsätter vara den fina person som jag har fått uppfattningen här att du är! Stor kram!

Nu är inte det här en fråga men jag slänger in den ändå bara för att säga TACK. Alltså verkligen TACK. Varje månad har jag ca 10% nya läsare här inne och det är lätt att vi som hängt här i många år bara pratar på som vanligt, så jag uppskattar verkligen den här typen av kommentarer. Tack. Så glad över att du uppskattar det jag gör och den tid jag lägger ner.

Fluffig jacka från Wos Store

Jag undrar om du och din kille bråkar? Det känns som om jag och min kille bråkar hela tiden nuförtiden. Varje gång det händer hör jag inget från honom på några dagar tills jag ringer. Jag är lik dig en känsloperson som lider av katastroftankar. Varje gång vi bråkar är jag rädd att han skall göra slut. Vet egentligen inte vad den faktiska frågan är, men om du kanske har tips eller råd på hur man kan hantera sådana situationer. Jättetack!

Hej tjejen!

Vi bråkar men inte så ofta… längre. Det var stormigt i början. Nu kanske vi bråkar en eller ett par gånger om året, sedan kan vi hamna i diskussioner eller argumentationer där emellan. Skillnaden nu från tidigare är att jag inte är rädd för bråk längre. Bråk eller att tycka olika innebär inte att vi ska göra slut. Det är bara ett bråk och vi kommer att ta oss igenom det precis som med allt annat.

Jag tror att det är viktigt att 1. kämpa aktivt för att inte bråka om man lever i en naturligt stormig relation och 2. inte vara rädd för bråk, det tär för mycket på hjärtat.

Sedan är det viktigt att aldrig hota med att göra slut under bråk eller konfrontationer. A L D R I G.

Mitt tips till dig är att försöka reda ut det här med din kille för just nu låter det som något sorts spel som inte är hälsosamt för er maktbalans i er relation. Fokusera på att hitta en relation där ni inte behöver bråka hela tiden istället för att bara släcka bränder när de börjar brinna.

Massa kramar och lycka till!

Hej!

Otroligt fint inlägg, underbar känsla.

Undrar vart du gör dina naglar och hur ofta. Alltid gjort naglarna själv med vanligt nagellack men är så less på att göra det typ varannnan dag hehe.

Med vänliga hälsningar Mikaela

Jag har gjort mina naglar hos Emilia Paavola under de senaste sju åren. Hon är en av de bästa människorna som finns i mitt liv haha. Efter ett par år hos sjukt dåliga manikyrister kom jag i kontakt med Emilia och jag visste direkt att hon var the one. Alla som känner mig vet hur noggrann jag är med mina naglar, jag får alltid massa komplimanger för dem och ser alltid till att hålla dem perfekta tack vare Emilia. Hon har två salonger som går under namnet Studio Paavola, en på Odengatan 24 och en på Odengatan 29. Hon sitter på Odengatan 29, rekommenderar dig varmt att testa henne (även om jag inte vill att hon ska bli mer fullbokad hehe). Puss!

  1. Åh håller verkligen med om att man blir lugn när man läser din blogg 🙂 många bloggar försöker jag sluta läsa för jag kan bli lite stressad av dem, men din blir jag lugn av <3

  2. Tycker det är fantastiskt att du lyckas hålla din blogg så pass personlig även fast du är så stor i den världen! Det känns verkligen som man känner dig ❤️

  3. Men Åh till dig i Lund, skriv ett inlägg på diskussion så lovar jag att finna dig så får vi mötas upp på en fika. Kram <3

  4. Åh, har läst din blogg ett tag nu, men jag gillar den otroligt mycket! Du är så duktig på allt du gör, Michaela! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi