Överraskning, Mr Voon och kärleken är starkast

I fredags sågs det här gänget hemma hos Danni och Babak. Det vankades överraskning! Babak fyllde år i veckan och vi hade styrt upp en överraskningsmiddag för honom. Här satt vi hela gänget och väntade medan D försökte lura hem honom efter deras aw.

Så jäkla nervöst med överraskningar, visst? Vi var som små barn som till slut gömde oss i badrummet och hoppade fram när han kom in, jag fick dessutom allt på film – roligt minne att spara!

Efter en fördrink och tilltugg hos Danni och Babak tog vi oss bort till Mr Voon där vi hade bokat bord!

Mr Voon är alltså systerkrogen till den gamla favoriten Miss Voon, tror den har varit öppen i max en månad så vi var riktigt taggade.

Danni, Aleks och Ines satt mittemot mig!

Eftersom vi var över tio personer tog vi in deras mixade favoriter som vi delade på. Den här avokadon med massa toppings var MUMS. Det är alltid kul när man ska köra sharing ett sällskap för första gången tycker jag. Vissa vill ha vego, andra vill ha ”riktig mat” haha och sen finns det de som är allätare.

Jag och Kenza fick äran att sitta bredvid födelsedagsbarnet!

Efter massa god mat, massa gott vin och massa härliga samtal promenerade vi hem vid ett-tiden. Det blir absolut ett återbesök hos Mr Voon – tack alla för en underbar kväll!

Vips! Så blev det lördag! Och jag hade en brunchdejt inbokad med en favoritperson – William!

Det var länge sen vi hade egentid han och jag vilket resulterade i världens härligaste brunch. Jag älskar att parera mellan högljudda skratt, jobb och djupa samtal vilket William och jag alltid lyckas göra.

Vi testade Bardots brunch som de precis börjat med. Jag åt en egg royal och William åt en omelett med löjrom, sen delade vi på pommes med svart tryffel – MUMS som ni kanske förstår.

Dagens samtalsämnen var: psykopater, människor som ljuger, kärleksgåvor, årsdagar och en hel del jobbsnack. Tack mitt hjärta för världens mysigaste brunch ♥

Efter brunchen gick jag upp till Åhlens och köpte lite presenter till Corinne. Vi skickade en stor korg med presenter till henne tidigare i veckan men vid besök kan hon få lite fler gåvor tycker jag 🙂

Och så åkte jag hit, till Karolinska sjukhusets barncanceravdelning.

Några av er kanske har missat detta, men förra veckan fick Alexias yngsta dotter Corinne diagnosen leukemi. Så fruktansvärt, ofattbart och mörkt… finner inga ord. Trodde aldrig att någon i min närhet skulle utsättas för detta, men vem kan föreställa sig det? Ingen.

Att kliva in med skakiga ben på en sån här avdelning är speciellt, för man önskar ju så innerligt att den inte ska finnas. Att inga barn ska behöva gå igenom cancer. Att leka affär med sin älskade väns dotter i lekrummet och försöka acceptera den här diagnosen är overkligt.

Jag gick därifrån och var så imponerad över Alexia, Corinne och svensk sjukvård. Alexia är en superhjälte, stark som en oxe och så positiv. Avdelningen och sjukvården var verkligen så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig, när jag fick höra av Alexia vilket stöd och vilken hjälp de får av svensk sjukvård blev jag så otroligt tacksam.

När det var sovdags för Corinne vinkade jag hej då och hörde Alexias ord eka i mitt huvud – Kärleken är starkast

Jag klev innanför dörren hemma i prick samma sekund som Så mycket bättre började. Jag och D åt kebab från MOAS och slötittade mellan våra samtal.

Så blev det söndag och jag gjorde i ordning söndagsfrukosten.

Sen gick vi en frisk powerwalk ut mot Waldemarsudde. Det ser så jäkla trist ut på bild men det var helt ljuvligt ute. November är så vacker i år, trots snö och det gråa.

När vi kom hem så rensade jag avloppet i duschen. Det måste väl vara topp ett värsta hushållssysslan som finns? Fy fasiken så äckligt det är. Nu är det där jäkla avloppen skinande rent och fräscht kan jag tala om!

Tände ljus och la mig i badet efteråt för att värma upp mig själv efter promenaden.

Och läste Daily Fornis söndagsintervju med Jennie – min yogalärare!

Läs intervjun här!

Efter badet hoppade jag in i mina nya tofflor från Flattered. Har ni sett något mysigare?!

Och så blev det en tidig söndagsmiddag innan vi tittade på en fransk film om att bli lämnad och åt godis.

En helg fylld av kärlek.

  1. Hej Forni! Konstig fråga kanske – men vilka svarta tights är det du har på dig till tofflorna från Flattered? Letar verkligen efter ett par snygga och åtsittande svarta tights att glida runt i hemma (mycket snyggare än mjukisbyxor) men tycker de flesta jag hittar blir så pösiga… Lite som sånna leggings man hade när man var liten.

    Kram!

    1. Måste vara världens bästa uppfinning! Skulle också tipsa om dem 🙂
      Bara kasta o sen diska ur det smuts som blir kvar.

  2. Min vänninas dotter diagnostiserades tidigare i år. Ofattbart och så hemskt att små barn ska drabbas. Hade själv en bästis som blev sjuk när vi var små… allt det kom tillbaka nu när lilla S blev sjuk. Men så tänker jag på min barndomsvän som är fullt frisk idag, och då var prognoserna inte alls lika bra
    som idag.

    Läste detta inlägg igår egentligen, men jag var tvungen att läsa stycket igen. Du satte verkligen ord på känslan på ett fint och stillsamt sätt… kan inte riktigt förklara men jag blev på någotvis lugn av dina ord.
    Du är fantastisk på det där!

    Ursäkta att det blev en lite rörig och snurrig kommentar.
    Kram från en som inte är lika bra med orden

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi