Nu är den här! ”Jag är inte perfekt, tyvärr” som ljudbok!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED BookBeat

Den som väntar på något gott 😉

Jag är SÅ stolt och glad över att äntligen kunna presentera min bok, Jag är inte perfekt, tyvärr, som ljudbok! Jag var inte säker på om jag skulle göra den som ljudbok först, eftersom jag tycker att den gör sig så bra i skrift, men efter en massa efterfrågningar bestämde jag mig för att spela in den trots allt.

I augusti spelade jag in den, omringad av råttor haha (läs här!) och det kändes bara så rätt.

Det är en ära att få presentera ljudboken hos en av mina trognaste samarbetspartners BookBeat där den finns från och med idag!

Självklart har jag ett erbjudande till er som vill lyssna på boken – om ni registrerar er och anger koden ”Forni” så får ni första månaden gratis.

Erbjudandet gäller för nya medlemmar och går att använda fram till den 10:e december 2017.

Jag pratar in ljudboken själv och valde att inte göra en massa omtagningar för att det ska låta så ärligt och naket som möjligt. Ni kommer få höra mig skratta, få tårar i ögonen och känna en massa saker. Jag hoppas att det känns i er hur viktig den här boken är för mig när jag läser upp den.

  1. Åh WOW! Du är så jäkla grym Michaela! Har läst boken men tror jag kommer vilja lyssna på den också för att få höra dig ”berätta” din historia själv. Kram!

  2. Ibland har det ju kommit lite liknande erbjudanden hos andra bloggare eller i podcasts, för olika appar med ljudböcker. Men jag har aldrig tidigare testat eftersom jag aldrig har tålamod att lyssna tillräckligt för att fastna för någon bok.. Vet därför inte vad jag gillar, och heller aldrig vad jag ska välja.. Men! Nu har jag ett konto på BookBeat, för din bok vill jag inte missa <3

  3. HEJ! Lyssnade på din bok idag och den var helt otroligt bra och inspirerande. Ville bara tacka för att du delar med dig av dina erfarenheter! TACK TACK TACK!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi