Black Friday with Chimi Eyewear

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Chimi Eyewear

Här sitter jag och poserar i fönstret på Haymarket i min nya favoritmodell från Chimi Eyewear!

Chimi har ett supererbjudande nu under Black Friday, ni får nämligen 30% på hela sortimentet. Ingen kod behövs! Bara att shoppa loss.

På bilden har jag på min deras Berry #004 som jag tror är min nya favorit, jag har kört deras Litchi #003 flera somrar i rad men nu byter jag älskare för ett tag. De här får helt klart följa med på vintersemestern! Jag är riktigt sugen på Guava #002 så de får nog också följa med, kanske redan nu om två veckor till Marrakech!

Om ni vill klämma och känna på solglasögonen kan ni göra det hela helgen i Chimis Pop Up Store på Haymarket! Den är öppen fredag-söndag kl 12-18 och även där gäller rabatten med 30% på hela sortimentet. Perfekt att passa på inför kommande semestrar, inför vårens första uteserveringshäng eller om ni är som jag och bär solglasögon året om så fort solen är framme.

Jag älskar solglasögon som ni vet hehe…

En annan favorit är Ginger #003 som jag har på mig här!

Ni hittar alla produkter här (klick!)

Happy shopping!

  1. Vad SNYGG du är på bilderna! Wow. Den första bilden på dig i inlägget är helt amazing! Ha en underbar helg Michaela! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi