Namaste!

Vilken magisk morgon jag har haft! Vid sju klev jag in på Altromondo och fixade i ordning inför vår yogamorgon och vid halv åtta satt alla på varsin matta i salen, redo att börja dagen. Det låg som ett magiskt skimmer över morgonen tycker jag och jag tror att alla gick där ifrån fyllda av både lugn och lycka. Vi lever i en värld där vi ofta glömmer bort att ge oss själva vilan och därför ville jag ge den till mina gäster denna morgon. Kände mig stark och varm när jag gick där ifrån. Det kommer såklart ett inlägg om morgonen senare!

Nu sitter jag på kontoret och ska jobba undan. Regnet öser ner utanför – mysigt så länge man håller sig inomhus 🙂

  1. Till fråga Forni: Tränar du något annat än yoga? Hur ofta tränar du? Tycker du att yoga är tillräckligt träningsmässigt när det kommer till att bygga upp styrka och kondition? Jag funderar nämligen på att byta träningsform, men vet inte om man ska köra både yoga och något annat. Tack för en härlig blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi