Framme i världens finaste svit

Wow wow wow! Checkade precis in i den mest fantastiska sviten på La Mamounia här i Marrakech. Jag är så glad för att jag är här med min älskade mamma. Hon är värd allt det bästa efter det här året. När vi kom fram tog vi ett glas champagne på balkongen och nu ligger jag – surprise! – i badkaret. Snart blir det middag med gänget. Vi ligger en timme efter er så klockan är strax efter sju. Jag ska verkligen njuta av de här dagarna tillsammans med mamma. Jag hoppas att ni har en härlig kväll, vi hörs imorgon bitti igen!

  1. Hej Michaela. Hoppas du har (eller haft beroende på när du läser detta) en underbar vistelse i Marrakech. jag har en fråga som jag hoppas att du har möjlighet att besvara, den är lite känslig. Det handlar om rasism och hur man bemöter det på bästa sätt. Jag har utländskt påbrå och har haft turen (sjukt egentligen) att aldrig fått uppleva att någon typ av rasism pga detta. Tills idag. En bilist körde nästan över mig vid ett övergångsställe men som tur tog han sig tiden att stanna för att be om ursäkt. Nej det gjorde han inte. Han stannade för att ropa ”jävla svartskalle” efter mig. Yes, du läser rätt. Jag är alltså en jävla svartskalle för att han inte kan grundläggande trafikregler.

    Jag blev väääldigt paff, så pass att jag inte kunde klämma ut ett enda ord i försvar. Så nu sitter jag här, kl 03 på natten och kan inte sluta tänka på det. Känner mest irritation över att jag bara fortsatte gå, samtidigt som det förmodligen var det enda rätta i situationen. Eller? Hur hade du gjort i den här situationen?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi