Julklappstips: Childhood-armband

Jag har nämnt tidigare att jag ska tipsa er om några bra alternativ till julklappar – sagt och gjort! Här kommer det! Världens bästa julklappstips.

Childhoods jobb är livsviktigt, för de jobbar med att stoppa tystnaden kring övergrepp på barn. Det är så många barn där ute som far illa och blir utsatta för sexuella övergrepp – vi måste försöka göra något och stötta de som kämpar för dessa barn. Deras jobb är viktigt. På Childhoods hemsida kan man läsa mer om vad man själv kan göra när det kommer till att bryta tystnaden kring barnövergrepp och så kan du såklart köpa deras fina armband – en perfekt julklapp om du frågar mig! Armbanden finns både för vuxna och barn 🙂

Ni hittar till Childhood här (klick!)

Pst! Vill ni att jag ska tipsa om fler ”goda” julklappar nu i december?

  1. FINT att du lyfter fler saker än materiell konsumtion! Ibland känns hela bloggvärlden lite väl konsumtionsbetonad; varumärken bjuder bloggare på event så att läsare ska köpa deras produkter, bloggare bär kläder och bildar till en köphets där garderoben ska bytas varje säsong. Därför blir jag glad för att du använder din blogg för att lyfta ett mer hållbart tankesätt. Med det sagt förstår jag verkligen hur härligt det kan vara med ett par nya skor! Tror att jag påverkats av mina år i Paris där jag jobbat för ett stort modehus. Köper numera ett eller två plagg per säsong och då gärna av hög kvalitet. Kanske blir det dina snygga guldbyxor i vinter!

  2. Tycker det är SÅ bra att du tipsar om detta och vill gärna ha fler tips. Jättebra till föräldrar man inte vet vad man ska ge, till julklappsspelet osv 🙂 Jag beställde en ljuslykta frön barncancerfonden till min mamma, som jag vet kommer uppskatta det så mycket mer än en vanlig ljuslykta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi