THE GOLDEN PANTS

Blus och byxor från Day, väska från Chanel, örhängen från Zara

Jag tog med mig senaste gala-outfiten hit till Marrakech, den kändes riktigt rätt för den här miljön med de guldiga byxorna. Jag tror att jag är kär i dem!

Anyway, god morgon! Igår åt vi en middag på den italienska restaurangen här på La Mamounia. Jag åt en plocktallrik till förrätt, tryffelpasta till varmrätt och en jordgubbssoppa till efterrätt. Efter middagen satte vi oss (jag och mamma alltså) med Hannah och Magdalena i coctailbaren där vi delade på en flaska vin och skvallrade loss. Kom i säng vid ett men vaknade pigg redan vid åtta. Antar att man får energi av värmen, solen och sällskapet.

Nu måste jag göra i ordning mig för lunch och marknad, vi hörs lite senare! Jag ska posta de sista bilderna från Champagne (försökte sprida ut dem lite) och veckans frågor. Puss!

Tryffelpastan – mums!

Hela gänget

  1. Hej Michaela. Har läst din blogg för evigt och tycker du verkar vara så klok. Jag behöver verkligen hjälp. Jag och min kille har varit ett par i snart fem år och bor tillsammans. Vi är 22. Han har tagit upp med mig att hans känslor har svalnat lite de senaste månaderna, men att han fortfarande älskar mig och vill vara med mig. Hur FAN ska vi tackla det här? Vi vill komma ut starkare ur det här, men jag är så ledsen att jag bryter ihop. Jag hoppas verkligen att det ”bara” är en svacka. Vad skulle du göra om din partner kom till dig och sa såhär? Så tacksam för svar. <3

  2. Förmodar att redan skrivit detta någonstans men är bara nyfiken på med vilket företag eller i vilket samband ni är i Marocko? Hoppas ni får en härlig vistelse i underbara Marrakech!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi