Frågor med Forni

Var är din fina veckoplanerare ifrån? Kram

Våra veckoplanerare som vi har på kontoret är köpta på Lagerhaus! <3

Hej fina du, jag har din nyaste bok men vill även ha dom 2 tidigare i pocket. Har letat överallt men hittar dom inte 🙁 vet du vart man kan hitta dom?

Här (klick!) finns alla mina böcker! Hoppas att du kommer tycka om dem!

Åh, skulle man kunna få recept på D’s asiatiska biffsallad, den såg helg gudomlig ut! Älskar dessa inlägg!

Den var MAGI! Ska posta ett recept med den när vi är hemma igen, och även på ärtsoppan med pilgrimsmussla som var lika god den. Tack, blir så glad när ni tycker om inläggen här inne. Puss!

Hej Michaela! Kan inte du sätta ihop något fint inlägg om outfits till jul/nyår? Har ett par favoritbyxor som är svarta och vida, så jag är på jakt efter någon fin blus att ha till! Vore så roligt att få tips från dig 🙂 Kram!

Bra idé! Här några favoriter som jag hittade. Finns så mycket fint i butikerna nu. Puss!

Annonslänkar.

Har du en mjölkskummare eller hur får du din mjölk så där smarrig och skummig?

Jag skummar med Nespressos egna mjölkskummare som kommer med kaffemaskinen! Den är riktigt bra måste jag säga.

Hej! Kan du snälla göra ett inlägg om strumpbyxor?? Kan man ha hudfärgade under klänning? Bättre med svarta? Ska man köra utan helt och frysa? Hur tänker du? HJÄLP!

Hej fina!

Jag tycker att tunna, svarta är finast under vinterhalvåret. Det viktigaste är att de är matta och inte glansiga. Jag har alltid strumpbyxor på vintern, hatar att frysa, men kör lite tunnare som sagt eftersom det är snyggare tycker jag. Twilfit är riktigt bra på att hjälpa till med strumpbyxor, gå dit och be om hjälp så kommer de plocka ut några perfekta till dig. Ett tips är att ha med en bild på klänningen du ska bära så att de kan hjälpa dig med de strumpbyxorna som passar perfekt till. Puss!

Hej Michaela! Jag fyller 18 år nu om några veckor och vill ut och äta med min familj i Stockholm. Vart tycker du vi ska gå? Kram!

Hej tjejen,

Vad mysigt! Jag hade gått till Paraden, Urban Deli på Nytorget, Un Poco på Karlavägen eller Vassa Eggen. Puss!

Hej, Tycker att dina nya sandaler (flattered) ser jättefina ut. Finns de i någon butik i Stockholm så man kan prova? Är lite osäker på storleken. Ha en fin helg!

Hej fina!

Ja, de ska finnas på bl.a. NK och Mrs H! Så kolla där <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi