Lördagsförmiddag i Marrakech

Hej alla gulliga där ute,

Hur mår ni? Jag mår som en prinsessa! De här dagarna i Marrakech har varit magiska i ordets rätta bemärkelse. Det känns som att jag är med i Aladdin-filmen, varje dag här är som tusen och en natt. En dröm. Ikväll åker vi hem men först har vi en hel dag att njuta av. Jag har precis avslutat frukosten, ligger vid poolen as we speak och ska skriva ihop ett till inlägg till bloggen innan jag dyker ner i vattnet. Det är så stor skillnad på att åka till solen under vinterhalvåret jämfört med på sommaren. Jag kan liksom känna hur huden kommer tillbaka till livet när den får känna solens strålar mot sig. Det är berikande och jag njuter.

Det har varit ett så mixat men härligt tjejgäng här nere under dessa dagar, en skara kvinnor mellan 25 och 60 år med olika livserfarenheter, tankar, åsikter och personligheter. Jag har skrattat så att jag gråtit, gett kärlek, fått kärlek, hamnat i hetsiga diskussioner och sedan kramats. Efter varje resa jag åker på kommer jag hem med en ny insikt. Ofta finns tacksamheten med mig, den känner jag så starkt när jag får uppleva nya saker, se nya platser och möta nya människor. Men sedan brukar det vara någon annan insikt. Efter den här resan känner jag starkt att jag befinner mig i de bästa åren av mitt liv just nu (obs att jag pratar om mig själv, andra människor kan känna andra saker). Jag inser att jag inte känner mig ung och oerfaren längre utan att jag är trygg i mig själv. Samtidigt som jag har ungdomens mod i mig fortfarande. Jag är inte rädd för att vara mig själv i någon situation. Jag är modig, trygg, nyfiken, respektfull och fylld av liv. Jag är fylld av hopp, tilltro och kärlek. Jag är varken bitter eller naiv – jag är levande och jag har så mycket av livets stora saker framför mig. En sådan underbar insikt att komma till under en resa.

Vi hörs lite senare idag med ett bildregn. Puss!

  1. Så fint att höra Michaela! 🙂 Jag måste bara berömma dig för hur du bemötte Michaela i ert senaste podd-avsnitt. Du var så himla fin och respektfull, ställde så fina och viktiga frågor osv. Verkligen ett fint avsnitt från er båda, tack för det <3 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi