En helt ny mun!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Oral B

oral b

Som ni säkert har koll på vid det här laget har jag den senaste månaden testat Oral Bs nya eltandborste Genius Rose Gold och tandkrämen Gum & Enamel Repair. Vi inledde samarbetet med att jag fick besöka en tandhygienist (läs här!) för att gå igenom min munhälsa och mina tänder. Därefter fick jag en grundlig genomgång av både tandborsten och tandkrämen, samt att jag fick lära mig hur man ska borsta. Jag har ju dessvärre borstat fel i 28 år hehe… Nu har det i alla fall gått en månad och jag tänkte berätta om min upplevelse.

Jag kan inte av någon anledning förstå varför jag borstat tänderna med en manuell tandborste i 28 år!? Bara efter en månad med eltandborste känner jag så stor skillnad. Min mun har aldrig varit såhär ren! Det har blivit lika självklart för mig att ha med eltandborsten i min skönhetsrutin som att använda fuktkräm. Appen har dessutom hjälpt mig att lära mig hur jag ska borsta för att det ska bli rent. Timern och trycksensorn har gjort att jag inte längre borstar för hårt och att jag borstar tillräckligt längre varje gång. Och designen är så fin att jag slipper gömma den när vi har gäster. En mycket bra investering helt enkelt! Jag är inte alls förvånad över att den fått bäst i test bland premium eltandborstar av Test Fakta.

oral b

I onsdags var jag på återbesök hos tandhygienisten för att se om det blivit någon skillnad utöver det jag känner och ser. Och visst hade det! Hon tyckte det var en ny mun och såg stora förändringar. Visste ni att man ser skillnad redan efter några dagar med eltandborsten? Jag har tidigare borstat för hårt på vissa ställen, men eftersom Genius Rose Gold lyser rött när man är för hårdhänt har det blivit mycket bättre. Även mitt tandkött, som tidigare var inflammerat och började blöda så fort man rörde det, har blivit mycket bättre efter att jag fått lära mig rätt borst-teknik. Det är vid tandköttet man ska fokusera på att få rent, men eftersom det är känsligt måste man vara försiktig och borsta mjukt. Hon tipsade även om se till att få rent mellan tänderna, det är nämligen där skiten samlas. Med andra ord var hon mycket nöjd och jag med!

oral b

En eltandborste är den perfekta julklappen, så självklart vill jag ge en till er! Kommentera varför just du behöver en ny eltandborste så kommer jag utse 3 st vinnare. Vinnarna kommer att publiceras här i inlägget och via mail, så kontrollera att ni skriver rätt mail 🙂 Tävlingen avslutas 18/12 kl 09.00. Tävlingsvillkor finner ni här. Lycka till!

Och för dig som vill köpa tandborsten till dig själv eller kanske ge bort i julklapp kan du göra det här (klick!).

  1. Jag har aldrig tidigare testat eltandborste, jag har alltid haft en manuell tandborste. Jag har ärligt talat inte ens funderat på att byta förens jag såg ditt samarbete med oral B. Jag inser att jag antagligen också borstar helt fel och är nyfiken på om det är så stor skillnad. Hade varit roligt att få en så fin julklapp till sig själv och förhoppningvis ändrar jag i så fall mina tankar om att en eltandborste inte är värt att ha.
    Många kramar.

  2. Jag skulle vilja vinna tandborsten åt min pojkvän, som inte varit hos tandläkaren på snart 10 år. Han borstar så hårt så att det blöder varje gång (inte så kul med blodstänk på handfatet varje dag, plus att borsten ser förstörd ut efter en vecka) och han borstar alldeles för kort tid, antagligen inte ens en minut. Dessutom är han snusare så hans tänder är inte direkt jättevita… Jag tjatar och tjatar om att han ska gå till tandläkare, han säger att han vet att han måste gå men det blir aldrig av. Tror dels att det handlar om tandläkarskräck men också om komplex för tänderna då han hade behövt tandreglering. När han var yngre fick han tydligen en sån där tandställning som man fäster runt huvudet (??) vilket han avskydde och därför slutade använda efter en natt. Jag tycker det är jättesvårt att veta hur jag ska ”hantera” det här, känns inte jättekul att ge en tandborste eller tandblekning i present när jag vet att det är något han är osäker på. Men eftersom jag redan har ett eltandborste och om jag då vann en till, hade det ju inte varit konstigt att ge den andra till honom 🙂 Tack för en bra blogg!

  3. Hejsan!

    Jag satt bara häromdagen och tittade på vad man kunde hitta för bra eltandborstar. Det är nämligen det min lillasyster önskar sig i julklapp.
    Men student som jag är, har jag ju inte den största budgeten tyvärr, och det kändes inge kul alls längre när jag inte kunde köpa någon fin och bra till min älskade syster. Så jag lade faktiskt idén lite på hyllan.. tills nu! Tänk om jag kunde få vinna en av de här fina tandborstarna. Hon skulle bli så glad så glad, och jag med såklart, för det finns ju inget finare att skämma bort de man älskar 😀 Puss och God jul! <3

  4. Hej Michaela! En Genius Rose Gold hade verkligen varit den perfekta julgåvan till mig. Sedan jag var liten har mina tänder varit en jobbig grej för mig som har inneburit flera vändor hos tandregleringen med olika typer av tandställningar i totalt 6 år. Det har gjort stor skillnad, men har också lett till en förskjutning av tandköttet på en av mina tänder som jag dagligen går och stör mig på. Jag är mycket noga med min tandhygien men har liksom du också använt en manuell tandborste i alla år, och tror att en Genius Rose Gold hade varit en hjälp på vägen att någon gång bli nöjd med mina tänder. Jag har nyligen börjat studera och med allt som det medför har det blivit att jag helt enkelt prioriterar bort dyrare saker till mig själv. Tack för en superbra blogg! Du är grym! KRAM

  5. Har tandläkarskräck, deluxe variant men haft turen att ha rätt bra kvalitet på mina tänder.
    Sist jag var till tandläkaren så hade det dock blivit lite små hål så med den där tandborsten så hade jag kanske haft en lite bättre chans till att kunna hålla mig borta i från skräckstolen ett tag till. Håller tummar och tår

  6. Hej!
    Vilket fantastiskt pris!
    Jag pluggar på universitetet och kämpar med studier & sena kvällar med att läsa litteratur till litteratur och med en tajt ekonomi där det inte finns så mycket utrymme till det lilla extra..
    Jag är 24 år gammal och har hitills i livet varken haft tur i spel eller i kärlek & att få vinna det här priset skulle betyda otroligt mycket.
    Jag har alltid velat ha en eltandborste då jag hört så mycket bra om den men tyvärr inte haft ekonomin till att kunna unna mig den..
    Jag hoppas innerligt att jag blir den lyckliga vinnaren som blir kontaktad av dig och får skina lite extra nu kring jul!
    Många varma kramar och god jul!

  7. Jag skulle verkligen vilja vinna en eltandborste! Har alltid haft lite problem med mina tänder men varit för lat för att skaffa en eltandborste själv, dumt? Svar ja! Vinner inte jag den här så införskaffar jag nog en själv tillslut! Men det hade varit en perfekt julklapp till mig! Bra tand/munhygien är något som jag måste bli bättre stt prioritera! God jul Forni!

  8. Det hade varit helt fantastiskt att få ge denna till min sambo i julklapp. Hans tandvårdsrutin är dessvärre inte världsbäst och trots det förstår han inte varför hans tandkött blöder konstant (envis man var det ja). Dock är han en tävlingsmänniska och gillar utmaningar så jag tror verkligen att Genius Rose Gold hade fått honom att utmana sig själv och ta tag i det. Framförallt med appen och klockan -det blir kul och inte bara ett måste. Samt att det även gynnar mig för vem gillar inte att pussa på en riktigt fräsch mun? 🙂

  9. Jag har sedan jag var liten oroat mig över mina tänder för jag tyckt dem varit så gula. Nu har jag äntligen tagit tag i problemet och bokat en tandblekning i januari. Jag ser så mycket frammemot detta och villgetvis hålla tänderna i så gott skick som möjligt efter denna behandling. Därför skulle en eltandborste göra super! Hade blivit otroligt glad! 🙂 Tack för en fin blogg!

  10. Å, denna skulle jag verkligen behöva.
    Lyckan över att bli gravid och vänta mitt första barn har grumlats något av att ha (förlåt) konstant ha kräkits från morgon till kväll de senaste 3 månaderna, känner mig inte direkt gravidglowig…
    Men tänk, jag tror att både jag och min mun skulle bli överlyckliga av denna lyxiga!

  11. Hej fina Michaela!

    Jag skulle jättegärna köpt en ny eltandborste till mig själv men eftersom jag är en ensamförsörjande mamma så är varje euro man kan spara viktigt och får gå till min älskade dotter, min lilla prinsessa som är 2 år. Lyxen att unna sig själv en ny tandborste även om man vill finns liksom inte. Har även en tandköttssjukdom som gör att det är jätteviktigt att jag borstar mina tänder ordentligt. Jag håller tummarna & hoppas på vinst ❤️ Har följt din blogg i flera år nu och den är alltid lika bra och du är så inspirerande. Dina ord & dina böcker har hjälpt mig igenom många jobbiga stunder, och ditt sätt att nå ut om känslor är så himla viktig. You go girl! 😍 Ha en underbar jul & många kramar från Finland! 🇫🇮

  12. Jag vill vinna eltandborsten för att:
    1. Min kille har klagat på att jag har lite dålig andedräkt på senaste tiden, vilket gör att jag skäms
    2. jag tror att detta beror på att jag inte borstar tillräckligt bra med min manuella tandborste och framförallt för att jag har två visdomständer längst bak som håller på att komma fram (ja dom har typ kämpat i 5 år men..) där det är extra svårt att hålla rent.
    3. och som student, mellan två jobb och i en pågående och dyr flytt är tyvärr ”tandborstes-budgeten” nedprioriterad.

  13. Åh, jag skulle så gärna vinna en tandborste för att ge till min partner. Han borstar alltid för hårt och slarvigt, kanske skulle en sån här smarting råda bot på det! Rena tänder är härligaste känslan ju 🙂
    God jul!

  14. Jag skulle vilja vinna eltandborsten, därför att jag som student inte har ekonomin till att köpa en. Och inte heller ekonomin att regelbundet gå till tandläkaren fast jag eg borde göra det pga av att jag måste äta mediciner som påverkar min tandhälsa negativt. En eltandborste hade varit en god bit på vägen till en bättre tandhälsa:)

  15. En eltandborste som denna skulle jag behöva, har nog precis som du borstat fel hela livet.
    I januari firar jag tre år med min pojkvän, vinner jag denna hoppas jag på några fler år. Rädda hånglet!

  16. Min pojkväns syster är tandläkare.. Snacka om att jag kommer imponera på nästkommande släktmiddag med den nya el-tandborsten 😉 p.s. Just nu använder jag apotekets tandborstar för barn.

    / allt gott
    Clara

  17. Åh hade gärna vunnit! Min nuvarande eltandborste, också från Oral-B, har hängt med som trogen vän i många år och sjunger nu på sin sista refräng 🙂 Hade blivit väldigt glad över att få testa den nya modellen som också vunnit bäst i test! God jul & Gott Nytt År
    // Ida

  18. Tänkte ha en rimstuga i helgen med julklappsrim så jag tänker att jag passar på att öva upp mina rimkunskaper här…

    Alla vi människor behöver borsta våra tänder,
    för de allra flesta är det lika inrutat som att tvätta våra händer.
    Tänderna ska rengöras varje morgon och kväll,
    Glömmer man det får man av tandläkaren skäll!
    Mina tandborstar har alltid varit manuella,
    men det vore så kul att prova en elis-låt mig vinna snälla!
    Jag skulle beskriva mig själv som en glad tjej
    skrattar mycket så vore bra om käften är fräsch på mej
    okej nu börjar rimmens kvalité att falla,
    men vill passa på att önska en god jul till ALLA!

    God jul och kram från Helena som önskar vinna en sån här eltandborste 🙂

  19. Jag var hos tandläkaren förra måndagen, för första gången på 5 år. Senast, när jag var 21, drog jag ut två visdomständer samtidigt och fick gå på dubbla kurer smärtstillande i över en månad efteråt. Man kan säga att min tandläkarskräck tog sitt avstamp där. I måndags fick jag höra av tandläkaren att mitt tandkött, pga en kombo av för hårt borstande och snett bett, dragit sig uppåt så långt på vissa ställen att tandnerven blivit blottlagd. Gick därifrån med en uppmaning om att köpa eltandborste samt två återbesök inbokade, med ett kvitto på dryga 7000 kr. Var så ledsen när jag gick därifrån att jag ringde min mamma och grät. Ledsen för att jag inte riktigt har de pengarna just nu, och arg för att jag bara har mig själv att skylla. har lovat mig själv att från och med nu ta hand om min mun och mina tänder, på samma sätt som jag tar hand om min hy, min kropp och mitt hår. Lika viktigt ju! Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann eltandborsten, för särskilt det där med att inte borsta för hårt är något jag verkligen måste ta fasta på framöver.

  20. Jag skulle vilja vinna eltandborsten till en utav mina bästa vänner som alltid har funnits där för mig, framförallt under vår barnlöshet i två år som vi kämpat med. Nu är jag fyra dagar över tiden och väntar på vårt lilla mirakel. Jag hade inte klarat av hela processen med sprutor i magen varje månad utan hennes peppande ord! Det skulle bli en julklapp från mig och lilla bebisen, men skulle även skicka med ett litet kort i klappen där jag skulle vilja fråga om hon skulle vilja bli bebisens gudmor. Hon skulle bli så glad ✨✊🏽

  21. Jag har i mitt 25 åriga liv alltid haft helt otroligt dåliga tänder. Fick tidigt veta att jag har nästintill obefintlig emalj vilket gör att jag lätt får hål oavsett hur mycket jag borstar rent. Utöver det sitter tänderna trångt och det är svårt att hålla rent:( Detta har därför lett till många och dyra tandläkarbesök vilket skapar stora hål i en students plånbok – att unna mig en eltandborste har tyvärr inte varit prioriterat men skulle vara guld att ha! 🙂

    Att vinna en eltandborste skulle för mig vara ovärderligt – om jag kan uppnå hälften av det resultat du har fått skulle mina tänder nästan bli som nya. Jag skulle få bättre tänder och lättare att hålla rent vilket skulle göra gott både för plånboken och självförtroendet. Med en OralB Genius Rose Gold skulle jag alltid gå med ett stort leende på mina läppar 😀

  22. KUL med tävling! Jag skulle vilja vinna eltandborsten för att ge bort den till min mami. Hon är sån som går till studenter som utbildar sig till tandläkare då hon vill support deras utbildning. Tyvärr har de gjort ett o annat fel i hennes mun så tycker hon förtjänar något av ytterst bra kvalité. <3

    God jul! <3

  23. Viktig och bra tävling! Jag skulle vilja vinna en eltandborste då jag haft olika problem med mina tänder och tandkött under hela mitt snart 24-åriga liv och som dig Michaela, alltid borstat med manuell tandborste. Var hos tandläkaren för några veckor sen och fick veta att mitt tandkött är väldigt inflammerat, så använder nu tandtråd, floursköljning och är väldigt noggrann med min tandhygien varje dag. Har haft stora problem med mitt tandkött under tidigare år och till och med gjort en operation för att det var så infekterat ett tag. Tandläkare har tidigare sagt att jag inte bör ha eltandborste, men senaste gången jag var där (hos en ny tandläkare) rekommenderade hen att jag verkligen borde skaffa en eltandborste. Har tänkt köpa en ett tag, men jag är student och har inte ekonomin att köpa mig en eltandborste till mig själv i dagsläget. Har skrivit med det på min önskelista, så skulle jag vinna denna tävling skulle jag (och mina tänder) bli så glada. Det skulle vara den perfekta julklappen för mig!

  24. Mannen och jag bestämde att endast en liten klapp fick räcka.
    Liten son och baby på G ska budgeten täcka.
    Så tippar på att det inte är en schysst eltandborste till mig under granen.
    I fölsis fick jag i och för sig en borste till manen.
    Men tiden med små behöver vara effektiv och rätt.
    Så att lära sig borsta med en av el blir ju ett nytt sätt.
    Önskar dig en god jul och gott nytt år
    Vinner jag inte, så fortsätter jag borsta mitt hår.
    Kram!!

  25. Såhär i juletider tänkte jag att jag skulle rimma om varför jag borde vinna denna tandborste, en perfekt julklapp till min mamma!

    ”Jag hoppas at jag denna pangpresent kan vinna,
    en julklapp till världens bästa kvinna!
    Min mamma förtjänar himmelen, haven och allt jag har,
    men som student finns inte mycket kapital kvar!
    Jag hoppas att denna eltandborste kan bli min julklapp till min bästa vän,
    hon skulle bli så glad, det har jag på känn!
    Nu i december är det himla kallt,
    och jag vill bara säga att du betyder allt!”

    God Jul och gott nytt år!

  26. Jag vill vinna denna tandborste för att det ska bli lite lyxigare att borsta tänderna (jag är tyvärr superslavig) och för att slippa min pojkväns tjat om att jag måste köpa en eltandborste. Han har en och är totalt frälst! + den hade passat superbra i vårat badrum!

  27. Erika heter jag, och här skriver jag idag. Tänder har jag många av, och tydligen är daglig putsning ett krav. Men så trött jag är på det manuella arbetet, önskade jag kunde få en ny Oral B i paketet. Jag hade lovat att göra ett bättre jobb med mina tänder, så slipper jag att ha munnen full med tandläkarens händer…

  28. Erika heter jag, och här skriver jag idag. Tänder har jag många av, och tydligen är daglig putsning ett krav. Men så trött jag är på det manuella arbetet, önskade jag kunde få en ny Oral B i paketet. Jag hade lovat att göra ett bättre jobb med mina tänder, så slipper jag att ha munnen full med tandläkarens händer… 🙂

  29. Alltså jag behöver verkligen denna eltandborste då jag precis upptäckt hur JÄKLA mycket bättre det är att borsta med! Hur har jag upptäckt det då? Jo, jag tjuvar min killes eltandborste (givetvis sätter jag dit en ny borste). MEN han är måttligt förtjust över mitt ”jag ska bara testa..” har övergått till att jag helt sonika tar hans. Så ja..Jag behöver en egen!

  30. Hej Michaela!

    Var hos tandläkaren härom veckan och dem var inte superglada på mig 🙁 Borstat alldeles för hårt i 25 år, vilket har gjort mycket skada för min ålder, panik! Efter ett sjukt smärtsamt besök hos tandhygienisten är jag inte jättesugen på att behöva gå tillbaka, så jag hade gärna vunnit Oral Bs Genius Rose Gold eltandborste så jag kan slänga den vanliga tandborsten. Vore magiskt att något hjälper en att inte borsta för hårt, vilket just nu känns omöjligt när man är så van!

    Tack för en bra blogg, följt den i flera år! God jul 🙂

  31. Kort efter att jag och min nuvarande pojkvän blev tillsammans släppte du din bok ”Jag är inte perfekt, tyvärr” och precis som du så är jag inte perfekt tyvärr. Jag har kämpat mycket med mig själv och många tidigare relationer har fått lida på grund av detta. Jag köpte din bok och en kväll började jag läsa högt ut den för min pojkvän. Den har varit så bra för mig, för honom och för oss. Nu ska vi bli sambos och tack vare honom (och din bok) kan/vågar jag äntligen vara den jag med mina toppar och dalar. Han är min klippa och min hjälte och jag skulle så gärna vilja ge något tillbaka till honom för detta.

    Om jag inte vinner så vill jag ändå säga TACK för allt till dig <3 Kram!

  32. Då jag alltid har haft problem med mina tänder vore det helt fantastiskt att i alla fall få munnens renlighet under kontroll! Allt från en utslagen tand i en vattenruschkana (haha) till tandställning, förslag om käkoperation och många år av mobbing och fula namn har jag fått utstå under mina 25 år innan jag nu lärt mig att uppskatta mitt leende. Men jag blöder fortfarande från tandköttet ofta och blir aldrig nöjd med min munhygien så denna tandborste skulle vara sista pusselbiten i min resa mot att vara stolt över min mun som helhet!

  33. Jag har precis fatt tandstallning (30 ar gammal, heja heja!!) da jag lange haft daligt sjalvfortroende nar det kommer till mina sneda tander som har gatt at lite olika hall. Men med tandstallning har jag lart mig att jag maste forbattra min rutin x100000 for att halla rent overallt och behalla rena och starka tander. Sa det har vore verkligen helt perfekt for mig!!

  34. Jag skulle bli superglad över denna eltandborste, men inte för att ge den till mig själv utan till min syster. Hon är 15 år och har fortfarande kvar sin eltandborste med Barbie’s på. Inte för att det är fel med det, men tycker hon förtjänar en ny och kanske även lite bättre kvalitet! Julen handlar ju om att ge ❤️

  35. Jag har sjuk tandläkarskräck och är så rädd för att ha hål och behöva ha sprutor och borrar i munnen vilket har lett till att jag överanvänder tandborsten och borstar alldeles för hårt och för länge. Visst, jag har en helt okej munhälsa, men under min senaste undersökningen sa tandläkaren att jag håller på att slita ner mina tänder, plus att tandköttet glider uppåt och slutar skydda tänderna då jag borstar för hårt.. har alltid velat ha en eltandborste men som student har jag inte råd i nuläget. Skulle bli så glad om jag vann och kunde få lite hjälp med mitt frenetiska borstande!

  36. Hej Michaela,
    Jag skulle vilja vinna eltandborsten för att batteriet på min nuvarande tar slut efter en borstning och för att gummit man håller i är så slitet att det smulas sönder i kontakt med vatten. Hehe, som du hör har denna eltandborste varit min trotjänare i flera, flera år och det är hög tid för en ny!
    Kram och tack för en underbar blogg ☺️

  37. Åh, jag har ju funderat på att önska mig en i födelsedagspresent eftersom min lille tvååriga son slängde min i toalettstolen men om jag vinner en så kan jag önska mig en Ganni-klänning som jag spanat på istället 🙂 Jag fyller år den 28:e december som förr i tiden var Menlösa barns dag. Märkligt nog kommer varenda människa ändå ihåg att det var Menlösa barns dag och så mycket skämt som jag hört om detta genom åren och faktiskt senast idag så tycker jag att jag är värd en liten extrapresent som plåster på såren för hur jobbigt jag tyckte att det var som liten att bli kallad menlös.

    Kram och hård tumhållning från Maria

  38. Jag går till tandläkaren två gånger om året för att ta bort tandsten och varje gång blir jag informerad om att mitt tandkött är inflammerat och att om man lägger ihop den inflammerade ytan motsvarar det ett öppet sår som täcker ungefär halva handflatan, inte så roligt direkt. Jag kämpar på med tandtråd, men det är som att springa i motvind, jag kommer aldrig i mål. Min tandläkare nämnde i förbifarten att en eltandborste skulle kunna vara något för mig. Om den här eltandborsten skulle kunna hjälpa mig att få bukt med mitt blödande tandkött vore det verkligen en lättnad för mig. Kanske är 2018 året när såret äntligen läker?

  39. Jag har alltid varit lyckligt lottad att ha helt perfekta tänder – ingen tandsten och aldrig hål. Så gick jag till tandläkaren för någon vecka sen och fick en chock! Graviditeten som pågår i min kropp påverkar tydligen även munhälsan i allra högst grad! Helt plötsligt hade jag massa tandsten, blödande tandkött och en början på ett hål. Kändes som en del av min självbild dog lite? Men tandläkarens rekommendation var bla en eltandborste så denna vinst vore ju helt perfekt för mig <3

  40. Efter att spenderat 90 minuter hos tandläkaren för att ta bort tandsten och insett hur fel jag borstat i 20 år är det inte mer än rätt än att jag börjar använda eltandborste en gång för alla. Och vad vore inte bättre än Genius Rosé Gold, Oral Bs nya eltandborste, med en app som gör att jag INTE kan borsta fel!

    God Jul på dig Forni!

  41. Hej!
    Har precis hittat din blogg ich nu när jag ska kommentera så måste jag ju passa på att säga att din blogg är så fin och intressant.
    Jag skulle vilja vinna denna borsten för att jag tycker den är otroligt fin och varje gång jag går till tandläkaren (vilket jag verkar vara en av få som gillar att göra) så säger de alltid att jag borde införskaffa mig en eltandborste då det hade gjort under för mina tänder! Så jag hoppas på en vinst för jag tror de har rätt😊

  42. Har i alla år ogillat mina små, ojämna tänder med stora gluggar. Men nu under hösten har jag kämpat mig igenom många och långa behandlingar hos tandläkaren och har nu fina nya fasader, och är sååå nöjd och stolt över mitt leende. Denna eltandborste hade varit ett perfekt komplement till mina nya tänder!

  43. Hej bästa Michaela! Varför jag skulle vilja vinna är för att jag har en tarmsjukdom som heter Morbus Chron och även Celiaki (glutenrelaterad tarmsjukdom) vilket faktiskt försämrar munhälsan och framförallt slemhinnan och tandköttet. Detta har lett till att jag blöder VARJE gång jag borstar fastän jag har mjuk tandborste från apoteket… Jag har också fått mer tandsten som jag inte får bort med vanlig tandborste, detta leder ju i sin tur att jag går runt med dålig andedräkt (dvs, inte så kul). På grund av min sjukdom äter jag kortison dagligen, vilket även det är sämre för munhälsan… Jag skulle som du hör verkligen behöva investera i en eltandborste men då jag studerar till sjuksköterska finns liksom inte pengar över till något sådant åt mig själv… Ps. Känns lite tokig att ”utnyttja” min sjukdom på detta sätt, typ ”tyck synd om mig” och så är det ju inte men faktum är ju faktum liksom och jag vill jättegärna vinna så lika bra att vara ärlig och se det som en möjlighet! 😀

  44. Har ganska dåliga tänder, dels pga arv och pga slarv… Borstar för sällan och för lite. Är student och slarvar dessutom med tandläkarbesök, det är så himla dyrt och så får jag dåligt samvete för att jag inte går, så dröjer det ännu längre mellan gångerna, då vet jag dessutom att de kommer klaga och att jag (oftast) har hål så blir det ännu dyrare. En riktigt dålig spiral helt enkelt. Inser att en eltandborste hade gjort stor skillnad för mig men har en väldigt tight budget just nu (hej student som dessutom hyr i andra hand i Stockholm) så jag känner inte att jag kan prioritera ett sånt inköp. Så att vinna en hade ju gjort mig överlycklig! Då kanske jag kommer över min ångest över att gå till tandläkaren också 🙂

  45. Hade uppskattat rena härliga tänder när jag startar en ny period i livet med min första pojkvän (vid 26 års ålder)!

  46. Hej!
    Jag skulle jätte jätte jättegärna vinna då jag har velat köpa en eltandborste huuur länge som helst, men det är, som du säger, inget man prioriterar… speciellt inte som student!
    Dessutom tror jag att appen + tandborsten kommer göra det roligt att borsta tänderna, och jag som inte har besökt tandläkaren på 4 år kan verkligen behöva en eltandborste hehe! (Och skärpa mig med tandläkarbesök)
    Trevlig helg!

  47. Min tandläkare har sagt till mig att börja använda eltandborste i flera år men jag har aldrig tagit tag i det och köpt en. Det skulle vara jättekul att vinna en eltandborste från Oral-b och se vilken förändring det blir för mina tänder!

  48. Min tandläkare rekommenderade att jag skulle börja använda en eltandborste för att jag har svårt att komma åt tänderna längst in. Användandet sv en vanlig tandborste har resulterat i att jag har fått tandfickor…
    Anledningen till att jag inte har köpt någon är att jag är student och inte haft råd. Jag hade hoppats på att kunna önska mig en av mina föräldrar i julklapp men min pappa gick bort för en månad sen och det jag har önskat mig istället är en väldans massa tid med min bror och mamma. Vore iallafall roligt att vinna något sånt här!

  49. Efter en tuff vår och höst där utmattningssyndrom varit inom räckhåll har min tandhälsa försämrats avsevärt pga bristande ork. Vissa dagar har det känts som att bestiga berg att ens borsta tänderna för att inte tala om att utföra min dagliga skönhetsrutin. Sen någon vecka tillbaka har jag börjat ta mig tillbaka vilket även märks i hur jag tar hand om mig själv. Som ett friskhetstecken vore denna tandborste som en nystart och den skulle betyda mer än bara objektet i sig.

    Ha en fantastisk jul och ta hand om dig! KRAM

    /Läsare från Rar-tiden

  50. Hej! Jag skulle vilja vinna eltandborsten eftersom jag skulle behöva bli bättre på att ta hand om min två mjölktänder som jag har kvar (är 28 år). Eftersom jag inte har några tänder under dom så måste jag vara väldigt noggrann och försiktig med dom jag har 🙂 Jag tror att en eltandborste med timer skulle kunna vara till stor hjälp för dom små mjölkisarna och tandköttet runtomkring. Kram

  51. Hej Michaela!
    För 3 månader sedan fick jag mitt första barn. Under graviditeten är tänderna väldigt sköra och det påverkade mig. Nu har mina tänder blivit väldigt känsliga och jag har länge funderat på om jag ska investera i en eltandborste. Men med en mammapenning och student innan födseln, så blir inte eltandborste och tandläkarbesök en prioritering, men jag hoppas med denna tävling att det vänder så jag får börja ta hand min munhygien ordentligt igen! Kram på dig! God jul och gott nytt år!

  52. Hej Michaela!
    Jag tror verkligen jag skulle behöva just den tandborsten, av samma anledningar som du uppger! Jag har borstat för hårt (med manuell tandborste) i 26 år snart… Detta har resulterat i att jag fått ilningar i tänderna och att emaljen försvunnit på flera tänder i munnen vilket skapar obehag och smärta när jag äter bland annat söta saker. En eltandborste som känner av när jag borstar för hårt hade varit guld och en lösning på problemet för mig! Kram från Nathalie

  53. På onsdag går jag på föräldrarledighet och om tre månader kommer vårt barn och även min man går på ledighet. Vi har sparat varenda krona för att investera i vara lediga tillsammans med vår kommande dotter. I 9 månader ska vi vara få vara hemma tillsammans alla tre, jag är så tacksam för att vi kommer lyckas uppfylla det ekonomiska målet som krävs. Imorse var min man hos tandläkaren där han fick skäll för all tandsten som bildats och rekommendationer om att just skaffa sig en bättre tandborste men jag vet hur han är, han ser alla större icke livsnödvändiga utgifter som en förkortning av vår föräldrarledighet med vår dotter. Det vore så himla fint att få ge honom det som han aldrig skulle unna sig själv!

  54. Har inte nån jättelång förklaring för detta är egentligen ett ämne som är jobbigt. Ärvt den otroligt härliga gåvan dåliga tänder av mina föräldrar. Sen jag kan minnas har jag alltid haft hål i tänderna. Alltid hatat tandläkaren – still do. Hjälper ej heller att jag hållt på utbilda mig x antal år nu och intw har råd att gå till tandläkaren. Jag släpa mig dock dit förra året då jag hade nog med bidrag insamlat och hon föreslog faktiskt också en eltandborste, men har tyvärr prioriterat annat. Skulle vara en sjukt fin och nödvändig sak detta för mig. Kram!

  55. Jag hade så jättegärna få chansen att vinna en eltandborste. Jag har precis som du hade inflamerat tandkött som börjar blöda så fort man bara rör det och ofta tycker jag det är jobbigt att le och prata inför människor då jag inte vet om det har börjat blöda 🙁 Har länge tänkt på att köpa en eltandborste då jag vet att det hade varit det bästa för mig, men ekonomin är för tight för mig just nu.

    Kram

  56. Jag har sedan några dagar tillbaka fått en hemsk inflammation i tandköttet (pga min tandställning bakom tänderna som gör att matrester lätt fastnar) och har från min tandläkare fått en rekommendation om att börja använda en eltandborste. Men i livet som student är det svårt att prioritera ett inköp av en bra eltandborste av alla saker som behövs köpas, t.ex julklappar denna månad och om jag skulle vinna skulle jag inte behöva äta nudlar hela januari hehe 🙂 och såklart slippa ha inflammerat tandkött..

  57. Jag skulle vilja vinna eltandborsten så jag kan bjuda alla mina nära och kära på många pussar i jul med en fräsch andedräkt 😊
    Och på köpet få fina och välskötta tänder!

  58. Skulle bli såååå glad om jag vann en eltandborste då jag tyvärr är en slarvis me mina tänder. Nu när jag är sjukskriven med havandeskapsförgiftning och bara är hemma på dagarna blir det tyvärr inte bättre med tandborstandet. Tyvärr är tandköttet och tänderna även mer utsatta när man är gravid (svindålig kombo!). Kommer inte heller ha råd med en såndär superfin tandborste när jag är föräldraledig så skulle vara en härligt lyxig julklapp.

    Puss & kram

  59. Jag hade jättegärna velat vinna en och jag har faktiskt aldrig ens reflekterat över att investera i en eltandborste, har alltid känts så självklart att ha en manuell??? Helt fel märker jag nu! Och nu är jag student och pengarna räcker inte riktigt dit, haha. Hatar dessa snyft-student berättelser och hade säkert haft råd om jag sparade lite och valde att köpa lite mindre kläder/smycken/utemat/fika, men heey, jag älskar ju det hehe! Hade iallafall blivit väldigt glad och tacksam 🙂 god jul finis!

  60. För att detta skulle vara en extremt lyxig och bra julklapp till min mamma. Ofta köper jag julklappar med hygientema, typ tvål och hårprodukter för att det är en praktisk grej som alla behöver och något som i alla fall vissa tycker är tråkigt att lägga pengar på. En vanlig tandborste kan man ju däremot inte ge bort, som att man vill hinta om att någon ska borsta tänderna mer…Vilket man givetvis vill, vem vill inte ha en hälsosam mun? Men man måste göra det på rätt sätt, till exempel en tandborste i lyxigt format. Den här tandborsten är både väldigt praktisk och hur fin som helst, dock något som man kanske inte unnar sig själv om man gillar att lägga pengar på hygienprodukter.

  61. Efter min graviditet hade jag två hål i tänderna😯, tandläkaren rekommenderar att jag ska köpa en eltandborste. Så det skulle ju bli en perfekt julklapp till mig själv!!

  62. Jag borstar också för hårt, och gnisslar tänder pga för mycket stress i karriären. Stressen börjar dock lägga sig för jag har träffat han Michaela, som din D fast min egna. Du vet i början när man är sådär nervös när man träffar en kille man vill spendera tid med och bygga något på. Så man går och småler, skrattar ihjäl sig ihop och äter goda middagar. Men så har man något mellan tänderna efter middagen när man skrattar ihjäl sig ihop, och han ser allt, för han är tandhygienist. Jag behöver de vackraste tänderna i stan, för att denna kärlek ska ha en chans att hålla livet ut. Please help me.

  63. Hej!
    Tandläkaren har varit på mig såååå många gånger om att en eltandborste är det bästa för mig. Med ilningar så illa att jag varken kan äta glass eller le när det blåser ute borde jag ha tagit tag i det men med en knaper studentkassa står en tandborste tyvärr inte högst på priolistan så vore så härligt att få vinna en som en julklapp till mig själv. Kram och god jul!

  64. Av två anledningar står denna eltandborste på min önskelista: Jag har ärvt min mammas gener när det gäller tänderna. Det innebär många hål och hemska tandläkarbeck.. Jag tror faktiskt att en eltandborste, som dessutom guidar, skulle göra stor skillnad för mig & mina tänder. Den andra anledningen handlar om att jag älskar när produkter som i vanliga fall är tråkiga istället är genomtänkta och fina. Något som används ofta ska inte behövas gömmas undan, därför föll jag direkt för den här!

  65. 2 långa (!!!) år senare är det snart dags för mig att bli av med min tandställning, det var verkligen inte kul att få räls vid 18 års ålder men tyvärr nödvändigt… när jag äntligen blir av med skiten vill jag göra allt för att ta hand om mina nya fina tänder. Jag har redan börjat kolla på en tandblekning hos tandläkare men som student kommer det ta ett bra tag innan jag har råd att unna mig det, fram tills dess vore det underbart att få borsta tänderna med en sådan här skönhet till tandborste. Jag tycker jag är värd det efter snart 2 år med evigt tandborstande med olika borstar och verktyg. Jag vill att tandborstning ska vara enkelt igen!

  66. Okej. Jag har börjat dejta en tandläkare!!! Det är så pirrigt och roligt på alla sätt och vis. Jag vill ha perfekta tänder nu och imponera med mina eltandborste-kunskaper. Vi har nämligen pratat om
    Att han ska bedöma min tandborstning, vad passar då inte bättre än att jag tjuvtränar innna med denna eltandborste?!🙈

  67. Som den student man är skulle jag verkligen behövs och uppskatta en eltandborste. Inte nog med de alldeles för stressiga dagarna när tandborstningen inte prioriteras till sina 2 minuter, så bidrar nog inte allt kaffedrickande till de bästa tänderna. Världens bästa julklapp hade detta definitivt varit!!

  68. Sist jag var hos tandläkaren hade jag flera småhål på gång. Därför måste jag nu gå på tätare kontroller, och nästa vecka är det dags igen. Att gå till tandläkaren är ju inte direkt gratis och om jag nu behöver laga hålen kan det bli riktigt dyrt! Inte så roligt att lägga julpengarna på tandläkaren. Så tänk om jag kunde vinna en riktigt bra tandborste som kunde hjälpa mig att få renare och finare tänder så att jag slipper få fler hål, det vore bästa julklappen!

  69. Jag har de senaste månaderna börjat använda eltandborste efter att den stått gömd i skåpen. Känns mycket renare i munnen av en eltandborste.
    MEN den är flera år gammal och börjar bli ganska skruttig med dåligt batteri osv.
    En ny hade verkligen varit på sin plats, min mun hade minst sagt blivit tacksam 🙂

  70. Alltså ÅH! Det här är en något jag VERKLIGEN önskar vinna… Jag är 28 år och har 10 lagningar. Jag skäms. I princip alla mina ”stora” tänder på övre käken har lagningar (plus flera på nedre) och det känns som att vid varje årskontroll hittar tandläkaren nya ställen där karies börjat bildas = början till hål. Som sagt, jag SKÄMS. Jag är så jäkla less på att ha det såhär & blir på riktigt deppig av tanken. Kämpar med tandborstningen och flourskölj men det låter ju verkligen som att en eltandborste är 10x bättre så nu hoppas, hoppas, HOPPAS jag!! ✊🏻✊🏻✊🏻☺️

  71. ÅH – MIN PAPPA.. Han måste vara gjord för denna tandborste eftersom han är en 60-åring som ÄLSKAR rosa och HATAR att borsta tänderna. Jag vill så gärna att han tar hand om sig själv bättre och vet att om han får en rosa tandborste med el så kommer chanserna öka markant. Plus att han är en så cool pappa som kör sin grej. Det skulle vara så roligt att få ge honom denna skräddarsydda julklapp!
    God jul & massa kramar.

  72. En eltandborste är precis vad jag behöver,
    Min mun ibland den blöder.
    Den här tandborsten tror jag kan göra mirakel,
    Hoppas att jag vinner då blir det spektakel.
    Tack Forni. ❤️

  73. Hej Michaela! Jag skulle jättegärna vilja ha denna eltandborste, för att jag har på senare dagar insett hur viktigt det är att ta hand om sina tänder då man bara får en uppsättning tänder. Har haft en del hål när jag var mindre då min emalj på ett par tänder är skadad, och jag prioriterar inte att lägga pengarna på en eltandborste även om jag vet hur mycket bättre det är! Det skadar ju inte att den är superfin heller, då vill man ju använda den! 😉 kram och tack för en superbra podd (och blogg såklart) <3

  74. Under hösten har jag haft problem med mina visdomständer. Kommer behöva ta bort två av dem nu under våren, vilket jag inte alls ser framemot. Problematiken med visdomständerna har fått mig att inse hur viktigt det är med munhygien, speciellt eftersom det lätt samlas bakterier där, vilket det gjorde vid ett tillfälle – detta ledde till att min hals svullnade upp och att jag behövde åka till en tandjour för att rengöra med saltlösning. Så med andra ord, jag behöver definitivt bli bättre på tandborstning, speciellt under den här perioden innan och efter ingreppet. För tillfället använder jag en manuell tandborste och har inte den budget som krävs eftersom jag är student (åtminstone ett tag till, tar examen om 6 månader!), och eftersom jag kommer behöva lägga mycket av pengarna på ingreppen. Därför hade en eltandborste verkligen varit användbart, och för mig hade det varit otroligt uppskattat om jag blev vald! 🙂

  75. När jag var 12 år fick jag min första eltandborste. Idag, 10 år senare, använde jag den fortfarande varje morgon och kväll. Den har fått följa med mig genom livet, men nu är den så skrupplig att batteriet inte orkar mer än 1 minut innan den måste laddas igen. Jag önskar mig en ny så att jag kan börja borsta tänderna två minuter åt gången igen, det hade varit en fin julklapp för mig och mina tänder. Kram

  76. Jag skulle gärna vilja vinna en sån fin tandborste! Det skulle muntra upp mig nu när livet är lite utmanande. Vår yngsta son insjuknade i en blodsjukdom förra veckan vilket har inneburit många sjukhusbesök, samt att min sambos kropp kollapsade igår utav all stress pga detta och att hans pappa har fått fler elakartade tumörer i kroppen. Han har tidigare varit utbränd, han borde egentligen få detta pris om jag vinner! Han har inte varit hos tandläkaren på 10 år men vill satsa på det nu för att göra en tandblekning tills att vi gifter oss <3

    Passande tävling då jag har tänkt på eltandborstar under ett tag nu men inte tagit mig tiden att prioritera det för jag har känt att det har varit lite krångligt att välja rätt, så detta samarbete var väldigt kul och lärorikt 😊
    Stor kram

  77. Hej Michaela!
    Efter 1,5 år med tandställning har jag raka tänder, men också två trådar på insidan av tänderna som tyvärr samlar på tandsten… tror därför att en eltandborste hade underlättat för renhållningen av dem, så jag istället för att oroa mig över munhygienen kan tänka på hur fina mina tänder har blivit 😊 Kram!

  78. Hej Michaela,
    Problem med tandsten är något jag dras med, tandborstningen går därför upp och ned. Hjälp är därför vad jag behöver för att hitta en manöver, som bidrar till att gaddarna klarar sig framöver.
    Därför hoppas jag att vinna den fina borsten för att slippa dyra utgifter hos min tandläkare Torsten.

  79. vi har regeln att borsta i minst 2 min, mina barn har varsin eltandborste medans jag sliter med en vanlig så därför skulle både högerarmen och mina tänder bli superglada om jag vann en som snurrar av sig själv eftersom båda barnen är väldigt noggranna med att ingen slutar innan minuterna gått!

  80. Har alltid kämpat med dåliga tänder och tandkött så som blödande tandkött och dålig emalj. Har verkligen försökt att bli bättre med att sköta tänderna ordentligt men oftast blir det det som bortprioriteras. Är det lite stressigt på morgonen blir det ett par drag med tandborsten och sen får det vara bra, tex. Hade man haft appen att följa hade det inte varit lika lätt att mygla med det, utan man får det svart på vitt.
    I dagsläget finns tyvärr inte ekonomin till att lägga något extra på en tandborste. Så det hade varit en väldigt fin och uppskattad julklapp från min sida! Kram

  81. Åh, jag hade så gärna vunnit denna tandborste! Är höggravid just nu och ska få mitt första barn nu i december och mina tänder och tandkött har blivit så dåliga under graviditeten (tydligen vanligt), så det hade ju varit så härligt att köra en ordentlig nystart och börja borsta rätt och ta hand om mina tänder med en ny tandborste.

  82. Starka och friska tänder är nog den bästa julklappen jag skulle kunna få. Prioriteringen av min munhälsa har legat långt ner på listan men nu är det dags att ändra mina vanor. Med mitt leende vill jag sprida vidare glädjen av att ta hand om sin munhälsa. God Jul och massa kramar ❤️

  83. I min familj har vi i år – trots att vi alla älskar att ge och överraska varandra – helt valt bort julklappar, och istället valt att skänka en varsin slant till välgörenhet. För min del blev det Djurens Rätt, UNICEF och Göteborgs Stadsmission, och det känns så så rätt i hjärtat. Har en känsla av att det här kommer bli en ny tradition. Men, hade jag i år önskat mig något till mig själv hade det blivit just en eltandborste. En vuxen och viktig (vardagslyxig) investering i sig själv, helt enkelt.

    God jul! Och tack för en fantastisk, personlig och, på alla sätt och vis, bjussig blogg.

  84. Men åh kom igen Forni och Oral B, jag behöver en eltandborste!! Fattig student i juletider, familjen och jag har bestämt att inte ge varandra så dyra julklappar i år. Vad vore inte en ny eltandborste från Oral B då! Skulle göra susen för min mun och både jag och min tandläkare skulle bli lika glada 😀 min sambo med förstås, jag håller tänderna!!

  85. Jag skulle bli så himla glad om jag hade vunnit! För ca 1,5 år sedan fick jag ett blodtrycksfall och svimmade i en trapp utomhus och åkte med huvudet före och avslutade fallet i stenplattor. Detta resulterade i hjärnskakning och förlorade 4 tänder. Framtänder dessutom. Jag krossade mitt käkben och har avverkat 3 operationer hittills och är ännu inte färdigbehandlad. Kanske om 1 år beräknas allt vara färdigt.. därför är det extra viktigt med god tandhygien och det hade verkligen blivit ett plåster på såren med en ny tandborste 🙂

  86. Vilken läcker eltandborste! Håller helt med dig – den behöver man inte gömma undan! Jag har länge använt Oral B eltandborste men behöver uppgradera mig till en ny och blev helt såld när jag såg denna! Hoppas, hoppas på tur så jag får testa den snyggingen :).

  87. Nu när julen sig börjar närma,
    Vill man inte annat än härma,
    Med eltandborste munnen värma.
    Se på Fornis nya tänder som de glänsa,
    Vem vill inte ha sådan mun-hälsa!
    Med oral-B kan jag få skinande gaddar,
    Och inte längre göra borstnings-tabbar!

  88. Hej,
    Jag har aldrig vågat kommentera här förut då jag är väldigt blyg av mig även om jag är en trogen följare av din blogg . Men nu kände jag att det kan vara värt att våga vara lite modig då den här tävlingen är något som jag skulle vilja vinna mer än något. Jag har varit sjukskriven i många år för att jag mår dåligt psykiskt. Och efter år av oro och stress och ångest har mina tänder fått betala priset. Jag har bitit ihop så mycket att mina tänder bokstavligt talat har börjat gå sönder. Under det senaste halvåret har jag fått göra en plågsam rotfyllning och lagat två tänder vilket resulterat i ännu mer stress och oro och sömnlösa nätter. Jag har aldrig förut haft problem av något slag med mina tänder men det här har drivit mig till tippen av galenskap. Då jag är extremt rädd för att gå till tandläkaren och att överhuvudtaget tänka på tänder så har denna hösten resulterat i att jag har borstat mina tänder maniskt med alldeles för mycket styrka och alldeles för ofta bara för att försöka förebygga att problemen ska bli värre. Vilket i sin tur har gjort att jag borstat sönder tandkött och emaljen har börjat slitas ut. Tänderna och deras hälsa är i mina tankar hundra gånger om dagen och jag blir så trött på att vara konstant orolig över ännu en sak utöver mina andra problem. Den här eltandborsten skulle kunna hjälpa mig att slappna av och kanske släppa taget om mina maniska tandrutiner så att jag får en bättre tandhälsa. Bara tanken på att få chansen att använda en sån här eltandborste gör mig alldeles salig då den verkar väldigt hjälpsam i tandborstandets komplicerade värld. Och jag skulle annars bara kunna drömma om en sån här lyxig eltandborste då jag varit sjukskriven hela mitt vuxna liv och har två barn på det vilket gör ekonomin väldigt ansträngd.

    Vill bara passa på när jag ändå vågat ta mig i kragen och faktiskt kommentera att tacka dig för att du är så inspirerande med att våga visa känslor och skriva om det på ett sätt som får oss som läser dina texter att våga hitta vårat eget mod.
    God jul! Kramar Jennie

  89. Åh det här hade varit drömmen! Har länge velat investera i en eltandborste men för mig som tog studenten i somras och sparar till livets resa så är det inte direkt prio ett. Så här står jag två gånger om dagen i mitt lilla badrum med ett blödande tandkött. Borstar alldeles för hårt och för snabbt och det spelar ingen roll om jag har soft eller medium det blöder alltid ändå :/ inte det fräschaste men framför allt inte hälsosamt på några plan. Därför skulle detta verkligen vara den perfekta julklappen för mig!

  90. Jag har redan en Oral B, men vill ge till min syster. Hon har nyligen fått utmattningssyndrom och blir diskriminerad på sin arbetsplats pga sin sjukdom. Jag vill helt enkelt ge en liten present till henne 🙂

  91. Köpte en billigare variant av eltandborste för att testa efter ditt förra samarbete, den har dock blivit min dotters favoritleksak. Hade blivit så glad om jag fick chansen att testa denna då man tyvärr unnar sig för sällan med två småbarn hemma. Kram!

  92. Som student består mina vardagar av kaffe, MYCKET kaffe, och te, mycket te. Klarar inte vardagen utan det, vilket det finns två nackdelar med: beroende och gula tänder. Dessutom skippar jag oftast att borsta för ärligt talat tar det emot att ta upp den där gula tandborsten med hårstrån som spretar åt precis alla håll då jag borstar aggressivt och längtar till sängen. Men jag kan inte inte dricka kaffe, samtidigt som jag absolut inte har råd med en eltandborste. Därför skulle jag bli väldigtväldigt glad om jag vann! Har faktiskt alltid velat ha en eltandborste, önskade mig det i julklapp varje år som liten men fick aldrig en haha, har aldrig ens testat det? Kramkram du äger

  93. Hej Michaela!
    Jag har velat ha denna eltandborsten sen jag såg den på din blogg första gången. Förstår egentligen inte varför jag fortfarande borstar tänderna med en vanlig tanborste, den fräscha känslan efter att ha borstat med eltandborste är så härlig ju.
    Jag flyttade till Stockholm från Malmö juni detta året, för att bo närmre min pappa som blev sjuk för 2 år sedan. Lämnade alla vänner i min hemstad och Stockholm är inte världens lättaste stad att komma till som ny, så jag har inte mått så bra senaste månaderna. Nu senaste veckorna har jag inte riktigt orkat mer, och kan nästan bara sova, hela tiden. Väldigt tråkigt att inte känna igen sig själv som annars är glad och älskar att ha mycket att göra. Blir så ledsen av den utmattningen.
    Det hade varit himla kul med en julklapp till sig själv, hade blivit så himla glad. Du som vet ganska väl vad jag menar med depression/utmattning, är en stark förebild och jag tycker du är så häftig. Tusen kramar o god jul!

  94. Oj vilken ögonöppnare det här inlägget var!! Jag har aldrig tänkt tanken på en eltandborste tidigare, men så igår när mina syskonbarn kom på sleepover hade de med sig sina små eltandborstar, och jag tänkte för mig själv vid borstning att det här är ju en bra grej, sedan till det här inlägget som du skrivit så känner jag lite som du, jag kan inte förstå varför jag använder mig av manuell borste? Det här hade varit en otroligt fin julklapp, och även den enda klappen i år. TACK för att du dagligen delar med dig av dina kloka tankar både i pod och blogg, du inspirerar och motiverar! God Jul ❤

  95. Åh! Tänk att få vinna en eltandborste. Vår lilla bebis är beräknad den andra januari så i år har julklappar och saker till oss själva inte vart prioriterade på inköpslistan. Under graviditeten har jag dessutom haft problem med ömt tandkött och varje gång jag borstat tänderna har det börjat blöda. Vilken nystart det vore med denna skönhet till tandborste nu när jag snart är mamma istället för gravid 😍

  96. Jag är en sån person som gör 1000 saker medan jag borstar tänderna, såklart kan jag inte borsta med bästa resultatet då. Med en eltandborste borstar den rätt trots att jag puffar kuddar och sorterar sopor under tiden. Precis vad jag behöver 🙂

  97. Såå snygg tandborste! Min kille har aldrig använt en eltandborste och hur jag än försöker förklara fördelarna med att använda den och lättare hålla tänderna i skick så är han inte övertygad. Jag tänkte på det där och att investera i en super bra tandborste borde vi alla göra då vi faktiskt borstar tänderna varje dag i hela vårt liv! Så viktigt att vi sköter vår mun. Skulle vara en perfekt julklapp till honom nu när vi firar vår första jul tillsammans ! Önskar dej en riktigt god jul och fortsätt med det fantastiska jobb du gör med bloggen 🙂

  98. Det här skulle vara en perfekt julklapp för mig att ge min sambo, då den skulle vara guld värd för hans bråkande visdomständer (och förmodligen skulle den spara in lite pengar för oss i form av tandläkarkostnader). Sen är den ju även otroligt snygg!

  99. Hej Michaela!

    Jag heter Samanta, och är 20 år, och jag bor och studerar i Jönköping. Jag är en frekvent följare av din blogg och uppskattar alla dina inlägg. Jag tar till mig väldigt mycket av dig och det du gör, du är en stor inspirationskälla. Denna motivation handlar om ett bestående problem som jag har, nämligen min mun eller rättare sagt munnens innehåll med tandkött och tänder. Jag har sedan många år tillbaka haft problem med tänderna, och under de senaste åren har jag redan dragit ut två visdomständer. Har haft stora problem efter operationerna då hålet inte har velat läka ordentligt och blivit inflammerat. Men mitt största problem med munnen just nu är mitt tandkött, jag har väldigt lätt för att få inflammation i tandköttet och måste vara väldigt försiktig när jag borstar tänderna. Jag har prövat flera olika tandkrämer och tandborstar, men har aldrig hittat någon produkt som funkar för mig, klart att vissa av produkterna gjort det lindrigare för mig och varit bättre. Jag har tack vare dessa besvären varit tvungen att gå till tandläkare och tandhygienister flertalet gånger, men dem har inte kunnat ge mig några konkreta svar eller hjälpmedel. Tack vare dessa problem är jag väldigt medveten om vilka produkter som är bra och dåliga, jag håller alltid ett öga öppet för nyheter. Just denna produkt som vi tävlar om, har jag länge spanat in, men problemet är att jag är student på heltid och min enda inkomst, CSN-pengarna, räcker inte alltid till så att lägga flera tusenlappar på en tandborste är därför inget ekonomin klarar av just nu, även om jag är i stort behov av hjälpmedel. Slutligen, jag är helt säker på att någonstans där ute i tandhygien marknaden ska min produkt finnas och förhoppningsvis är det Genius Rose Gold som ska göra underverk för mig. Och jag skulle bli otroligt tacksam och förhoppnigsfull till att lösa mina tandproblem om jag skulle bli den lycklige vinnaren!
    Kram!

  100. Jag skulle vilja vinna tandborsten åt min pappa! Han är alltid för lat för att borsta tänderna på morgonen, en sån här hade definitivt hjälpt till på traven, om inte annat i alla fall göra borstningen på kvällen så bra so möjligt. Håller tummarna!

  101. Jag skulle så hemskt gärna vilja ha en eltandborste då jag även tänkte köpa en barneltandborste till min son. Det är svårt som det är att borsta barns tänder men om vi har en likadan tandborste kan vi kanske göra det till något mysigt. Och så klart för att underlätta min tandborstning med, är så himla dålig och får alltid skäll av tandläkaren för att jag borstar för hårt så emaljen blottas. Och det ilar ordentligt! Så av flera olika anledningar skulle jag bli så himla glad om jag fick lyxen att få en ny tandborste!
    Kram

  102. Henke! Guuuud vad jag behöver den här! <3 Min kille har en jättefin och dyr eltandborste, som jag ibland lånar då han fick två utbytbarabortar till den haha. Den börjar bli sliten och vi får ladda hela tiden eftersom att den används av två… 😂
    Min mamma ljög för mig när jag var lite och sa att man fick svarta tänder. Tyckte på riktigt inte om cola tills jag var 20 och synade lögnen. Men jag tackar mamma! Alltid varit supernoga med tandläkare, tandborstar och tandtråd. Men livet pågår i all hets att man ibland inte hänger med och det blir den där vanliga tandborsten en 30sek istället 😞 Vill tacka för en fantastisk blogg (den enda jag löser varje dag woho!!!) och önska God Jul & Gott Nytt År! ❤️

  103. Komiskt ändå att vi varit hos tandhygienisten samma vecka vi två
    och jag fick viskat i mitt öra precis samma sak som du fick höra
    ”byt ut och gör rätt” samt ”dina tänder sitter väldigt tätt”
    student som jag är grät jag en skvätt för bara det faktum att köpa julklappar OCH betala tandläkaren är inte lätt..

    Hade verkligen uppskattat en så fin eltandborste, fick också en genomgång av hur man ska borsta och kände mig taggad på att göra rätt.
    Kram och god jul, Johanna

  104. Hej! 2017 har för mig varit året då allt tog stopp. Den berömde kraschen. Rakt in i väggen. Som kändes hanterbar på långt avstånd men som up close är ett sådant virrvarr av känslor, utmattning, tårar. Anledningen till att jag hamnade här är att jag ville bevisa för alla att jag var frisk och också kunde leva ett ”normalt liv”. För mig innebar det här ”normala livet” att orka både plugga heltid och jobba heltid. Om det gick ut över sömn, mat och relationer brydde jag mig inte om. Det må fungera för vissa, men för mig gjorde det inte det. Till slut gav kroppen och hjärnan upp. Så nu sitter jag här i sjukhussängen, men tack och lov lite klokare. Jag har tänkt om. Att stressa tills man nästan dör är inget eftersträvansvärt. Det avgör inte mitt värde som människa. Jag är inte mina prestationer. Så härmed lovar jag mig själv att jag ska göra så gott jag kan för att vara rädd om och lyssna på MIN kropp och MIN hjärna. Att få känna att jag har koll på i alla fall ett område ut ett hälsoperspektiv (munnen) hade varit så mycket värt i den här stunden.
    Kram till alla, ta hand om er!!

  105. Denna hade jag gett till min mamma i julklapp som tack för att hon alltid ställer upp och finns där för mig och mina syskon. <3.
    Tandläkarbesök är ingen billig historia och hon har nyligen gått igenom en rätt kostsamt behandling så vet att hon hade blivit överlycklig för en eltandborste som hjälper henne hålla tänderna rena och friska. <3

  106. Oral-B tror jag blir en symfoni. Av min pojkvän har jag blivit bemött, av både dåliga tänder och tandkött. Inget vill han göra, för att bakterierna förstöra. Med en riktigt läcker eltandborste från Oral-B, kan det nog bli magi. Låt oss överraska honom på julaftonskvällen, med den mest rena smällkaramellen!

  107. Hej Michaela!
    Jag skulle bli superglad att vinna den fina eltandborsten från Oral-B! Jag har alltid varit mån om mina tänder och älskar känslan av att ha rena tänder. Mitt problem är att jag har väldigt svårt att borsta tänder på morgonen, då jag får kväljningar av att borsta med vanlig tandborste för att själva ”huvudet” är för stort. Tycker också att det är svårt att komma åt överallt med vanlig tandborste. Tror att en eltandborste skulle passa mig bättre och vill vara med i tävlingen för att vinna en!
    God Jul!

    PS. Toppenbra tävling och bra samarbete 🙂

  108. Hej,
    Jag har liksom du ett inflammerat tandkött som blöder bara man tittar på det, jag har vid flertalet tillfälle fått gå till tandläkaren pga av att det orsakat sår för att jag borstat för hårt. Det skulle därför underlätta enormt för både mig och plånboken att få testa denna fantastiska borste som skulle kunna hjälpa mig med detta. God jul!

  109. Jag har använt eltandborste de senaste 7 åren tror jag, det är superbra. Nu börjar den dock sjunga på sista versen då den har några år på nacken. Detta är oftast inte det man unnar sig så det vore så härligt att få det i julklapp ❤️

  110. Hej!
    För att tänderna ska må bra är eltandborste ett måste, speciellt med denna fina borste!
    Håller tänderna rena och fina så jag kan fortsätta flina 🙂
    Håller alla tummar och tår nu får vi se om jag denna vinst får!

  111. Jag har precis kommit till åldern att jag måste börja betala för tandvård, det plus nybliven student är ingen vidare kombinationen. Därför hade jag verkligen velat ha en eltandborste för att kunna borsta tänderna bättre så jag kanske skulle kunna undvika de dyra tandläkarbesöken. Hade blivit superglad för en extra julklapp nu i tenta perioden när man behöver lite extra motivation.
    Massa kramar, Olivia

  112. Jag skulle gärna vilja vinna en eltandborste då jag sedan ung ålder haft problem med min mun. Jag har precis som du, haft problem med mitt tandkött och det har vart regel mer än undantag att så fort jag borstar tänderna så blöder alltid mitt tandkött. Så har det vart sedan jag var barn och det beror på att jag hade en otroligt jobbig barndom med föräldraproblem och allt som hör därtill. Det otroliga var att det redan i ung ålder gav fysiska besvär. Och främst då i min mun.

    När jag var 9-10 år tappade min tandläkare hakan när hon såg att mitt tandkött började tappa fäste, blev mörkt rött och började blöda så fort man nuddade vid det. Det berodde tydligen på att jag upplevde otroliga stressnivåer just då. Min kropp hade mått så dåligt under en längre period att den började ”lägga av”. Hon berättade att hon aldrig hört talats om någon så ung som fått detta, utan att det var vanligare i 40-50 års åldern. Det slutade med att jag och mina 10-åriga tänder och tandkött fotograferades och fick vara med i någon bok, då det som sagt är otroligt ovanligt att någon så ung upplever något sådant.

    Min tandhygien är otroligt viktig för mig, men jag har ännu inte tagit steget till att byta upp mig till en eltandborste, vilket jag egentligen borde göra. Men det vore fantastiskt att få detta som en julklapp från dig forni & oral b <3

  113. Jag vill vinna denna eltandborste dels för att jag jag har haft svåra magproblem en längre tid och därför haft väldigt svårt att borsta tänderna ordentligt på grund av extremt illamående varje morgon och efter varje måltid och för att min studenbudet inte håller till att köpa den själv. Jag har även dragit ut en visdomstand i dagarna och inte lyckats hålla munnen så hygienisk som jag vill! Därför vill jag mer än gärna testa denna fina produkt och äntligen kunna ta tag i min munhygien ordentligt igen! Blir ännu mer taggad efter dina goda recensioner kring eltandborste!

  114. Åh jag hade så gärna vunnit denna till min sambo! Han har haft en tuff höst med många utmaningar på jobbet som orsakat mycket tårar och sömnlöshet, och som att inte det räcker har han haft problem med ömmande tandkött och lite värk. Han har svårt att få helt rent mellan tänderna och får därför lätt infektioner. Jag tror denna hade hjälpt honom jättemycket med munhygienen och i alla fall gjort att han slipper ligga sömnlös pga tänderna! ❤

  115. Den här eltandborsten skulle vara perfekt för mig på grund av att jag nog också borstar alldeles för hårt. Dricker också mycket te så om den här borstar mer effektivt också är det ännu bättre 👌🏻 Kollade på priset och det är tyvärr inget som jag har råd att köpa för egna pengar.

  116. Hej kära Michaela! Har följt dig i så många år nu och har din senaste bok ståendes i bokhyllan och dina podcasts med Hamilton och Dasha på repeat! Jag har knåpat ihop ett litet julerim som motivering till varför jag vill vinna! Hoppas du gillar det haha!

    Har aldrig direkt fått en lektion i hur tänder sköts
    därav min tandläkare på mitt besök i förra veckan av lite ilska omslöts
    Är nog inte den enda som borstar alldeles för hårt
    Varje tandborste efter en vecka ser ut som att den varit ute i krig och är i behov av support
    Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann en tandborste av el
    Jag pluggar på universitet och då går mina pengar till böcker (och kaffe) mestadel
    Pengakassan är knaper, särskilt nu i juletid
    Mina tandborstar skulle också med en eltandborste istället, få sin slutstrid
    Återstående tid på utbildningen är två och ett halvt år
    Sen blir jag en socionom som förhoppningsvis läker många (inside-) sår
    Då vill jag kämpa för att unga tjejer ska få må bra
    En kamp mot en jämställd värld, något jag (verkligen) skulle föredra
    Det som fått mig att vilja detta så mycket är inte bara egna erfarenheter
    utan även min lillasysters kamp mot anorexia och andra dumheter
    För mig har du länge varit en stor förebild
    En hjälpande hand i mörkret, när man känner sig gråtmild
    Din podcast med Hamilton är som en förtrollande färd i en limo
    Ni förgyller mina pluggsöndagar, Bonissimo!

    God jul och gott nytt år fina du!
    Tack för att du lär oss tjejer att få saker egentligen är tabu
    Du är fan helt jävla fantastisk ju!

  117. Då mina tre söta barn undrar varför mamma inte har en eltandborste som dom skulle denna sitta perfekt till mig!

  118. Wow! En helt ny mun är precis vad jag behöver! Jag har under senaste tiden haft problem med allt från inflammerade visdomständer till blödande tandkött. Jag vet också med mig att jag borstar alldeles för hårt. Eftersom jag är en student så skulle jag nog tyvärr inte unna mig denna tandborste själv. Därför vore det ju SÅ NAJS att vinna den. Kram på dig <3

  119. Hej!
    Jag har precis varit hos tandläkaren för att göra både det ena och det andra. Jag fick då förklarat för mig att jag också har borstat mina tänder på fel sätt. Han jag träffade trodde att mina tänder skulle må mycket bättre om jag använde eltandborste. Därför kände jag att jag var tvungen att delta i denna tävling då detta är på riktigt den snyggaste eltandborste jag någonsin sett. God jul och gott nytt år! Tack för en fantastisk blogg!

  120. Jag har jämt hål i tänderna och lägger flera tusen varje år på att laga dem. Har aldrig tänkt på att det kanske är för att jag har en manuell tandborste. Hade därför varit kul att testa en eltandborste för att se om det hade hjälpt. Tänk va mycket pengar jag hade sparat, som jag hade kunnat lagt på att göra något roligt med min familj istället.

  121. Åh, detta hade jag verkligen behövt vinna! Min sambo pratade just om denna tandborsten häromdagen och ville så gärna ha den i julklapp, tyvärr har jag inte råd att köpa den men oj vad överraskad han skulle bli om han fick den i julklapp ändå! Han har problem med blödande tandkött och borstar enligt mig både för hårt och för kort stund, så denna hade nog verkligen gjort skillnad för honom och inte bara varit en ”slit och släng”-julklapp.

    Kram på dig och god jul 🙂

  122. Jag är gravid med mitt och min sambos första barn, det är så mysigt! En negativ aspekt med att vara gravid är däremot att mitt tandkött har blivit himla känsligt! En amazing tandborste tror jag skulle hjälpa mitt tandkött och göra graviditeten lite lättare.

  123. Efter bara några rader tänkte jag ”oj den här måste jag önska mig i julklapp” men sen insåg att önskelistan redan är ivägskickad. Så därför fick jag ändra till min födelsedag, tills jag läste sista raderna. Jag kan ha turen att få öppna den på julafton och då redan ha finare tänder till min födelsedag den 26 januari, för mina tänder och leende är det jag älskar mest med mig själv.

  124. Jag tror att det är femte året i rad nu som jag önskar mig en eltandborste i julklapp. Men när man har varit i 16-20 års åldern har det också varit så mycket annat som har stått högt upp på önskelistan och eltandborsten har därför halkat längre ner på prioriteringslistan. Det här året har jag dock bestämt mig för att jag måste investera i en eltandborste som en julklapp till mig själv. Självklart vill man ha den bästa och mest prisvärda men även den snyggaste och när jag då fick syn på denna i roséguld sa det bara klick, allt i ett liksom. Jag är noga med min tandhygien men vet om att jag slarvar en hel del med bland annat tiden och tänderna längst bak. En eltandborste hade därför garanterat hjälpt mig att få en bättre kvalitet på min tandborstning. Så nu håller jag tummar och tår för att den här skönheten får ta plats i mitt badrum inom kort.

  125. Jag har en allmänt kass eltandborste idag, fick den i julklapp av min kära lillebror så jag har inte haft hjärta att byta ut den. Men! Igår for den (såklart av misstag) ner i kattlådan när jag precis borstat tänderna så nu är det verkligen dags för en ny 😀

    God jul fina Michaela!

  126. Ni vet när en tandläkare säger: nej, det är inte ditt fel; vissa ärver tänder som är hopplösa fall.

    Det vet jag. Huuu. När man gör så gott man kan men det liksom bara känns…deppigt! Mina tänder är mina skämskuddar. Huu. Men skulle ändå känna lite pepp om jag hade en jäkla modern borste. Skulle ha den framme! Å tala lika mycket om den som jag gör om min mormors fönsterputsmaskin. Älskar nya moderna ting som underlättar livet! Är en god ambassadör för sådana. Håller mina tummar!

  127. Hej!

    Jag skulle jättegärna vilja vinna eltandborsten då jag efter en cykelolycka i höstas där jag bland annat slog ut två av mina tänder har blivit tvungen att sköta om mina tänder mycket noggrannare. Med en eltandborste känns det som att det hade blivit lättare för mig att försäkra mig om att mina tänder är rena vilket är otroligt viktigt just nu efter olyckan.

    Kram och god jul!

  128. Jag råkade tappa min eltandborste i toan för ett tag sen och har inte skaffat en ny sedan dess 🙁 vinner jag den här fina eltandborsten lovar jag att vara mer försiktig med den.

  129. Hej!
    Det är bara jag i min familj som använder eltandborste. Och det är fantastiskt vilken skillnad det är mot en vanlig tandborste. Min fick jag i julklapp för 3 års sedan och hade blivit jätteglad för en uppgraderad ny eltandborste eller varför inte introducera Oral B till någon annan i min familj nu när det är jul. Perfekta presenten!
    Tack och ha det fint!

  130. Inser att chanserna är minimala med alla som deltar, men ger det ändå ett försök trots att jag aldrig deltar i tävlingar. Har i flera år kollat efter en eltandborste, men pga ekonomi aldrig prioriterat att köpa en. Min munhälsa/tänder är ett av mina stora komplex. Druckit mycket energidrycker och jag känner verkligen för varje dag hur tänderna blir mer och mer ofräscha. Gulnar, får plack osv. Vad jag än gör känns de aldrig helt rena! Testat diverse tandkrämer och munskölj osv. Så detta hade verkligen, verkligen uppskattats! Man vill ju gå runt och leeeee och smitta av sig med sin glädje. Hjälp mig göra det igen!

  131. Hej mitt bidrag i tävlingen kommer med ett rim:)

    Jag mig i jul önskar ett par snygga gaddar, det jag får om jag den bäst laddar.
    Borsta borsta borsta, och jag sen med mitt leende kan chocka.
    Om jag är noga och fin, jag tandläkaren kan låta bli.
    Med ett leende av guld jag över julbordet kan vara kung.
    Men efter ölen jag ej får tappa, att det är tandborsten jag hårt ska fatta.
    När jag mot badrummet far och tar tag, jag till karies kan hälsa att dra.
    Snip snap slut så var denna tandborste-saga slut!

    Kram på er och god jul<3

  132. Hej Michaela!
    Jag skulle vilja vinna då min eltandborste jag har är väldigt gammal och inte så smidig att använda. Jag har efter ditt samarbete med Oral-B blivit väldigt sugen på en likadan eltandborste som du använt då den verkar ultimat!

    Sist men inte minst vill jag önska dig god jul & gott nytt år! Jag är en av de som läst din blogg sedan…ja när du började och hette rar 🙂 Det är väldigt kul att följa dina framgångar och allt vad du tar dig för, vilket är otroligt inspirerande!
    Kram Emelie

  133. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna, framför allt för att testa min teori om att en fancy eltandborste med timer är det enda i världen som skulle kunna förmå mig att ha tålamod att borsta tänderna mer än sisådär fyrtio sekunder.

  134. En tandborstningsslarvig student här som gärna skulle vilja prova på en så innovativ eltandborste som denna 🙂 Så får man pussa extra mycket på alla nära och kära i jul <3

  135. Sedan jag flyttade hemifrån för snart ett år sedan har jag ingen eltandborste längre. Mina tänder har alltid varit i stort intresse för mig men som student har inte en eltandborste fått vara prio ett på inköpslistan. Och ska man köpa en vill man då självklart ha den bästa på marknaden, vilket jag troligen inte kommer unna mig själv.

  136. Borsta tänderna har jag aldrig varit bra på.
    Hål har jag fått både ett och två
    Denna kan kanske få mig att tycka det är kul
    Hade behövt något sånt denna jul
    Tandsten är ju en av mina nära vänner
    Och vilka ilningar mina tänder känner
    Med Oral B kan jag slippa detta!
    Och min tandläkarångest lätta.
    Så därför önskar jag mig denna som årets klapp
    Tänk om jag alla tandproblem slapp?!

    KRAM

  137. Åh jag vill vinna! 2018 är året jag tar tag i min hälsa! Då passar det ju perfekt med en eltandborste så jag kan bränna av ett riktigt smile när jag lämnar 2017 och skit personerna som bara tagit min energi år efter år bakom mig!! 💁🏼💁🏼

  138. Jag vill vinna den här eltandborsten till min pojkvän i julklapp. Han är den i världen som borstar tänderna bäst tycker jag(som jag har träffat alltså hehe). Han borstar alltså i typ 15min/ gång. Ser upp till honom i detta. Tycker att han förtjänar en eftersom han är en student som köper billigaste tandborsten på ICA, när han egentligen verkligen försöker ta hand om gaddarna.
    Utöver detta är han den finaste personen jag vet som har stöttat mig genom utbrändhet och annat i livet. Han förtjänar allt. Speciellt en eltandborste.
    Skulle bli så glad över detta.
    Tack för bästa bloggen, podden och böckerna <3

  139. Jag har alltid haft problem med att jag borstat för hårt och nu när jag är gravid så är tandköttet extra känsligt vilket såklart innebär att det börjar blöda massor 😑 En tandborste som faktiskt sa till när jag borstar för hårt vore ju därför toppen, haha.

  140. Här har ni en så hårdhänt borstare att tandköttet uppåt sig drar,
    vill så gärna ha trycksensor så jag i framtiden har något tandkött kvar!
    Tandläkaren har tjatat ”du måste skaffa el!”,
    att jag med min manuella borste gör fel.
    En fin eltandborste i rosé,
    hade på mitt handfat gjort succé.
    Om jag är ärlig kan jag med borstningen vara lite slapp,
    med det blir det ändring om jag får en eltandborste som klapp!
    Jag ska med Oral-B ta hand om tänderna mina,
    Så de hela livet håller sig fina! ❤️

  141. Heeej Mickan! Jag vill vinna den här tandborsten pga att jag gjorde klassikern: tappade min tandborste i toaletten för typ en vecka sedan. Har sedan haft delad vårdnad om min pojkväns tandborste, inte helt till hans glädje.. men det verkar ju omöjligt att komma ihåg att köpa en ny!! Skriver en notis i kalendern tills imorgon så kanske jag kommer ihåg det då, men håller mest tummarna för tur här 😍😘

  142. Kul när det är tävlingar med saker en verkligen behöver! Jag vill gärna vinna då jag är en otålig tandborstare samt alltid borstar för hårt, skulle därför vara perfekt att ha en eltandborste som säger exakt hur jag ska och inte ska göra 😌

  143. Hej Michaela,
    Jag skulle vilja vinna denna tandborste för att kunna ge den till min chef som räddat mina tänder med en eltandborste från Oral B för några år sedan. Vi hade julklappsbyte på jobbet och vi anställda skulle köpa något för 300 kr och cheferna för 1500 kr. Sedan tävlade vi om paketen (som var inslagna). Tillslut lyckades jag få tag på en av chefernas paket. I denna låg en förpackning med en eltandborste i, trots att jag såg vad som skulle vara i paketet på bilden forsatte jag öppna kartongen ihop om att det skulle vara något roligare i kartongen (jag hoppades alltså att kartongen bara var ett prank). Idag är jag tacksam för tandborsten(!!!), jag hade nog kanske inte gått och köpt en åt mig själv för just dem pengarna. Så en eltandborste är verkligen ett supertips att unna någon i klapp och något att investera i. Så nu önskar jag att jag kan få ge denna till min chef och visa min tacksamhet för hur otacksam jag måste sett ut att vara. Haha. Kram

  144. Jag har så lätt för att få hål i mina tänder trots att ja sköter dem ganska bra. Förra veckan var jag hos tandläkaren och blev dåligt bemött. Jag hade ett hål och tandsköterska pratade till mig som att jag inte tog hand om mina tänder över huvud taget. Jag blev så ledsen och gick därifrån med en klump i magen. Dagarna efter tandläkaren kände ja att jag tänkte på allt jag stoppade i munnen och blev rädd. Ska ja tänka såhär fram över så kommer ja till slut få en ätstörning. Jag borstar mina tänder noga med en eltandborste som har något år på nacken och skulle bli så himla glad om jag fick chansen att testa på den här tandborsten. Hoppas hoppas att den kan hjälpa mig att hålla koll på mina känsliga tänder så att jag inte får fler hål! Tack för en riktigt bra blogg! 🙂

  145. Hej Forni!

    Jag har alltid tyckt att en eltandborste verkar rätt så galet. Det jag främst associerar med ljudet och manicken är min gudfar som springer runt och borstar tänderna samtidigt som han ställer in diverse radiokanaler på sin retro trådlösa radio… Eltandborsten har därför aldrig varit något mer jag tänk på än så, tills, ja… Tills den här månaden faktiskt. Jag har nämligen fått problem med mina visdomständer. Båda tänderna har börjat växa ut på höger sida, och min käke är för trång för att släppa fram dem. Detta har därför lett till att jag fått en rejäl infektion i tandköttet då jag har svårt att göra rent där. Smärtan är olidlig! Jag kom därför tänka på min gudfar, hans radio och så klart ljudet av hans eltandborste. Kanske skulle den hjälpa mig att hålla rent när min mun står framför månader av ommöblering? Dessutom verkar denna otroligt fiffig och även snygg (!). En lundastudent som jag skulle därför bli så glad om denna fick pryda mitt handfat och ta hand om mina små tänder.

    Kram!

  146. En smart eltandborste som är ett geni,
    Framförallt snygg och effektiv som kan ta i.
    Det är verkligen vad min mun behöver,
    och i min studentbudget blir det lite över.
    Bäst av allt – mitt leende blir brett
    När tandborstningen blir rolig och lätt!

    God Jul!

  147. Skulle behöva en oral B mästartandborste för att ta tag i mitt viktiga tandliv. Trots vetskapen om hur viktig munhälsan är har jag uteblivit från tandläkarbesök och det är mitt nyårslöfte för 2018 att gå dit. Hade jag fått en oral B Genius hade det hjälpt på traven att ta tag i detta jobbiga och jag kunde iallafall säga att jag börjat använda en fantastisk tandborste! och hoppas att domen blir lite bättre 🙂

  148. Hej!
    Fick skäll sist hos tandläkaren pga mitt inflammerande tandkött. Hon upplyste mig också om att borsta hårdare inte hjälper (vilket jag försökt med). Har tänkt på att köpa en eltandborste ett tag men inte prioriterat den utgiften sen jag blev sjukskriven för utmattning i augusti. Tror den skulle görs underverk för min min 🤗.

  149. En bild säger ju mer än tusen ord och oj vad jag önskar att jag hade kunnat lägga upp en bild på min tandborste här nu. Det hade garanterat räckt! Jag vet helt ärligt inte vad jag gör med dem, men jag borstar så hårt och fullständigt tuggar sönder dem. Byter tandborste var fjärde vecka haha. En eltandborste som varnar när man borstar för hårt hade nog varit bra både för plånboken och mina tänder! 🙂

  150. Är nog en av få killar som läser din blogg 🙂

    Jag tycker det är såå svårt att veta hur hårt man ska borsta och inte borsta. Får för mig att det inte blir rent om man inte trycker lite samtidigt som jag är livrädd att trycka så tänder och tandkött skadas 🙂 En bonus är ju att tandborsten är snygg =)

  151. Jag skulle vilja ge eltandborste till min sambo!
    Då vi ska på semester över jul har vi sagt att vi lägger pengar och energi på resan men det hade varit så roligt att få ge honom en så fin eltandborste!
    Han är världens snällaste sambo och pappa 🙂
    Dessutom har han haft tandbesvär hela livet och tandläkarskräck men idag är han väldigt noga med borstandet och går till tandläkaren varje år. Så han förtjänar verkligen en supertandborste!

  152. Åh vad underbar tävling! Jag har varit så stressad senaste tiden och hetsborstat tänderna något enorm. Har dessutom undvikit tandläkarbesök senaste 2-3 åren pga är så rädd.:( Hoppas kunna bryta denna onda cirkel!

    Kram och lycka till med veckans alla uppdrag <3

  153. Den allra första terminen är inom kort avklarad på utbildningen till tandsköterska och jag får ju baske mig skämmas som blivande tandis när jag talar om att att jag fortfarande använder en manuell tandborste 😉 Därför skulle jag så gärna vilja vinna denna grymma elektriska pryl så jag kan komma tillbaka till termin nummer två med ett (minst) dubbelt så rent leende! Kram och God jul!

  154. Hej!

    Skulle bli så glad av att vinna! Blev så inspirerad till att börja använda eltandborste nu igen (var säkert 8 år sedan sist) och plockade fram min gamla bara för att inse att den tyvärr inte fungerade längre..
    Brukar alltid köpa en julklapp till mig själv men i år får det prioriteras bort då jag är student, skulle därför bli jätteglad om jag vann!

    Hoppas du får en jättefin vecka och god jul! 🙂 <3
    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi