Julfest, grannlunch och Me Too-boklansering

I onsdags började jag dagen med ett besök hos tandläkaren! Det var för mitt samarbete för Oral B som publiceras senare idag. Fasiken vilket trevligt besök det var haha.

Efter tandläkaren tog jag mig bort till Hillenberg där jag hade ett lunchmöte inbokat. Jag åt falafel men den var rätt trist alltså… som ni ser.

Det var jag och Hamilton som träffade Nelly – de sponsrar podden under december! Mysigt!

Mitt under lunchen kom ett luciatåg in och sjöng för restaurangen. Magiskt att se hur kostymnissar och stressat kontorsfolk stannade upp för att förundras över dessa barn och deras ljuva stämmor. Fick en tår i ögat hehe.

Sen drog jag vidare på mötesmaraton innan jag sprang hem för att byta om!

Det vankades nämligen julfest med kontoret! Här är vi, nästan alla, som delar kontor. Bästa gänget.

Vi började med en fördrink hos Mira och Kotten. Gud så fint de hade det hemma. Att ha fördrink hemma hos någon är verkligen det bästa jag vet.

Efter fördrinken tog vi en taxi bort till Kasai där vi hade bokat julbord.

Om vi var taggade? O ja. Det dracks massa bubbel och så åt vi Kasais version av ett julbord – alltså asian style. Allt var hur gott som helst.

Man älskar ju show under middagen!

Efter middagen var vi ett gäng som gick vidare för ett glas bubbel men åkte ändå hem i respektabel tid, måste säga att den här julfesten var i det lugnaste laget haha. Inte direkt som vår senaste som vi hade när vi bara var fyra (klick!)… nästa år ska jag styra upp en riktig superkväll åt oss! Blev glad när jag läste inlägget från förra året förresten, att vi fortfarande håller ihop och delar kontor. Älskar det här gänget.

Igår var jag hos Perfect Day hela förmiddagen för att spela in och planera podd. Sen mötte jag upp det här järngänget för en lunch! Det är alltså mina grannar. Steffi, Sofia, Amanda, Chloé och lilla Bernard (hur gullig mössa hade han inte på sig?!).

Jag åt en tonfisk tostada som var såååå jävla god.

Mitt lilla gäng ♥

Vi satt i två timmar och avslutade lunchen med pepparkaks-dammsugare (!) och kaffe. En tiopoängslunch!

På kvällen gick jag förbi eventet för Me Too-boken som släpptes igår! Jag har skrivit en krönika om vad den här kampanjen är för mig i boken. Det är en sån ära att få vara med i den och också livsviktigt att våga dela med sig av sina tankar. Ibland hör jag andra kvinnor motarbeta den här rörelsen och då tycker jag så synd om dem. Att de inte förstår hur viktig Me Too är. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: livsviktig.

  1. Michaela du är så vacker! Får man fråga vart din mössa + vantar är köpta ifrån? Letat efter liknade så länge 🙂

  2. Hej! Något som kanske ligger utanför ännet, tar du och Hamilton emot fler frågor i er podd? I så fall, var hör man av sig? Jag har en fråga om kärlek som jag känner att jag skulle behöva bolla… kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi