Door to Gate tracks – min egen spellista inför semestern

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Door to Gate

När vi skulle till Marrakech så tog jag och mamma en Door to Gate till Arlanda. Ni kanske minns att jag samarbetade med dem i juli, då blev det inlägget det tredje mest lästa under den månaden. Jag tog det som ett resultat av att ni gillade samarbetet!

Nu åkte jag med Door to Gate för andra gången och gjorde dessutom min helt egna spellista för att komma i rätt stämning inför semestern. Att lyssna på peppig musik på väg till Arlanda kan vara så viktigt för att sätta stämningen inför resan. Samt för att hålla humöret uppe på ett Arlanda som ibland kan vara stressigt och fullt med folk.

Om ni också vill komma i rätt stämning inför nästa semester och tur till flygplatsen så hittar ni min spellista här: Door to Gate tracks – Michaela Forni

Jag har fyllt den med låtar som gör mig varm och glad. Hoppas att ni också blir det!

Om du vill boka din egen resa till flygplatsen med Door to Gate så kan du läsa mer här. Perfekt om du har en vinterresa inbokad!

  1. Hej!
    Stängde av eran podd efter ca en kvart igår.
    Finns så mycket som jag vill skriva för att förklara varför men allt känns då deppigt! Men det är väl säkert det som är meningen.
    Snälla prata om nått glatt nästa gång!

  2. Testade Door to Gate efter ditt förra samarbete och det funkade så bra för mig 🙂 så tack för bra tips!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi