Min julhelg i bilder

Här kommer min glittriga julhelg i bilder! I fredags var det dags att sätta på sig discokläderna då det vankades födelsedagsfirande för Zara & Hamilton.

Jag var klädd i topp från Nelly som glittrade ikapp med dekorationerna.

Vi började kvällen med ett glas champagne på Diplomat! Petra hade fotat i ett rum där så vi passade på och styrde fördrinken dit.

Sen bar det av till Nosh & Chow där middagen hölls! Det var en liten middag, vi var ungefär 30 personer, som kramades och skålade. Åt god mat, skrattade och grät om vartannat under talen.

Grattis min älskade poddpartner, så glad över att du kom in i mitt liv på riktigt i år.

Alex och Amanda höll ett jättegulligt tal.

Efter middagen fortsatte festen på Spy Bar, vid ett smet jag hem efter massa dans med ett leende på läpparna.

I lördags morse gick jag och yogade i 100 minuter, som balsam för själen. En perfekt start på julledigheten.

Sen gick jag hem och åt en ordentlig frukost, eller snarare lunch, eftersom att klockan var närmre ett.

Resten av dagen låg vi i soffan, kollade på komedier och åt lussebullar.

När kvällen kom gjorde vi oss i ordning och åkte hem till mina föräldrar för att fira jul med mamma, pappa, Timmy och Sofia!

Vi började kvällen med snittar och juldrink.

Sen var det dags att öppna paket! Mysigt! Jag och D fick fantastiskt god dryck, en champagnehink, ett par saker till köket och så donationer till barncancerfonden ♥

Jag var jultomte och delade ut klapparna 🙂

När alla klappar var öppnade slog vi oss ner till bords. Vi har som tradition att äta skaldjur med familjen den 23:e eller 25:e beroende på hur vi firar just det året.

Pappa öppnade en mycket god Moët från 2006.

Så åt vi hummer, räkor, löjrom och annat gott.

Vi avslutade med Timmys hembakta saffransmums som han gjorde utifrån det här receptet – tips! Blev megagoda!!!

Så blev det söndag och julafton. Vi åt saffransbullar, gröt, vörtbröd med julskinka och så tände vi massa ljus i hela lägenheten. En mysig och lugn start på dagen.

Vid halv två kom D’s kusin med man + Sam över till oss för en fördrink innan julfirandet hos deras föräldrar. Vi drack whiskey sours + glögg och snackade skit.

Vid halv fyra gick vi sedan över till D’s föräldrar där vi firade med ungefär tolv personer. De hade gjort så god mat med allt ifrån ört & vitlökssill till perfekt tillagad lax och löjrom. Mums mums mums!

Mina favoriter på julbordet? Sillen! Gärna den som inte är traditionell, som denna ört & vitlök samt löjromssill. Även den gravade laxen och kokta potatisen (ibland är det enklaste också det godaste) är storfavoriter.

Vid midnatt promenerade vi hem genom ett kyligt Stockholm.

Så var ännu ett julfirande över. Det femte tillsammans med D! Ser fram emot 70 till.

  1. Hej! Jätte fina bilder och vad härligt allt ser ut. Jag undrar om du Forni, eller någon annan vet vart det runda vita soffbordet kommer ifrån?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi