Organic, eftermiddagshänget och utemiddag på Nobu

I fredags bestämde vi oss för att äta lunch på Organic.

Det är ett ekologiskt ställe som serverar raw food, veganskt, glutenfritt och massa andra nyttiga och hälsosamma alternativ till dig. MUMS. Älskar sådana här ställen som ni vet.

Jag började med en juice fylld av morot, ingefära, apelsin och citron samt en gurkmejashot.

Följt av en veganskt burgare med indisk touch och sötpotatischips till. HEJ DÅ så gott.

Till efterrätt blev det raw kokosbrownie och mandelkaffe <3

När vi kom hem på eftermiddagen hade jag nog några av de bästa timmarna under 2017. Solen sken i sin mest perfekta glans, vi hällde upp varsitt glas ljust rosévin, Chloé var på sitt busigaste humör och alla hade energi från den härliga lunchen.

Två stycken jag tycker om!

Det bästa med solen och värmen är att det är så enkelt att bara hänga omkring. Chloé springer runt i blöja och är lycklig, vi andra njuter av att få läsa en bok i solen eller bara sitta och prata om allt och ingenting med ett glas vin i handen.

Amandas mamma och man har det så fint här i deras lägenhet och jag är så tacksam över att få vara här.

Ehhh enda jobbiga med den här lilla ungen är väl att hon är direkt livsfarlig. Kastar sig över soffor, springer in i dörrar, försöker slicka på knivar. Man måste ju hålla koll precis hela tiden, vilket vi såklart gör, men shit vad snabb hon är. En eloge till alla föräldrar som tar sig igenom den här perioden med barn som inte får allt för många skador hehe. Varför vill de bara göra allt som är farligt och man säger nej till?

På kvällen kom David och Kattis över till oss på en fördrink!

Vi tjejer skulle nämligen ut och äta medan killarna skulle äta hemma (eftersom någon måste vara hemma och passa C). Jag kände mig så himla fin i min nya byxdress från Nelly (annonslänk), det kommer bli en favorit för festliga tillfällen.

Vi gick till Nobu och åt middag.

Sen blev det ett par glas champagne efter maten innan vi tog oss hem vid två. En underbar fredag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi