En lördag i Marbella

I lördags när vi vaknade var det strålande sol här i Marbella!

Så vi sprang ner till poolen där både Amanda och D badade – heja heja! Finns det något härligare än ett dopp mitt i vintern?!

Vid lunchtid tog vi oss iväg för att äta en god lunch. Jag hade på mig t-shirt från 2nd Day, byxor från Stylein, väska från J.W. Andersson/Wakakuu samt solisar och skor från Gucci! (annonslänkar)

Jag var ju lite trött, det ska erkännas, men vid gott humör och peppad på lunch!

Den här lilla godisbiten var också hungrig.

Vi gick till Rachels som var inrett i turkost och vitt, med solen som sken över uteserveringen och en härlig utsikt över poolen.

Där åt jag en sallad med grönkål och morotsfalafel samt drack en juice med massa nyttigheter.

Efter lunchen gick vi ner och hade ett riktigt magiskt moment nere vid havet. Louis (alltså A & S hund som är med) fick springa fritt i sanden vid havet och hans lycka var oslagbar.

Efter att vi lekt av oss satte vi oss på Cappuccino för en kaffe och cava.

Och när solen började skymma tog vi oss hemåt igen. På kvällen var killarna ute och åt medan jag och Amanda beställde hem indiskt, tittade på film och åt choklad. En skön kväll. Det är verkligen härligt att bo hemma hos någon när man är på semester för det blir lite mer harmoniskt och lite mindre stressigt. Allt går i sin stilla takt och det är skönt att vara hemma om kvällarna.

Jag längtar tills jag och D har vårt egna semesterboende i ett varmt land! Inom tio år. Åh så skönt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi