Resor

Nyårsafton

2 januari 2018, 15:00

Nyårsafton! Sista dagen på 2017! Vi började med morgonlek.

Sen tog vi oss ut för att upptäcka dagen.

Alla hade gjort sig nyårsfina men finast var såklart denna filur.

Vi gick till Tahini för att äta sushilunch! Och dricka bubbel som sig bör på nyårsafton!

En fråga: går ni ut och äter nyårslunch eller sparar ni er till kvällen? Det var nästan bara barnfamiljer på restaurangen så vår teori är att det är just familjerna som gillar att göra något trevligt och fira under dagen (eftersom de är hemma under kvällen). Medan ungdomarna sparar på krutet.

Vi tog in ett gäng olika sushirätter som vi delade på.

Lillis njöt av lite biotajm och smoothie.

Kan inte tänka mig ett bättre gäng att tillbringa årets sista dag med.

På eftermiddagen skulle vi åka och handla nyårsmiddagen men hade missat den illa detaljen att nästan alla matbutiker var stängda. Till slut hittade vi världens minsta lilla butik där vi fick trolla fram ingredienser till en nyårsmiddag. Vi började med champagne och Iberico-skinka i alla fall!

Här är jag och mitt älskade gäng! Här hittar ni klänningen och skorna (annonslänkar).

Vi åt en gambas pil pil-variant till förrätt som vi drack gula änkan till.

Följt av oxfilé med chimichurri, ungsrostad potatis och sallad. Till det drack vi Aalto, mycket gott.

Så pratade vi om det bästa med året som varit, vilka nyårsmål vi har och vad vi ser fram emot under 2018. Viktigt med årsresumé på nyårsmiddagen tycker jag!

Helt plötsligt så var klockan midnatt. Gott nytt år! Vi tittade på fyrverkerierna vår terrassen och skålade i champagne.

Sen avslutade vi med gino och med champagne innan vi kastade in handduken vid 01.30. En perfekt nyårsafton. Hur var din?

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv