Semesterdags

God morgon!

När det här inlägget publiceras sitter jag förhoppningsvis på flyget mot Miami. Det är alltid lite jobbigt att resa långt, speciellt om man som jag har missat en del mellanlandningar genom åren (på grund av försenade flyg, aldrig mitt eget fel!). Den här morgonen flyger vi tidigt från Arlanda till Köpenhamn för att mellanlanda en halvtimme innan vi sätter oss på långflyget till Miami. Jag ser fram emot att jobba lite, titta på film, äta mat och dricka lite bubbel. Mest av allt ska det bli skönt att hinna andas lite uppe i luften så att jag är mentalt redo för semestern när vi landar.

Sen är det sex härliga dagar i Miami som gäller innan vi flyger vidare mot Tulum. Har sett fram emot den här resan hela hösten, så glad att den äntligen är här!

Ha en underbar tisdag, det kommer uppdateringar som vanligt under dessa dagar. Puss!

Jag och Petra i Miami, oktober 2016. Verkligen en av mina bättre resor i livet ♥

  1. Hej Michaela! Först och främst vill jag berömma dig för dina fina blogg. Lyssnade nyss på podcasten, avsnittet förälskelsen – och jäklar vilken igenkänning. Det var bara så skönt att höra att en relation kan börja på olika sätt men ändå sluta upp i något fantastiskt. Älskar min kille något enormt men vi har ett bagage med oss som har ställt till det rejält. Vi träffades på typ samma sätt som dig och D, hade samma umgänge och började med en KK relation och när vi tillslut blev tillsammans var det minst sagt stormigt. Men precis som du sa har även vi tack vare det lyckats beröra jobbiga samtalsämnen på djupet och förhoppningsvis landar vi i något tryggt tillslut. Det behöver inte börja som en solskenssaga för att sluta upp bra, stormigheten kan man dessutom skratta åt sen förhoppningsvis. Behövde den peppen och någon som satte ord på det jag gått igenom, tack!

  2. Hej fina! Jag är på jakt efter en snygg kabinväska men har tyvärr inte råd med en så fin Lv som du har. Har du tips på andra snygga kabinväskor för en mindre peng? Under 5000kr tänker jag mig! Du kanske kan göra ett inlgg med tips? kram

  3. Hej Michaela!

    Ifdelayed.com hjälper försenade flygpassagerare att kräva kompensation för försenade och inställda flyg. Om man blir mer än 3 timmar sen till sin slutdestination kan man ha rätt till mellan 250 och 600 € per person. Detta gäller för alla förseningar som inte beror på extraordinära omständigheter. Det gäller även om man råkat ut för en kortare försening som lett till att man missat sin connecting flight. Man kan kräva ersättning för resor som är upp till 10 år gamla.

    Många vet inte om att man har rätt till pengar via den här EU förordningen som gäller utöver det man kan få från sitt försäkring och kortföretag. Tjänsten kostar ingenting om man inte får hjälp. Då tar dom 30 % av beloppet man fått utbetalt.

    Tips tips 🙂

    1. Fast det är sjukt onödigt at använda sig av sådana tjänster. Det är busenkelt att få full ersättning direkt från flygbolaget, bara maila ifyllda EU-formulär och bevis på biljetten. Jag har fått pengarna inom en vecka.

  4. Åå jag kom precis hem från Tulum. Verkligen den finaste platsen jag har varit på, så fina stränder! Det finns typ två stränder kan man säga, även fast det är som en strand längs hela kusten. Den ena är en public beach som heter paradiso (nått sånt), den skulle jag säga har finare vatten men det är mer folk. Dock är den stranden ganska rolig och tyckte om att hänga på den! På den ”andra” stranden ligger mer lyxiga hotel (inte stora utan mer små hus typ bungalows) så där är det lugnare och också väldigt fint. Vi hängde där mest. Det var lite större vågor där men trevligt. Där fanns det massa yoga och hälsoställen. Vi brukade åka till antingen Ziggy beach club eller La zebra (också beach club) så kom vi till den stranden. Tipsar om restaurangen Raw love för en vegansk, nyttig måltid där de har smoothiebowls och en helt fantastisk chokladglass!! Du måste testa den. Tipsar även om deras pad thai som var den godaste rätten vi smakade. Andra restauranger som är bra är Charlies tacos, The real coconut som ligger i hotellet Sanara (speciellt frukost, ganska nyttigt där. Ligger precis vid en yogasal) och Kitchen table som ska vara den bästa men vi fick aldrig bord där då de hade få platser. Det finns även en bar/restaurang som heter ”Eat som fucking tacos” om jag minns rätt där de har happy hour mellan 18-20 med fantastisk solnedgång och margaritas, goda tacos men vet ej hur fräscha de är då det är fullt med folk varje dag och stressigt för personalen. Hoppas du fick lite tips, vet ej om du har varit där förut. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi