Vad vill ni se mer av på Daily Forni under 2018?

En av de bästa grejerna som hände under 2017 var helt klart att Daily Forni lanserades. Jag är så oerhört stolt över den här sajten och älskar varenda millimeter av den. TACK för att ni är inne och läser, inspireras, diskuterar och sprider kärlek här inne hos oss.

Nu går vi in i 2018 och det är dags att ta ytterligare nya steg för Daily Forni. Innan vi fortsätter vår planering inför det nya året vill jag dock fråga er:

Vad vill ni se mer av på sajten? Vad saknas? Vad är Daily Forni för er idag och vad vill ni att det ska bli? Ska vi satsa mer på mat, resor, kläder, mode? Kanske fokusera på att utveckla diskussionsdelen ännu mer eller bygga ett helt nytt område på sajten. Eftersom vi gör den här platsen tillsammans, är era ord lika viktiga som våra egna.

Snälla kommentera och dela med er, det skulle betyda så mycket för mig om ni var delaktiga i hur Daily Forni kommer utvecklas under nästa år!

Pst… klicka här för att följa Daily Forni via Bloglovin – så att du inte missar några artiklar!

  1. Jag älskar det!! Använder inte alls diskussionsdelen men älskar alla inlägg om filmer, mat och resor. Fortsätt med det!

  2. Hej!
    Kul fråga.
    Jag skulle gärna se mer shoppinginspo, både mode och inredning. Mer mindfulness, yoga och var snäll mot sig själv. Sen skulle jag gärna se mer rörligt material. Kanske en dailyforni youtube? Börja med en presentation av alla medarbetare så vi får se vilka ni är och sedan bygga vidare på mer rörliga inslag.

    Puss och kram!

  3. Hej! Tänkte ge lite feedback om podden. Älskar den verkligen, det enda är att någon av er snörvlar ganska mycket och det hörs så himla högt och blir lite äckligt, tycker jag. Annars super!!

  4. Veckans horoskop, veckans kärleksbrev (kanske inskickat från någon läsare eller skrivet av er), mer tävlingar (kanske en per månad), veckans ångest samt mer youtube 🙂
    Keep up the good work!

  5. RÖRLIGT!!
    Tycker det är så roligt om vi kunde få ta del av din värld i ett rörligtformat. Känns mer personligt <3

  6. Tycker Daily Forni är en sån fin sida, älskar att klicka mig runt här <3. Mina favoriter är recept och restaurangtips världen över, gärna ännu mer tips gällande mat/aktiviteter i populära weekend-städer . Önskar mer bok och filmtips! Typ "Här är filmerna du ska plöja i helgen" eller "Boksnackisar 2018", det tycker jag är mysigt!

  7. Har du sett det rent ut sagt elaka inlägget med tillhörande kommentarer inne hos camcam? Blir så ledsen när någon annans stress förminskas. Hoppas du får en underbar semester och vilar upp dig ordentligt <3

  8. Skulle tycka det var superkul om podden även kunde filmas och läggas upp på YouTube. Eller egentligen så vill jag ha mer rörligt material av dig kring allt som du idag skriver om. Yoga, mat, resevloggar, prat om ångest, kärlek och karriär. <3

  9. Hej, grym sida först och främst. Sen – jag älskar att läsa listor. Så listor med massa tips hade varit något. Det har ni ju redan en del av, men mera hade varit kul! Typ mera personliga grejer, som att få igång självförtroende, hälsa, träning, balans, eller ja något sådant. Sånt som du är så bra på. Kramis

  10. Älskar när du skriver om din dag/vecka/helg i både bilder och text, alltid lika mysigt att läsa om!

  11. Mer mat! Recept, resturangtips, och matbilder.

    Jag tycker att frågor och svar är det bästa med bloggar så kanske mer innehåll runt det?

  12. Har ännu inte börjat söka mig till Daily Forni… har hittills inte känt mig lockad. MEN skulle gärna vilja börja läsa även där inne och klicka runt lite, älskar ju dig och allt du gör! <3 Kanske om du kunde lyfta dina favorit reportage hos Daily Forni i bloggen mer regelbundet och länka? 🙂

  13. Först och främst: jättebra blogg! Följt den i flera år och en av anledningarna till att jag stannar är hur du hela tiden utvecklar konceptet. Jag ser gärna fler listor. Inläggen som är enklast och bäst att ta sig igenom är när du varvar text och bilder bra. Mer rörligt skulle även vara kul. Förslag på innehåll: ”veckans diskussion” i bloggen. Tänker att du initierar en diskussion som sedan kan fortsätta under diskussions-delen. Jag ser gärna att de olika delarna av daily forni integreras mer med varandra. För när jag läser bloggen via mobilen glöms lätt de andra delarna ”bort”. Kram!

  14. YOUTUBE!!! Alltså DU på youtube! Tycker verkligen vlogg skulle utveckla din blogg. En video i veckan.

  15. Listor, mer om hela och välmående, yoga, balans, karriär. Jag tycker också att Q/A är det bästa i bloggen så gärna mer av det. Gillar skarpt idén någon ovan hade om att ha ett diskussionsämne i veckan i bloggen!

  16. Visst skrev du väl krönikor innan? Det skulle vara ett bra inslag tycker jag, veckans/månadens krönika.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi