Tre aktuella: Hattmannen, Felicia Åkerström & The Business of Beauty

Alltså SNÄLLA säg att ni har lyssnat på veckans poddavsnitt? Det var SÅ LÄSKIGT att spela in och jag satt helt livrädd i lägenheten i flera timmar efteråt. Såg denna obehagliga man i varje vrå. Hamilton berättar historien om hattmannen, vi pratar om övernaturliga händelser och att se spöken. Missa ej!!! Finns här.

En inspirerande intervju med Felicia Åkerström finns just nu att läsa på Daily Fornis magasindel – in och bli inspirerad här (klick!).

Theres sa till mig att intervjun jag gjorde när jag gästade Camilla Åstrands podd är den bästa jag har gjort. Vilket betyg! Jag och Camilla har alltid haft en bra dynamik och hennes intressanta frågor var så roliga, även för mig, att svara på. Det är sällan som jag får nya frågor i intervjuer men den här gången fick jag det. Kanske har Theres rätt? Sök på ”The Business of Beauty” i närmsta podcast-app för att lyssna!

  1. Alltså!!! Jag lyssnade på avsnittet i måndags på väg till jobbet och måste varit den mest rädda personen som någonsin suttit på en tunnelbana 8.30. Ruskade av mig det hela och tog mig igenom arbetsdagen. MEN… sen kom natten. Min kille sovandes bredvid.
    Jag – under kudden, blickstilla, SVETTIG, pulsen i öronen och livrädd – vågade inte röra mig en millimeter pga den där jädra hattmannen. Tänkte högt ”HALLÅ JAG ÄR INTE MOTTAGLIG FÖR SPÖKEN. JAG VÅGAR INTE, OKEJ?” så att allt/alla som befann sig i mitt rum förutom mig och min kille skulle ba ”Jaha, oj – förlåt” och åka hem igen.

    Somnade vid 4 på morgonen. Bra start på jobbveckan liksom. Hahaha.
    Tack för en bra podd tjejer!

  2. Alltså bästa avsnittet!!! Var såå spännande o läskigt, mera sånt! Man blir rädd fast man älskar det samtidigt haha

  3. Hej! Lyssnade nyss på podden med dig och Camilla, superbra! Undrar lite över en produkt du pratade om, biologique recherche p50, det verkar finnas olika, vet du vad den heter exakt, eller om du skulle kunna länka till den?
    Tack på förhand! 🙂

  4. sååå bra avsnitt!!! Tror Hamilton att hattmannen endast är ett symptom att hon hallucinerar under sömnparalysen eller att han finns annars också? kram!

  5. Lyssnade men ångrar mig nu för jag blev så rädd för sömnparalys! Hade aldrig hört talas om det innan men nu vill jag inte gå och lägga mig, så obehagligt..
    Självklart var jag ju tvungen att googla och blev ännu räddare när det verkar ganska vanligt.
    Älskar podden annars 🙂

  6. HAHA alltså, detta var bland det sjukaste jag varit med om.

    Jag har inte varit rädd för det övernaturliga en sekund sedan jag var väldigt liten, och mina vänner tycker ibland att jag är hopplöst rationell när det kommer sådant. Därför upplevde jag Hamiltons historier fascinerande, men inte alls skrämmande. Jag googlade till och med efter bilder på hattmannen för att fatta grejen, men var ändå inte särskilt imponerad.

    Så vaknar jag den natten i min mammas lägenhet (inte där jag somnade) med en obehaglig känsla. Jag inser att jag har sömnparalys och att detta inte kan vara verkligheten. Jag lyckas tvinga mig själv att ”vakna”. När jag återigen ”vaknar” är jag hemma i min egen säng, och där står han, mitt framför mig och tornar upp sig. Hattmannen. Han ser ut precis som på bilderna och jag vet i den stunden att han kommit för att han vet att jag inte respekterat honom. Jag blundar och när jag tittar igen är han borta.

  7. Brukar lyssna på er podd samma dag den släpps men är fortfarande inte klar för att jag måste pausa hela tiden. Är så rädd!! Och ännu räddare nu när jag läste sista kommentaren :(( Snälla låt mig slippa hattmannen! Sjuka är att jag ändå gillar det? Fast jag är rädd?

  8. Lyssnade precis klart på avsnittet med dig i The Business of Beauty och det var helt fantastiskt bra. Blev så inspirerad och glad av det!

  9. Sökte efter poddavsnitt med dig och ramlade över intervjun 30 minuter med Nordvall. Tycker du är så jävla bra där! Känns som att hon hela tiden pushar kring framtiden och undertonen låter som att hon är kritisk mot att ”bara vara influencer”, men du parerar det så snyggt och verkligen står upp för den du är och det du jobbar med. Det är så himla befriande när du pratar om att jobba för nuet och att du inte är typen som sätter upp mål.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi