Filmtips, ostron och biljard

God morgon gullisar! Här kommer sex bilder från min tisdag. Vi flög ju till Miami då, och i business dessutom! Så otroligt lyxigt faktiskt. Jag sov i nästan fem timmar, åt en trerätterslunch och så kollade jag på tre filmer:

Snatched med Amy Schumer, galet dåligt betyd men shit vad rolig den var. Iof älskar jag henne extremt mycket… men skrattade högt genom hela filmen! Se den om du vill skratta (om du har samma humor som jag, hehe).
BORG om Björn Borg, jättebra men tror inte att jag är ett tillräckligt stort Borg-fan för att uppskatta den. Då finns det många andra sportfilmer som jag gillar mer.
Tulip Fever med Alicia Vikander, jag tror typ att jag har en crusch på henne? Kan liksom inte slita blicken ifrån henne. Lite svår film att se på ett plan då den var så mörk så att man knappt såg på skärmen, men annars bra.

Se alla tre vetja!

När vi kom fram var klockan runt tre på eftermiddagen, det var molnigt så vi bestämde oss för att promenera längst stranden och kika in på grannhotellen. Här är den omtalade mammuten på Faena.

Vid femtiden gick vi tillbaka till hotellet, vi bor på Edition där jag och Petra bodde sist också. Jag älskar verkligen det här hotellet. Blev varm när vi checkade in, bästa stället <3

Hotellet hade ostron och rosé-eftermiddag så vi åt ett dussin ostron och jag drack rosé.

Sen kom jetlag-kriget och för att hålla oss vakna spelade vi biljard.

Innan vi åt middag på Matador Room som ligger på hotellet. Det ser ut som en saga på deras terrass.

  1. Åå! Sist jag flög var det en person som tittade på Snatched och jag tjuvkikade litegrann bakifrån(hehe). Den filmen verkade så bra men jag vågade inte fråga vad den hette, toppen att du skrev om den haha! Tack! :)) Och jag älskar också Alicia :))

  2. Hej!

    Vad har du på dig för kläder när du flyger sån lång resa? Jag ska flyga 11 timmar nästa vecka och landa i 30 graders värme. Vet inte hur jag ska hitta den där perfekta outfiten som är comfy att flyga i, men som inte är allt för slapp (typ one piece eller grå melerade mjukis). TIPS?!
    Vad flyger du i?

  3. Hej,
    Härligt med semester! Vem är det du åker med? Och är det en sponsrad resa? 🙂 eller är det bara en privat resa:) kram

  4. Har antagligen missat helt, men vem åker du med?

    Trevlig resa och tack för världens bästa blogg! Du är en ren inspirationskälla.

  5. Ser underbart ut och såå gott med löjrom.
    Åker du på en jobbresa eller är det basa semester?
    Ha det så skönt i värmen:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi