Kroppshets, magsjuka, att komma ut på singelmarknaden efter åtta år och en bajsincident

Veckans avsnitt har verkligen höga toppar och låga dalar. Vi svarar på lyssnarfrågor och det handlar bland annat om detta:

Hur tar man sig ut på singelmarknaden igen efter åtta år i en relation? Vad är vår syn på kroppshets? Jag erkänner hur påverkad jag själv blir av den och hur mycket jag avskyr det. Sedan pratar vi om vad vi hade velat säga till 15-åriga Michaela och på slutet delar jag med mig av en härlig bajsincident. Finns där poddar finns – eller här!

  1. Älskar eran podd och detta avsnitt är lika bra som alla andra!
    Jag tycker det hade varit intressant om ni pratade mer om stress i något poddavsnitt och hur man ska göra för att inte bil utmattad och gå in i väggen, jagkänner att det är svårt att tackla stress idag när jag har ett heltidsjobb inom socialt arbete som kräver mycket samtidigt som man vill upprätthålla ett privat liv också.
    Kan verkligen också känna igen mig i veckans ångestryck som Hamilton pratade om och glömma säga halva meningen… Kram på dig!

  2. Hej! Tack för att du använder ditt utrymme till att ta upp frågor kring kroppshets… Jag resonerar precis som du och blir alltid så chockad är besvärad när vänner eller bekanta kan grotta ner sig i andras eller sitt eget utseende. Så väldigt giftigt och självkritiskt att hela tiden tänka på sin eller andras kroppar. Var dessutom, precis som du, med om att jag gick ner mycket under stress/utbrändhet vilket alla påpekade ”positivt” istället för att se det uppenbara i att jag var så himla stressad. Smal går liksom före stress haha… Sjukt. Kram och tack och ps. har läst dig sedan typ dag 1 /C

  3. Hej! Väldigt bra poddavsnitt!
    Precis som du, och en till kommentar här i inlägget så var jag under hård press och stress under ett år av mitt liv. Stressigt med mycket prestationsångest vilket resulterade i att jag gick ner 10kg och blev väldigt smal. Alla påpekade detta som något positivt men nästan ingen knappt tänkte på att jag mådde dåligt i allmänhet. Att jag blev smal och ”snygg” var fokuset. Helt sjukt egentligen. Nu mår jag betydligt bättre och har gått upp dessa kilon igen och nästan lite extra. MEN så mycket bättre jag mår. Hellre det alla dagar i veckan. Kram<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi