Shopping på Cartier, lunch på Ice Box, minnen från The Standard och middag på Jules Kitchen

Hej hopp alla mina gullisar! Här kommer lite bilder från några dagar i Miami. En dag vaknade jag upp och var tvungen att spy… finns ingen som kräks som jag i hela världen tror jag? Stackars mig ändå. Jag kräks när jag åker bil, första dagen på mensen, när jag ätit för mycket av saker som min mage är känslig mot etc. Skulle podda med Hamilton och skickade denna bild för att hon skulle tycka synd om mig hehe.

När det kändes bättre la jag mig vid poolen några timmar. Lyxigt.

Jag och D besökte Cartier-butiken en dag…

… där det blev ett väldigt romantiskt köp. Visar sen. Kände mig så pirrig och nykär efter detta.

Åt lunch på OTL MIAMI i Design District som är ett hälsohak. Jag mådde ju sådär så blev en halv overnight oats för mig.

Vi hängde på spat på hotellet (vi bodde på The Miami Beach Edition) en eftermiddag. Här låg jag och drack te och tänkte på saker.

Fredagen började, som ni såg, med chiapudding och nyttiga juicer. Jag kände mig bättre och var riktigt taggad på livet.

Poolhängde. Missa inte senaste poddavsnittet (frågepodden) där jag berättar en riktigt märklig historia om poolhäng och en bajsincident. Hahaha.

När klockan slog lunch i fredags bestämde vi oss för att gå till ett favvoställe här i Miami och äta. På vägen dit såg vi denna jätte! Så vacker visst!

Det blev en lunch på Ice Box, Oprahs favvohak! Jag älskar det stället och missar det aldrig när jag är här.

Jag åt en wasabi crusted salmon som får toppbetyg och D åt en kycklingsallad (som han älskade men jag tyckte var supertrist hehe).

De är kända för fräscha luncher, magisk ragú på middagsmenyn men kanske främst av allt – deras tårtor. Deras tårtor är SJUKA. Nu tål ju inte jag de med massa grädde på etc., men denna gick bra med två laktostabletter i kroppen. Det var en tårta gjord på browniesmet med chokladkräm, chokladnibs, kokosfrosting och chokladsås. Fattar ni eller? Så galet gott!!! ♥

Efter lunchen bestämde vi oss för att gå bort till The Standard, där vi bodde när vi var här på vår första vintersemester ihop för fem år sedan. Då var vi så nykära och ÄLSKADE hotellet men i efterhand har vi funderat på om det var hotellet som var magiskt eller om det var vi som var löjligt kära bara? Allt blir ju magiskt i förälskelsen. Nu när vi kom tillbaka insåg vi att det är ett underbart hotell, men vi kan tyvärr inte svara på om det är rent objektivt eller på grund av våra härliga minnen där ifrån.

Jag är så glad över att vi har gjort så mycket roliga saker ihop. Det är minnen vi kommer att bära med oss för livet. Vi gjorde saker på den resan och skapade minnen jag aldrig kommer att glömma, kärlek alltså. Så najs det är.

Vi gick in i Frida och Ola Ahlvarsson som är två vänner till mig så det slutade med ett par glas rosé med dem följt av en rundtur i deras hus här i Miami – så kul att spontant gå in i vänner på semestern tycker jag. Frida och Ola har en underbar energi och det blev en härlig eftermiddag.

På kvällen gjorde vi oss i ordning för att gå hit – till Circa 39! Eller hotellet heter det, restaurangen heter Jules Kitchen.

Ett litet boutiquehotell nära vårt som har en härlig bar och restaurang med avslappnad stämning. Efter roséhänget tidigare på dagen kändes det som en bra plan 🙂

Vi beställde in deras signaturdrink som var yummie!

Som vi avnjöt i baren medan vi snackade skit med bartendern.

När vi ville sätta oss ner och äta något så frågade dem om vi ville sitta vid deras pool – så mysigt så det gjorde vi.

Där delade vi på massa smårätter, så som denna hummustallrik, och drack ett glas vin. Riktigt mysigt ställe.

Efter middagen gick vi till baren inne på Faena Hotel där vi lyssnade på underbar livemusik och gick in i ännu en vän – Felicia Åkerström! Jag älskar hennes blogg och har följt den sen jag rekryterade henne till Devote år 2011 typ.

Det var min torsdag och fredag på semestern. Puss!

  1. Beundrar din relation med D! Ni verkar ha det så himla fint ihop, önskar er ALL lycka i livet. Och om inköpet på Cartier är vad jag gissar att det är – stort grattis!

    1. Hur snygg får man vara trots spya?! Jag håller med om tunikan! Snälla säg att den fortfarande går att få tag på?! Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi