Papegojor, The Palms och middag på Mr Chow

Här kommer en lördag i Miami lastad! Och vilken lördag sen. Vi hade bytt hotell på fredagen så att vi bodde på The Palms Hotel & Spa över helgen.

Lördagsmorgon betydde därmed frukostbuffé (hotellet innan hade a la carte-frukost). Hurra! Jag åt bagels, minicroissants, nutella, färsk frukt och annat som jag älskar.

Jag hade en så härlig morgon, satt här och jobbade i flera timmar medan fåglarna kvittrade och hotellet förberedde för ett bröllop.

Bredvid mig satt dessa papegojor vid ett lusthus och kramades. Så härligt med ett hotell som har papegojor som husdjur (de var fria så de flög iväg med jämna mellanrum).

Jag var klädd i min favoritklänning och örhängen från Shein samt mina egendesignade sandaler från resortkollektionen (finns här!).

Vid tolv gick vi ner till stranden. Jag älskar Miami beach ♥

Vi drack drinkar och läste bok prick hela dagen.

Vi ville inte lämna solstolarna när klockan slog lunch, så beställde in chicken bahn mi och sötpotatispommes som vi förtärde med sanden mellan tårna.

När solnedgången kom var det dags för bröllopsceremoni på stranden. Åh, tänk er deras lycka och nervositet. Vi skulle gå upp från stranden precis när brudparet kom ner och bröllopslåten slogs på. Vilken glädje att få bevittna! Brudparet var så vackra, nervösa och strålande.

När kvällen kom piffade jag till mig i topp från Daisy Grace, byxor från Adoore och örhängen från Shein.

Vi tog en drink på hotellet innan vi hoppade in i en taxi för att äta middag.

Det blev kinesiskt på Mr Chow. Riktig lördagsstämning på restaurangen, höga konversationer som blandades med musik och härliga skratt. En mycket bra lördag i livet helt enkelt.

  1. Hej! ser underbart ut! Jag ska åka till Miami om några veckor med min pojkvän. Jag har dock en rätt stark ångest pga att ligga där på stranden när alla är svinsnygga, perfekt tränade med silikonbröst. Jag är rädd att jag bara kommer ligga och jämföra mig själv och att min kille kommer se alla snygga tjejer och kolla på mig och tänka typ att jag är mindre snygg. Jag vet att det låter galet men kan inte hjälpa att jag tänker så. Är alla så snygga där eller är det bara en myt?

  2. Hejsan Michaela!
    Jag läser till digital business developer och ska i höst ut på min första praktik i 10 veckor. Jag vill gärna vidga mina vyer genom att kanske söka en praktik i Sthlm, därför frågar jag dig om tips. Har du något tips på bra företag där de tar emot praktikanter som är galet nyfiken på digitalisering, kund upplevelser, digital marknadsföring etc? Älskar din blogg, du är grym kram
    Tack på förhand <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi