Frågor med Forni

Skitsnygga örhängen! (fyrhantiga beiga) Vart kommer de ifrån? 🙂

Shein! <3

Hola Forni! Först o främst, du driver en av mina favvobloggar- får alltid en härlig, harmonisk och stressfri känsla när jag läser här :))) min fråga är hur du definierar vegetariskt? Att endast ta bort rött kött eller gäller det även att du ej äter fisk? Och sen undrar jag om du har några tips på hur jag kan få in yogan i min vardag? Har 8-17 jobb och tränar aktivt men skulle så himla gärna vilja ta tag i yogan, dock prioriterar jag alltid ”riktig träning” haha fast jag vet att yoga är så bra för både kropp och själ!!! Tacksam för tips på hur du gjorde och tänkte 🙂 sist, men inte minst ÄR DEN SNYGGA KILLEN NÄST LÄNGST TILL HÖGER I SVART SINGEL? 😉

Hej bästa du!

TACK <3

Jag tycker inte att man kan säga att man är vegetarian om man äter fisk? För mig är det någonting annat men vet inte vad man ska kalla det? I alla fall så när jag säger vegetariskt så menar jag ej fisk, vitt eller rött kött men mejeriprodukter och ägg. Medan veganskt för mig betyder att man utesluter allt från djurriket. Jag vill ju inte sätta en benämning på hur jag själv äter (flexitarian 😉 men när jag skriver att jag äter vegetariskt menar jag inte fisk (som också är en riktig miljöbov att äta ju…).

Yoga är ju i allra högsta grad riktig träning, speciellt om du går på anusara/ashtanga/vinyasa flow-klasser! Så variera dina gympass (eller vad du nu anser är riktig träning) med dessa klasser! Och om du vill börja i små skalor: sätt timern på mobilen på fem minuter någon gång under dagen, så gör du någon yogaövning under dessa fem minuter eller bara mediterar en liten stund. En hund om dagen är bra för själen <3

Haha det är Daniel Eriksson som jag delar kontor med, han är världsbäst, singel också 😉 Puss!

Åh den är så bra! Vart hittade din mamma den? Den är omöjlig att få tag på i Sverige.

Jag tror hon köpte den på NK, verkligen en sååå bra deo!

Hej! Är din Saint Laurent SDJ i storlek small, och om ja, rymmer den en Macbook Pro 13 tum? Stort tacka kram!

Hej! Jag tror att det är en medium? Det är inte den största strl i alla fall utan den under (vet inte om det bara finns S och L eller om det finns S, M och L). Den får inte plats med en 13′ tyvärr, men en 11′ air som jag har går alldeles utmärkt! Kram!

Hur snygg får man vara trots spya?! Jag håller med om tunikan! Snälla säg att den fortfarande går att få tag på?! Stor kram!

Den är från Tory Burch, jag köpte den på Wakakuu för två år sen så tror tyvärr inte den finns kvar 🙁

Hej! Kan du inte ge lite Tel Aviv tips? Och hur tror du läget är för att åka dit, tror du det är oroligt där nu?

Jag har gjort en hel guide om Tel Aviv som du kan läsa HÄR (klick!).

Hej! Jag spontanköpte en jättefin Mulberry Bayswater Satchel väska i brunt på rean men känner nu att jag absolut inte vet hur den ska användas. Har aldrig haft en brun väska förut. Dock var den inte jättebilligt så känner att får väl ta och vänja mig vid att ha en brun väska ändå haha. Så snälla kan inte du ge lite bra tips på vad man ska klä sig till en brun väska? Kram!

Hej fina

Grattis till ett superköp <3

Brunt är ju underbart att matcha ton i ton – alltså beigt, vitt och brunt tillsammans. Älskar det. Sedan är rosa och brun en underbar kombination, även ljust lila eller mint. Men ton i ton med bruna väskor går alltid hem! Eller bara jeans och vit skjorta eller t-shirt, mums.

Hej! ser underbart ut! Jag ska åka till Miami om några veckor med min pojkvän. Jag har dock en rätt stark ångest pga att ligga där på stranden när alla är svinsnygga, perfekt tränade med silikonbröst. Jag är rädd att jag bara kommer ligga och jämföra mig själv och att min kille kommer se alla snygga tjejer och kolla på mig och tänka typ att jag är mindre snygg. Jag vet att det låter galet men kan inte hjälpa att jag tänker så. Är alla så snygga där eller är det bara en myt?

Hej älskade vän,

Människor ser ut som människor var vi än reser i världen. Det finns alla möjliga former och storlekar. Men det är inte det viktiga i det här, utan det är denna övning som jag ska ge dig nu:

Varje dag innan du går och lägger dig så tar du en minut åt att bara uppskatta din kropp för allt den har och gör för dig. Känn in din kropp och ansträng dig under denna minut för att bara ge din kropp obegränsat med kärlek. Tänk på hur fantastisk och älskvärd den är.

Ibland tror jag att man måste öva upp sin kroppsliga självkänsla, jag har själv brottats med liknande tankar tidigare och det är så slöseri på energi att ha dem. Alla människor är olika och fantastiska på sina sätt, njut av din underbara semester med din pojkvän och försök att inte jämföra dig eller bedöma andras kroppar.

Massa kärlek!

  1. Enda bloggen jag nånsin kommenterar. Men tycker du är så bra <3 älskar din blogg och dessa frågor och dess svar är alltid så fina och bra.

  2. Kanskje du kunne poste et innlegg om din bucketlist? Land og byer du vil besøke, hotell du vil bo på, restauranter du vil spise på osv? Elsker bloggen din! ❤️

  3. Hej!
    Köpte precis de beiga skorna från samarbetet med Flattered. Skorna är fantastiska!!
    Har en fråga, hur går skorna ihop med sand? Tänker på om sulan osv förstörs.. ska nämligen utomlands om en månad och hade velat ha dem på stranden men är rädd för att de förstörs..

    Tacksam för svar 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi