Inspiration: fyra outfits från NA-KD

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NA-KD

Det var länge sen jag hade ett av mina samarbeten med NA-KD men nu är det dags igen!

Koden ”Forni20” ger er 20% rabatt på hela sortimentet fram till den 1:a februari. Happy shopping!

Vit stickad tröja – HÄR
Kjol med mönster – HÄR

Det här blev min favvooutfit från NA-KD för denna period. Kjolen är helt galet skön och tröjan är den perfekta februari-tröjan. Så fint att styla dem ihop såhär tycker jag!

Röd klänning – HÄR

Den här klänningen talar för sig själv va? Kanske till Alla hjärtans dag 🙂

Blus – HÄR

Den här blusen påminner om en Rodebjer-blus jag har haft ögonen på, nu hittade jag en liknande till en betydligt bättre peng. Så fint lite hårdare material och perfekt när man vill vara lite uppklädd till jobbet, eller att matcha den med svarta kostymbyxor och pumps till fest!

Vit, stickad tröja – HÄR
Jeans – HÄR
Slip ins – Out of stock, liknande HÄR

Perfekt vardagsoutfit, jag älskar vitt i februari när man börjar få sug efter våren. Jeansen påminner lite om mina som jag redan har, dock är de i en betydligt högre prisklass så dessa känns som ett perfekt budgetalternativ!

Hoodie – HÄR

Bränt gul känns som vårens hetaste färg, samma färg som solen. Matcha denna med en kjol som jag har gjort här för att klä upp hoodien! Släng på dig ett par klackar och du är redo för fest trots kylan.

  1. Hej Forni! Översta outfiten är Helt perfekt! Känns som att det är supermånga butiker som har liknande kjolar i butik nu. Skulle inte du kunna göra ett kollage hur man matchar långkjolen eller dom bästa i butik just nu?
    Du rockar fett!

  2. Hej❤️ Måste bara säga att jag lyssnade på avsnittet du medverkade i (business of beauty) och vill tacka för att du alltid förmedlar bra energi ! Plus att jag lyssnar på allt du medverkar i och tycker det är så kul hur du lyckas vinkla eller bidra med nytt material fast du pratar om samma saker! Mvh trogen lyssnare

  3. Föredrar dina sammarbeten med Wakakuu, det känns mer vuxet och det här mer tonåring. Men det kanske är bra eftersom du förnodligen har läsare i olika åldrar 🙂

    1. Hej M!

      Det handlar ju om att variera sig, långt ifrån alla mina läsare har råd med kläder från Wakakuu (inte ens jag håller mig till enbart designkläder ju). Det handlar inte om åldrar utan om ekonomi och hur mycket man vill lägga på sina kläder. Många varierar basplagg från designmärken med trendplagg från budgetkedjorna/webbshopparna och då vill jag gärna visa upp de bästa alternativen från båda delarna.

      Om du föredrar samarbetena med Wakakuu är det bara att fokusera på dem, så hoppas jag att du hittar massa fint som passar dig i de inläggen <3

      Kram!

      1. Ja jag håller fullt med dig, var bara min personliga åsikt 🙂 Som jag sa har du ju förmodligen läsare i alla åldrar och prisklasser och då är det ju bra att det finns nåt för alla att inspireras av 🙂

  4. Hej fina! Jättesnygga kläder, men hur är kvaliteten egentligen? Undrar detsamma med kläder från Shein, är det shein.com du har kläder ifrån? Tycker det du har haft på dig ser riktigt fint ut men är tveksam till märket då priserna är så låga? Trevlig kväll!

  5. Hej Michaela!

    Först och främst vill jag bara säga tack, tack för en underbar blogg! <333

    Jag sitter just i detta nu och bokstavligt dreglar över dina underbara biler från er magiska resa till Miami & Tulum, det ser ut som en dröm, varenda jäkla foto, haha!! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om resan? Vilka hotell ni bodde på, tips på restauranger, vart man ska bo etc. Jag och min kille är nämligen sugna på att göra en liknande resa som ni.

    KRAM! / Jennifer

  6. Hej Michaela!

    Tack för en så himla härlig blogg! Jag i två år spanat på en Small Lily från Mulberry i svart och med silvriga detaljer och tänkt att jag skulle köpa den i examenspresent till mig själv. Nu när jag tog min examen insåg jag att de inte längre producerar denna väska i svart med silvriga detaljer. Min fråga till dig, som ju verkar vara en hejare på väskor, är vad man då skulle kunna köpa för klassisk väska istället i ungefär samma prisklass och samma storlek om man inte vill ha guldiga detaljer på väskan. Lily finns ju i marinblått med silvriga detaljer men den tycker jag inte alls är lika fin som den svarta!

    Kramar till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi