En kväll med Richard Juhlin & hemmagjorda tortellini

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Richard Juhlin

Förra veckan var jag och sex andra tjejer inbjudna till en delikatessbutik på Odengatan där vi skulle dricka gott och laga mat tillsammans! Det var Richard Juhlin som hade bjudit in oss, jag är så stolt över att jobba med ett varumärke som alltid bjuder in till så trevliga tillställningar.

Mira jobbar också med Richard Juhlin så det är hon som anordnar eventen. Här är Amanda, jag och Mira ♥

Vi började nere i källaren där det var uppdukat för en storslagen middag. Först hade vi ostprovning till Richard Juhlins två olika mousserande, jag åt lite chark och oliver till istället 🙂

Sen gick vi upp en våning till köket där vi skulle lära oss att göra egen pastadeg som sedan skulle bli hemmagjorda tortellini! Jag har inte gjort hemmagjorda tortellini sen jag var liten och vi gjorde det nere i källaren hos Nonna och Nonno. Jag slogs av en våg av saknad och längtan när vi började med maten… saknad över barndomen och att ha dem nära (de bodde i Sverige då) men längtan efter dem och Italien. Det är verkligen speciellt att bo långt ifrån de man älskar.

Jag, Jannike och Amanda var i samma matlagningslag. Det var ett fokuserat, effektivt och kärleksfullt lag. Alla var verkligen på sitt bästa humör den här kvällen och energin var på topp.

Vi var på Ost & DelikatessbutikenOdengatan, tips att boka en sån här kväll till typ en födelsedag eller hippa!

Det var ganska svårt att vika dem fint utan att de fick sönder, men tadaaa! Ett gäng gyllene tortellini fyllda med tryffel och ricotta. De var så goda och passade perfekt med Richard Juhlins blanc de blanc.

Så drack vi mer Richard Juhlins mousserande (perfekt med alkoholfritt mitt i veckan), pratade om livet, tonåren och framtiden.

Tusen tack alla inblandade för en underbar kväll!

  1. Här är en till som gillar Richard Juhlins viner! Goda smaker & fina flaskor till bra priser. De jag pratat med som testat hans viner är mycket nöjda. Helt klart det absolut bästa vinet i Sverige om man är gravid & inte dricker alkohol! 🙂 Kul att du gör samarbete med ett bra företag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi