WEEKLY PLANS

God morgon kära ni!

Eller snarare god lunch… jag började känna mig dålig igår så bestämde mig för att sova ut idag och börja arbetsdagen lite senare än vanligt. D låg ju i 39,5 graders feber förra veckan och Theres hade halsfluss så jag var rädd för att bli smittad (riktigt illa när de två man umgås mest med är sjuka hehe) men efter nio timmars sömn känner jag mig helt okej. Framför allt utvilad vilket behövs inför en intensiv jobbvecka.

Vädret är riktigt kasst idag så jag längtar hem till min semmelkladdkaka som ligger där hemma och väntar på mig som kvällsfika… ja ni hörde rätt – semmelkladdkaka!!! Vi gjorde den som ett recept till Daily Forni inför fettisdagen på tisdag och ni hittar receptet här (klick!).

Nu tittar vi på veckan!

Måndag: Kontorsmåndag as usual.
Tisdag: Jobba hemifrån, körträna, yoga.
Onsdag: Valentines! Frukost hemma med D på morgonen och sen kontorsdag. På lunchen är det pressvisning för Petras Nelly-kollektion och på eftermiddagen väntar ett par möten. Efter jobbet ska jag gå på min yoga och sen hem för att äta en härlig middag med D.
Torsdag: Pressfrukost för Viktoria Chan, poddinspelning, kontorshäng.
Fredag: Pressfrukost för Soft Goat, lunchmöte med Richard Juhlin och sen är det heeelg!

Semmelkladdkaka, perfekt inför fettisdagen imorgon!

  1. Kan vi inte få se bilder från helgen och på dina fina outfits? Saknar alla fina outfit-bilder 😍 Min bästa inspo ju!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi