Bilkörning, bebisar och glada besked

Vilken skön tisdag det här visade sig att bli. Jag körtränade med Kevin i en dryg timme i förmiddags och sedan tog jag en kaffe hemma hos Cilla. Det är verkligen en prövning att lära sig köra bil med utgångspunkt Östermalm för det händer saker hela tiden när man kör i innerstan, så fort vi kommer utanför tullarna är det som att jag andas ut. Min viktigaste prövning är att bli trygg och bekväm i den hetsiga trafiken som finns i city. Jag är en lugn person i trafiken, ingen som gasar på när jag blir stressad direkt, men eftersom det är ganska knepigt att köra i innerstan (och det är mestadels då jag behöver köra bil) gäller det att öva, öva, öva. Idag körde vi från Karlaplan till mina föräldrar i Hammarby Sjöstad, vinkade till deras lägenhet och sedan tillbaka igen. När vi kom tillbaka övade vi på olika trafikskyltar (räck upp handen om du har körkort men har glömt bort vad hälften av alla skyltar!) och sen traskade jag bort till Cilla. Fick gosa med hennes Ian och prata ikapp senaste tiden. Gud vad bebisar växer fort haha, känns som att alla mina vänners barn växer bort. Slow done the time please.

Förutom bilkörning och kompishäng fick jag ett glädjande besked idag som värmde hela min kropp. Så kul när sånt händer i vardagen.

Nu sitter jag och jobbar med Vänner i bakgrunden och ska snart ta emot Mathem som kommer vilken minut som helst. Mamma och pappa kommer över på middag, det blir minipizza <3 Har saknat dem (både mina föräldrar och minipizzan).

Världens enklaste recept på minipizza här (klick!)

  1. Hej,
    Här kommer en tanke bara. Är inne från iPhone och när jag scrollar ner i din blogg så åker man åt sidorna om du förstår vad jag menar. Scrollande neråt blir svårare. Ska det vara så? PUSS!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi