Tacksam och mjuk

God kväll mina fina vänner,

Sköljdes av en våg av tacksamhet precis.

Mina föräldrar har varit här på en tidig middag, tre timmar kändes som en kvart för att det var så mysigt. Vi åt minipizza, tog ett glas vin, fikade och pratade om alla våra äventyr den senaste tiden. Det är ju en förälders obligatoriska uppgift att lyssna när ens barn exalterat berättar om sina resor, oavsett om det är till parken som treåring eller till andra sidan jorden som 28-åring.
När mamma och pappa gick tog jag en lång dusch med min bästa hårmask, skrubbade hela kroppen noga och smörjde in mig länge efteråt. Sen satte jag mig med datorn i knät och betade av kvällens mejlskörd samt fixade med lite kreativa idéer till Daily Forni och bloggen.

Det var då den slog mig, tacksamheten alltså. Som en mjuk vind genom hela kroppen. Ibland tvivlar jag på mitt jobb, jag tror att många där ute kan känna igen sig i det. Man undrar om man är på rätt väg, om det kanske är jobbet som skaver, om det är dags att byta riktning. Ibland känner jag att jag har gjort det här för länge och att det är dags att byta bana. Men så kommer kvällar som denna, när jag sitter med ett huvud som sprutar ut sig roliga idéer. Med ett team (mitt team!) på andra sidan inkorgen som jag älskar att bolla allt med. Och så slår det mig med en sådan självklarhet – jag har världens bästa jobb – för just mig. Det är mitt drömjobb. Jag driver mitt egna magasin, en dröm jag alltid har haft, och vi är bara i uppstartsfasen. Daily Forni är inte ens ett år gammal, vi har inte ens kommit ut på motorvägen än. Vägen är lång och kommer att kantas av roligheter. Fy fasiken så härligt.

Jaja, det var mina spontana tacksamhetstankar denna kväll. Så skönt det är när man lyckas vända energier åt rätt håll. Imorgon är det Alla hjärtans dag, det blir en lugn och mysig dag för mig och vi hörs som vanligt här inne när jag vaknat.

Puss och sänd en extra tanke innan du somnar till något eller någon som du är tacksam över idag ♥

  1. Så fint skrivet, och vad härligt att du känner så! Är själv i den fasen att jobbet tar mer än vad det ger, och då är det dags att gå vidare. Hela jag känner så starkt att jag vill byta bana och gå en annan väg, men det är så svårt att veta i vilken ände man ska börja. Funderar på att gå till en livs-/karriärcoach, minns jag fel eller visst har du gjort det? Tyckte du att det gav dig någonting?
    Tack för bästa bloggen och för allt du delar med dig av, du inspirerar varje dag!<3
    Kram!

  2. Hej fina fina du!
    Jag behöver din hjälp Michaela. Du har alltid så bra tips och funderingar när det kommer till just kärlek. Igår fick jag ett samtal från killen jag har känslor för som inte slutade så som någon av oss vill.
    Vi har haft en underbar tid tillsammans, båda två känner att det är någonting mellan oss och ingen av oss vill vara ifrån den andra. Vi har den kemin mellan varandra som inte växer på träd.
    Han säger: Du är mer än vad ögat ser. Att du är snygg, sexig och stilig är bara fördelar. Den du är som person är det jag söker efter. Du har allt.

    Men det som förstör för oss båda är att han just nu inte mår bra. Han har varit med om massor i sitt liv och behöver bearbeta sig själv. Jag sa till honom att jag bara vill vara där för honom när man mår dåligt men han säger att han vill klara sig själv innan han kan släppa in nägon ordentligt.

    Jag känner alldeles för mycket för den här människan och jag vill inte och kan inte vara utan honom. Allt känns så rätt mellan oss.

    Just nu lever jag på hoppet och hoppas på att han kommer höra av sig igen och säga att han tog ett för snabbt beslut och vill inte vara utan mig men jag vet inte vad jag ska göra under tiden. Och framförallt inte om det samtalet inte kommer.

    Snälla hjälp mig, vad ska jag göra?

    Kram från en förkrossad tjej

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi