Att bli överraskad på Alla hjärtans dag

Min kille slutar aldrig att förvåna mig! I morse när jag gick upp stod det en box från Nathalie Schuterman på köksbordet. Jag blev sååå överraskad och chockad då vi inte brukar ge varandra presenter på Valentines utan mer fokusera på att göra något mysigt tillsammans. Dessutom hade jag verkligen inte förväntat mig något efter våra senaste gåvor till varandra. Gud så glad jag blev!

Jag hade ingen aning om vad det kunde tänkas vara, men i boxen låg en Fendi-ask med något jag klämt på länge nu…

I asken låg inte bara en, utan två av Fendis väskremmar som jag har velat ha sedan jag köpte min Peekaboo-bag från Fendi förra våren. VAD HAR JAG ENS FÖR POJKVÄN!

När vi var i Miami stod jag och provade dessa två straps inne i Fendi-butiken i Design District men jag kunde inte bestämma vilken av de två jag skulle välja och så kostar de ju en slant vilket gjorde att jag tvivlade lite. Att han går och köper båda banden i present till mig sen är så jävla fint, omtänksamt och gulligt.

Vilken fantastisk överraskning och start på dagen! Tack älskling!

Efter presentöppning åt vi frukost tillsammans och sen gick D till jobbet medan jag bestämde mig för att jobba hemifrån fram till lunch. Vi hörs lite senare, ha en mysig Valentines, puss!

  1. Vad fin start på alla hjärtans! Omtänksamt av honom att uppmärksamma något som du tittat på i butik, sådana presenter blir man glad över. Hoppas din dag fortsätter bra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi