Veckan som varit: daimglass, poddtips och gröt

Hej hej, här kommer lite bilder från förra veckan!

Eftersom jag tog det lite lugnt på bloggfronten tänkte jag att vi summerar veckan i ett inlägg, så kommer helgen i bilder upp lite senare.

I måndags skulle jag träffa Alexia och Corinne. På vägen ringer Alexia och frågar om jag kan köpa med en glass till Corinne så jag smsar den här bilden och frågar vilken hon föredrar. Det blev Daim såklart, godaste struten ju!

När jag kom fram möttes jag av den här underbara synen. Hej mina hjärtan ♥

Varje gång jag träffar Alexia och Corinne så slås jag över hur starka de är, båda två. Jag tror inte att någon kan föreställa sig hur fruktansvärt det är att gå igenom cancer eller att vara mamma till en 2,5-åring som kämpar sig igenom det.

Alexia har startat upp en insamling till Barncancerfonden som jag verkligen tycker att ni ska skänka en liten eller stor slant till av månadens lön. Alexia har berättat massa positivt om vad Barncancerfonden gör och hur viktiga de är för forskningen och barnen på sjukhuset… stöd insamlingen snälla ♥

Ni kan läsa mer här.

Efter vår fika tog vi en promenad i snön och pratade av oss. Alexia berättade om ”kritik” som hon har fått i bloggen eller fått höra om hur hon hanterar Corinnes sjukdom. Människor slutar aldrig förvåna mig, att de är så små så att de till och med måste snacka ner en mamma som försöker övervinna cancer.

SPRID KÄRLEK DÄR UTE SNÄLLA NI! Vi som inte går runt och snackar ner vår omgivning måste sprida extra mycket kärlek till folk runtom oss så att inte världen helt möglar igen <333

I onsdags åt jag frukost med delar av Daily ForniStrandvägen 1. Jag åt deras gröt som var alldeles urgod!

Printscreenade denna text som Sanne la upp. Det är från Oprahs bok – ska klicka hem den i veckan tänkte jag!

Köpte med mig en vegosallad till lunch på kontoret som var sååå tråkig och dessutom hade de glömt min falafel. Blir ni också ledsna av en ”äcklig” måltid? Känns så trist att äta något som inte gör en glad liksom.

Jossan tipsade mig om det här avsnittet som är 22 minuter långt och handlar om att hantera andra människors åsikter om en. Ta 22 minuter av er vecka och lyssna på denna! Finns där poddar finns. Så enkel men vettig och bra. Jag älskar när mina vänner tipsar om saker som verkligen passar mig, för att de känner mig. Petra skickade ett annat tips i veckan som verkligen var i min stil. Jag har bra vänner där ute.

Fick ett pressmeddelande om Mall of Scandinavias kampanj som jag frontar (andra inlägget kom upp igår kväll!). Det känns alltid extra kul att jobba med större kampanjer med mer innehåll, för då känner jag mig stolt och även väldigt engagerad. Såg ni min instastory om klädinsamlingen när vi testade den och skänkte kläder? Så fint blev det tyckte jag!

  1. Nej, äcklig mat är inte kul. Jag kan acceptera det när det är en egen matlåda med t ex udda rester (som knappt passar ihop) som jag tagit med till jobbet för att jag inte gärna slänger bort mat men mat jag köper vill jag ska smaka gott! God mat är ren och skär lycka och gör en så mycket mer än bara mätt. 🙂

  2. Vilket härligt inlägg <3 Ska absolut ta och lyssna på det där poddavsnittet, precis vad jag behöver just nu faktiskt. Tack för tipset!

  3. En äcklig måltid.. jaa jag kan hålla med om att det inte är toppen men lite perspektiv på livet så kanske man kan finna sig i det bara.. för helt ärligt… om man äter lyxmiddag flera gånger om året så kan ju en halvdann måltid slinka undan obemärkt? 🙂

    1. Fast när man köper mat som är minst sagt halvdan och sällan jättebillig så är det väl inte speciellt kul?!? Jag tycker nog man kan få ställa det kravet att den ska vara i alla fall ganska god.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi